Dermatoloji Randevusu
Harbiye Mahallesi Mim Kemal Öke Cd. No: 29 Huzur Apt. Kat: 2 Daire: 3 Nişantaşı, İstanbul
Akne Skarı Tedavisi
Siğil Tedavisi
Terleme tedavisi
Yüz Dolgusu
Uzm. Dr. Banu Taşkın Muayenehane
Zorunlu hizmet yükümlülüğünü tamamladıktan sonra 2013-2017 yılları arasında İstanbul Bilim Üniversitesi'nde Yard. Doç. Dr olarak atanmıştır. Bölüm başkanı olarak eğitim-öğretim faaliyetlerine devam edip, aynı zamanda Group Florence Nightingale Hastaneleri bünyesinde hasta kabul etmiştir.
2018-2021 yıllarında çalışmalarına VKV Amerikan Hastanesi ve Koç Üniversitesi Hastanesinde devam etmiştir. 2021 Ocak ayından beri hastalarını kendi muayenehanesinde kabul etmektedir. Genel Dermatoloji, Dermatolojide Estetik ve Kozmetik uygulamalar, Dermatolojide Lazer Uygulamaları, Dermatolojik Allerji, Dermatoskopi konularında Ulusal ve Uluslararası eğitimlere ve akademik çalışmalaa
ra devam etmektedir.
İlgi Alanları:
Dermato-Kozmetoloji
Dermatolojide lazer tedavisi
Kozmetik iyilik hali için lazer ve ışık tedavileri
Dermatolojik Allerji
Benlerin takibi, dermoskopi ve ben taraması
İnflamatuar Dermatozlar (Psoriasis, ekzema)
Pigmentasyon bozuklukları (Vitiligo vb)
Dermatolojik Cerrahi
Anti-aging yaklaşımlar
Cilt bakımı
Kırmızı yüz
b...
Arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Yüzümdeki akne izleri, botox yaptırmak, mezoterapi, boyun ve çene dolgusu için başvurdum. Tüm işlemlerden çok memnun kaldım. koltuk altı botoxu yıllardır neden yaptırmadığıma hayret ediyorum, yok böyle bir rahatlık. altın iğne sandığım kadar acılı değilmiş, belli de olmadı işe gidebildim arkasından. başka işlemler de planladık. görüşmeye devam edeceğiz. En beğendiğim özelliği, titiz ve dürüst olması. Kesinlikle tavsiye ederim
Referansla ulaştım. Ameliyatlara bağlı yara izlerimi tedavi etti. Bir türlü simetri sağlanamayan kaşlarımda botox ile harikalar yarattı. Dudak dolgusundan çok çekiniyordum, son derece doğal görünümlü dudaklara kavuşmamı sağladı. Son derece bilimsel, etik ve yetkin bir doktor. Bıkmadan, yorulmadan anlatıyor. Gereksiz işlemlerden uzaklaştırıyor. Genel sağlığınızı önemsiyor. Tam teşekküllü bir hekim. Gönül rahatlığıyla kendimi ve sevdiklerimi emanet ediyorum. İzmirden sırf kendisi için gidiyorum İstanbul'a. Herkese tavsiye ederim.
y....a
Botoks, dolgu, dermatolojik muayene, lazer uygulamaları gibi bir çok alanda hizmet aldığım Banu Hanım harika bir doktor. Sizin isteklerinize değil gerçekten ihtiyacınıza çözüm önerileri sunuyor. Şiddetle tavsiye ediyorum.
g.....
Dudak dolgusu icin cok kararsiz gitmistim. Cok ince dudaklarim vardi ama yapilmis dudak goruntusunu de cok itici buluyordum. Banu Hanim uzunca anlatip ilk uygulamayi gecen sene cok az yapti. Genel sekli duzeltip ikinci uygulamayi yaptiginda hem sekilli, hem dogal hem de belirgin dudaklara kavustum. Kendimi cok daha iyi ve guzel hissediyorum. Kendisine ne kadar tesekkur etsem az, cok guvenilir bir doktor.
m ...y
Merhaba. Gıdımdan şikayetçiydim. Banu hanım uygun işlemi anlattı. Hifu işlemi yapıldı. Mucize gibi. Işlem bittikten sonra bile hemen farketti. Banu hanım 3 ay içerisinde oturacağını söyledi. Çok teşekkürler
k.....
Yüzüme dolgu istemiyordum ama bir gerginlik olsun istiyordum. 6 nokta lifting işlemi yaptırdım. 2. yi yaptırmaya koşa koşa geldim
me...
Yüzümde ve dekolte bölgemde yıllardır olan lekelerden artık kurtulmak için uzun araştırmalarım sonucu Banu hanım'ı buldum. BBL uyguladı ve krem tedavisi başladı. Cilt tonum açıldı resmen. Çoook mutluyum. Teşekkürler
e....k
Hocamdan akne tedavisi aldım çook memnun kaldım yıllardır geçmeyen aknelerim ve izlerim verdiği ilaçlarla cilt bakımı rutini oluşturmasıyla beraber beni zorlamadan geçtikler hala ara ara kontrole gitmekteyim geri gelmesinler diye eğer uzman bir doktor arıyorsanız ilk kapısını çalacağınız kişi Banu hocam olmalı tekrardan çok teşekkür ediyorum kendisine,Klinikte derinlemesine bir cilt bakımı yapıyorlar cildiniz ışıl ışıl yumuşacık oluyor mutlaka tecrübe etmelisiniz.
g....ç
Öncelikle Banu hanım çok sevecen, sıcak kanlı ve ilgili birisi. İşinde de uzman. Uzun süredir beni rahatsız eden ve sosyal yaşantımı etkileyen cilt lekelerim ve akne izlerim için gittim. Medikal cilt bakımıyla önce cildim temizlendi, sonrasında da verdiği kremler ve ilaçlarla izlerden eser kalmadı. Kendisine çok teşekkür ederim.
p.....
Dr. Banu hanım’ı arkadaşım sayesinde tanıma fırsatı buldum. İyi ki tanımışım. Hem çok iyi bir hekim, hem çok iyi bir insan. Yüzümde kızarıklık şikayetim vardı. BBL uygulaması yapıldı. Lekelerime de çok iyi geldi. İlk uygulamada çok fayda gördüm. 2 ay oldu. İkinci uygulamayı yaptıracağım. Teşekkürler
Banu Taşkın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Banu Taşkın, Dermatoloji. Size Banu Taşkın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dermatoloji Randevusu, Randevu, Botoks, Botox Uygulaması, Botox İle Boyun Germe, Dolgu, Dudak Dolgusu, Yüz Dolgusu, Göz Altı Dolgusu, Dolgu Uygulamaları.
Banu Taşkın adresi nerede?Banu Taşkın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Harbiye Mahallesi Mim Kemal Öke Cd. No: 29 Huzur Apt. Kat: 2 Daire: 3 Nişantaşı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Banu Taşkın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Banu Taşkın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Banu Taşkın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Banu Taşkın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Banu Taşkın hangi dilleri konuşuyor?Banu Taşkın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Banu Taşkın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Banu Taşkın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Banu Taşkın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Banu Taşkın hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Banu Taşkın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Banu Taşkın hangi sigortaları kabul ediyor?Banu Taşkın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar