İstanbul Arel Üniversitesi Psikoloji Lisans eğitimimi “Ebeveyn Tutumunun Ebeveyn Tutumuna Etkisi” konulu proje çalışmasını ekip arkadaşlarımla tamamlayarak mezun oldum ve Psikolog unvanını,
İstanbul Arel Üniversitesi Genel Psikoloji Yüksek Lisans eğitimi “Bebeklik Döneminde Bağlanma ve Etkileri” konulu proje ile tamamlayıp mezun oldum ve Uzman unvanını,
İstanbul Arel Üniversitesi Klinik Psikoloji master programını “Travma Sonrası Stres Bozukluğu Bağlamında; Çocukluk Çağı Travmatik Yaşantıları ve Uzamış Yas Arasındaki İlişkinin İncelenmesi” konulu proje ile tamamlayıp, ARELKAM merkezinde Psikoloji anabilim başkanı, Dr. Öğr. Üyesi CIIP Muzaffer Şahin süpervizörlüğünde 1 yıl danışan görerek mezun oldum ve Klinik Psikolog unvanını almaya hak kazandım.
Mesleğimi etik ilkelere bağlı, bütüncül bir yaklaşım ile her danışanın biricikliğine uygun/doğru yöntemlerle çalışmak prensibimdir. Mesleki yolculuğumda beni güçlü kılan; bilimin yeniliklerine açık ve her zaman kendini geliştiren, öğrenen bir terapist olmak. Ergen, yetişkin, çift ve aile alanlarında çalışmaktayım.
Türk Psikologlar Derneği ve EMDR Derneği üyesiyim.
Evli ve iki çocuk annesiyim.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Ö
öz...r
Psikolog Banu Hanım ile yaptığım görüşmeler bana çok iyi geldi. İlk başlarda terapiye başlama konusunda tereddütlerim vardı ama onun samimi ve güven veren yaklaşımı sayesinde bu sürece alıştım. Seanslar boyunca beni yargılamadan dinlemesi, sorularımla ve anlattıklarımla gerçekten ilgilenmesi beni çok rahatlattı. Önerdiği teknikler ve sağladığı yönlendirmeler hayatımı olumlu yönde etkiledi. Kendimi daha iyi anlamama, duygularımı yönetmeme ve olaylara farklı açılardan bakmama yardımcı oldu. Gerçekten işinde başarılı ve güvenilir bir uzman. Eğer bir psikolog arıyorsanız, kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Banu • EMDR Terapi •
e....b
Herşeyin çok çözümsüz göründüğü bir dönemde kesişti yollarımız. Daha önce farkında olmadığım bir çok şeyi fark etmemi sağladınız. kaygı bozukluklarımı , panik ataklarımı, öfke problemlerimi kontrol etmeyi öğrettiniz bana. Yapmış olduğunuz özenli çalışmalar samimiyetiniz ve verdiğiniz güven çok kıymetli. Kendimle yüzleşmemi sağladınız. bastırdığım öfkemi nefretimi hırsımı korkularımı kaygılarımı her ne olumsuz duygum varsa, bir zehri akıtır gibi ağlaya ağlaya yılların birikmiş gözyaşıyla akıttım ve bıraktım o odada sanki. Artık daha hafiflemiş hissediyorum. pozitif bakabiliyorum daha umutluyum aynada gördüğüm kişinin değerinin farkındayım. Önce kendimle sonra ailemle ve tüm çevremle iletişim sorunlarım düzeldi. Bu süreçteki emeğiniz desteğini sabrınız için ve en önemlisi BENİ KÜÇÜK ESRAY’LA BARIŞTIRDIĞINIZ için çok şanslıyım iyi ki varsınız
• Banu • Bireysel Terapi •
s....b
Tavsiye üzerine tanıştık tranvalarım için bana çok yardımcı oldunuz yaşadığım sıkıntılı süreçleri atlattım.
• Banu • •
en...b
Tanıdığım günden beri hayatıma kattıkları paha biçilemez. İyiki bu yolculukta Banu hanımla ilerledim.
d.....
Yaklaşımı,net bir şekilde yönlendirmesi, işini gönülden yapması,nahifliği tedavi sürecim boyunca yakından ilgilenmesi çok iyi hissettirdi.Sonuç olarak eşimle aramızın daha iyi olmasındaki etkilerinden dolayı çoook büyük.Tavsiyemdir.
• başka bir yer • Diğer •
Banu Hanımla tanışmak başıma gelen en güzel şeydi. Senelerdir yaşadığım panik atak/anksiyete sorunlarıma Emdr tedavisi ile çözüm buldu. Her alanda olan desteği sayesinde yaşam kalitem yükseldi. Özverili ve sakin yaklaşımı, işine olan tutkusu insana güven veriyor. Çok iyi bir psikolog kesinlikle tavsiye ediyorum…
m....s
Banu hanım işini titizlikle yapıyor, tedavi sürecinde beni çok rahatlattı. Kendimi daha yakından tanımamı sağladı. Kafama takılan anlam vermediğim duygularım ile yüzleştim. Eşimle olan birçok problemi çözdüm. Çok güzel bir süreçti kesinlikle tavsiye ediyorum .
Ü
üm...n
Eşimi kaybettikten sonra tanıştım kendisiyle. Şu an dimdik ayaktaysam onun sayesinde. Uyguladığı teknikler bana yaklaşımı ve desteği ile hayata ve kendime bakışım değişti. Desteğe ihtiyacınız varsa sonuna kadar tavsiye edebileceğim bir psikolog Banu Hocam..
• başka bir yer • Diğer •
e....t
Hastane ve iğne fobim için başvurdum. Konumu bana yakın diye tercih ettim. 4-5 seans gittim, gebeyim düşük tehlikem olduğu için ara verdim, doğumdan sonra devam edeceğim. %25 olumlu sonuç aldım. Bana seanslar iyi geliyordu. İnsan ve uzman olarak iyi. Danışan takibi de güzel, ben memnunum kendisinden. Her zaman beni aradı, halimi hatırımı sordu.
a....ç
Çocukluk dönemimde oluşan travmalarım vardı. Bu konu beni rahatsız ediyordu. EMDR terapi aldım, seanslar bana iyi geldi. 22 seans gittim, sürecim bitti. Banu Hanım'ın bana çok büyük faydası oldu. Hayatımın dönüm noktasıydı kendisi. Seanslar sayesinde güzel değişimler oldu, memnun kaldım kendisinden.
Banu Topal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Banu Topal, Psikoloji. Size Banu Topal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Kent EGY Testi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Süreklilik Anksiyete Ölçeği.
Banu Topal adresi nerede?Banu Topal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- istanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Banu Topal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Banu Topal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Banu Topal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Banu Topal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Banu Topal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Banu Topal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Banu Topal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Banu Topal hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Banu Topal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Banu Topal hangi sigortaları kabul ediyor?Banu Topal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.