en....
19 Şubat 2023 tarihinde Dr.Baran Gencer tarafından Lazer Göz Ameliyatı(Lasik) oldum. İşini profesyonel bir şekilde yapiyor. 1.gün biraz ağrılı geçti(normal bir durum) fakat 2.gun mükemmel ötesi iyiyim. Kendisinden Allah razı olsun.
Baran bey ile olan randevuma lazer olma ümidiyle gelmiştim ancak gözlerimin lazer için uygun olmadığı ortaya çıktı. Ben de Baran beyin yaptığı ölçümlerle yeni bir gözlük aldım ve hayatımda şuana kadar en iyi gördüğüm numaraları yazmış, ben böyle bir netliği hiç yaşamamıştım. Muayenede inanılmaz ilgiliydi.
Harika bir doktor, çok teşekkür ederim.
Baran beye çorlu dünya göz hastanesinde lazer göz ameliyati oldum.Gayet başarılıydı , ilgi ve alakalı güzel bir şekilde ilgilendi.Göz ameliyatim gayet başarılı ve göz derece 0 dereceye indi , tereddütsüz tavsiye edeceğim mükemmel bir doktor
bi...
Baran beye dün lazer operasyonu ile gözlerimi çizdirdim. Tam anlamıyla harika bir hekim. Hatta on numara beş yıldız diyebilirim. Yıllardır cesaret edemediğim operasyonu yaptırdım kendisine çünkü çok güven vericiydi. Herkese tavsiye ediyorum. Operasyon sırasında ki anlatımı ve rahatlatıcı tavrı ile kendisine minnettar kaldım. Tüm ekibi Güler yüzlüydü bir harikaydı. Sayın Baran Gencer hocama çok teşekkür ediyorum hayatı güzel görmemi sağladığı için. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz
Baran Gencer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Baran Gencer, Göz Hastalıkları.
Baran Gencer adresi nerede?Baran Gencer adresini belirtmedi. Baran Gencer yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Baran Gencer adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Baran Gencer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Baran Gencer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Baran Gencer hangi dilleri konuşuyor?Baran Gencer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Baran Gencer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Baran Gencer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Baran Gencer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Baran Gencer hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Baran Gencer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.