Botoks
Sivilce İzleri Tedavisi
Yüz Dolgusu
Yüz Gerdirme
Banu Serbes Kural Muayenehanesi
Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde başladığı dermatoloji ihtisasını 1992-1993 yılları süresinde İsviçre’de Zürih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Dermatoloji Kliniği’nde tamamladı.Banu Serbes Kural kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.
be...
Gözaltı ışık dolgusu yaptirmiştim Banu hoca gerçekten çok ilgili çok güler yüzlü kendimi onunla konuşurken çok rahat hissettim kafamdaki butun soruları samimiyetle ilgiyle cevapladı herkese tavsiye ediyorum bundan sonra benim tek adresim
ay...
Bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. Şikayetlerimi söyledim ve çok samimi bir şekilde yanıt verdi.Hastalarıyla iletişimi çok güzel bir doktor. Şimdiye kadar olan tedavi sürecim gayet olumlu olarak sonuç verdi. Hala da devam ediyor. Bir kaç arkadaşıma da tavsiye ettim.
Mükemmel bir doktor.Çok güveniyorum güvenilir bir doktor.Kendisinden başka kimseyi tercih etmem.Cilt yenileme için tesadüfen gitmiştim.Tedavimden olumlu sonuç aldım hiç sıkıntı yaşamadım.Hem hekim olarak hemde insan olarak çok memnun kaldım ve herkese rahatlıkla tavsiye ederim.
gü...
Kızımın referansı ile gitmiştim.İlgisi, titizliği ve uyguladığı tedavinin geri dönüşümünden ve her konuda çok memnun kaldım.Cilt problemin olduğunda İzmir'de olduğum halde tercih ettiğim ve güvendiğim bir doktordur.Cilt yenileme ve dolgu tedavisinden de çok ama çok memnun kaldım.Herkese güvenle tavsiye ederim .
ha...k
Benim için güven çok önemli, Gittiğimde güven duydum. Ticari kaygıları olmayan bir doktor. Beni benden daha çok düşündüğünü hissettiğim için kendimi teslim etim. Hiç bir şeyi aceleye getirmez kontrollü olarak ilerler. Elemanları da kendisi gibi. Çöken yanaklarıma dolgu yaptırmıştım. İşlem sonunda çok memnun kaldım. Gayet doğal durdu. Hocamın uygun gördüğü ve yönlendirdiği şekilde işlem yapıldı. birçok tanıdığıma da tavsiye ettim.
fa...ş
Oturduğum yere yakın bölgede olduğu için tercih ettim. Gittiğim de yeterlli açıklamayı yaptı. Ortamı çok hijyenik. Dolgu ve botoks yaptırdım. İşlem sonrası da kendisi de iletişime geçerek bilgi aldı.Bu durumdan çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ediyorum.
se...
Daha önce giden tanıdıklarım olmuştu.Onların yönlendirmeleriyle tercih ettim. Zamanında ilgileniyor,eli hafif,rahat bir ortamı var. Modern bir şekilde işlem yapıyor. Botoks yaptırdım ve hiçbir şikayetim olmadı. Şişirme olmadı kesinlikle.. Kontrol için de ücret alınmıyor. Birçok tanıdığıma da tavsiye ettim.
fa...r
Yıllar önce güzellik merkezinde işlem yaptırmıştım ve tanışmamız o şekilde olmuştu. Sonrasında yaptırdığım her işlemden çok memnun kaldım. Saten yüz germe,botoks,Yüz bakımı işlemlerimi yaptırdım. Bende sonuçları gören herkes kim yaptı dediğinde Banu hanımı tavsiye ediyorum.
Banu Serbes Kural isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Banu Serbes Kural, Dermatoloji. Size Banu Serbes Kural tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Deri Hastalıkları teşhis ve tedavisi, Cilt Bakımı ve Akne Tedavisi, Lazer Epilasyon, Normal randevu, Dermatolojik Lazer, Botoks, Cilt Bakımı, Lazerle Yüz Estetiği, Cilt Yenileme, Mezoterapi.
Banu Serbes Kural adresi nerede?Banu Serbes Kural şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Cad. Ak Apt. No: 270 D:4 Caddebostan İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Banu Serbes Kural isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Banu Serbes Kural online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Banu Serbes Kural isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Banu Serbes Kural, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Banu Serbes Kural hangi dilleri konuşuyor?Banu Serbes Kural ile Almanca, İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Banu Serbes Kural isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Banu Serbes Kural bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Banu Serbes Kural ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Banu Serbes Kural hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Banu Serbes Kural hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar