tc...u
23 Mart 2019 tarihinde 11:00 11:30 sularında oğlumu göz kontrolü için Baran Nadi Cengiz beye görürdüm. Oğlum 3 yasında ve çok hareketli. Doktor bey ağladığı ve gözünü açmadığı için 5 dk sonra tekrar getirin dedi. Tekrar eşim muayene için girdi. Ben girmedim. Olayı uzun yazmak istemiyorum. Doktor beyin bir hasta yakınına,anneye ve bayana olan bu davranışı bizi rencide etti ve üzdü. Kurduğu cümle ve sergilediği davranışları tasnif etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
.....
Kızım 3 yaşında iken gözünde kayma farkettik Fethiye deki tüm göz doktorları kayma yok dediler Baran Bey kağıttan bir tavşan yaptı kızımın gözüne yaklaştırdı ve gözün kaydığını teşhis etti sonrasında çok doğru tedavi uygularak kızımın gözünü tedavi etti.Kızım şu anda 10 yaşında hala doktorumuz Baran Bey .İyi ki varsınız teşekkürler
Baran Nadi Cengiz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Baran Nadi Cengiz, Göz Hastalıkları.
Baran Nadi Cengiz adresi nerede?Baran Nadi Cengiz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tuzla Mahallesi Sadi Pekin Caddesi No:3 Fethiye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Baran Nadi Cengiz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Baran Nadi Cengiz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Baran Nadi Cengiz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Baran Nadi Cengiz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Baran Nadi Cengiz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Baran Nadi Cengiz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Baran Nadi Cengiz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.