Eğitim sürecini tamamladıktan sonra İstanbul'da birçok özel merkezde diyetisyen olarak hizmet verdim. Sonrasında memleketim olan Malatya’da kendi özel beslenme ve diyet merkezimi kurdum. Şu anda Diyetisyen Baran Özgür AVCI sağlıklı zayıflama merkezinde hizmet vermekteyim.
Merkezime gelen danışanlarıma her zaman sağlıklı beslenme alışkanlığını nasıl sürdürülebilir hale geleceğini ve spor geçmişimden edindiğim bilgilerle idealimizdeki ölçülere kişiye özel bir egzersiz programı ile nasıl daha hızlı geleceğimizi öğretmeyi hedefledim.
Aynı zamanda diyet sürecinde zorlanan danışanlarım için merkezimde bulunan bir çok bölgesel incelme cihazlarımız , iştah kapatma gibi uygulamalarımız ile hizmet vermekteyiz.
Diyetisyen Randevusu
Dyt. Baran Özgür Avcı
TECDE MAH. ALİBEY SOK. NO 26/C YEDİTEPE NEWYORK SİTESİ ALTI BOA Diyet Merkezi, Malatya
Online Diyet
GenTest Diyeti
Gluten İntoleransında Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
Dyt. Baran Özgür Avcı
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Tedavisi
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
o ...k
Son derece profesyonel çalışan danışanlarını büyük bir özveri ile takibini yapan mükemmel bir ekip kesinlikle pişman olmazsınız iştah kapatma ve spor cihazlarını deneyimledim ve hepsinden de çok memnun kaldım
se...
Hamilelik sürecimde aldığım 38 kiloyu vermek için uğradığım ve halen de sürecime devam ettiğim diyetisyenim.İştah kapatma ile başlayıp yeni nesil spor aletleriyle yoluma devam ediyorum.Çok memnunum.Herkese tavsiye ediyorum BOA ve ailesini.
İştahımın azaltılması için başvurdum. Yaklaşık 23 kg verdim ve oldukça sağlıklı bir şekilde verdim. Kan testlerim öncesi ve sonrasını karşılaştırırsam, ideal bir noktaya ulaştım. Memnun kaldığım için yakın çevremdeki kişilere tavsiyem üzerine yönlendirdim.
f...
Diyetisyen Baran Özgür Avcı ile sosyal medya aracılığıyla karşılaştım. Uzunca bir süre takip ettikten sonra kilolarım için bana faydalı olacağını düşünerek başvurumu yaptım. İştah kapatma seansı aldım, 4 seans olarak toplamda 12-13 kilo kadar kilo verdim. Baran Bey'den hem de kliniklerinden çok memnun kaldım. Takipleri çok güzel, güler yüzlüler, iletişime çok açıklar. Herkese tavsiye ediyorum.
b...
Artık kilolarım sağlık problemlerine yol açtığı için zayıflamaya karar verdim. Daha öncesinde birçok diyet programı yapmama rağmen zayıflayamadığım için yeni bir yol denemek istedim ve Baran Bey'e ulaştım. Daha ilk iştah kapatma seansı aldığım andan itibaren etki etmeye başladı ve 3 seansın sonunda 30 kilo verdim. Vücudumda ilk kez bu kadar büyük bir değişim yaşadım ve özgüven kazandım. Çevremde bendeki değişimi gören herkes nasıl yaptığımı soruyor, ben de herkese Baran Hocamı öneriyorum.
a....ç
Bölgesel zayıflama ve diyet hizmeti alıyorum 6 günde 4,5 kilo verdim çok memnunum
b....b
İştah kapatma programı satın aldım maalesef işe yaramadı İlk seans istek ve iştah azalacak denildi olmadı 5 gün sabredip diyet yaptım ilk seans başarı oranımız %65 demekki siz %35lik gruptasınız ama 5. Gün yapılan 2. Seansla %99 iştah kapanıyor denildi yine kapanmadı tatlı isteğim ve iştahım fazlasıyla vardı Kan testi yaptırın sorun olabilir denildi onu yaptım hersey normal çıktı Zaten yasaklar listesi var (şeker un pirinç bulgur çikolata paketli gıda.. vb yasak kuru baklagiller haftada sadece 2 defa ) 1 defa bile yasaklı gıda yerseniz program sıfırlanıyor baştan seans almanız gerekiyor ona 21 gün uymayı başarabilseydim vücut tatlı isteğini unutur bende iştah kapatmaya ihtiyaç duymazdım Başarı oranımız çok yüksek dediler ama 2 kilo verseniz bile bunu basarı olarak degerlendiriyorlar
ş.....
Baran hoca gerçekten Malatya'da konusunda uzman olan çok iyi bir diyetisyen. Danışanları için önerdiği, izlediği çözüm yolları da çok farklı ve teşvik edici. Ben geçen yıl ilk defa iletişim kurmuştum ve bu sene yine zayıflamak istediğimde direk yine Baran hocamızin yanında kendimi buldum. Aynı zamanda motive edici konuşmaları ve ilgisi de bu dönemde çok etkili oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
r....a
Kilo vermek icin gittigim hayatimda vermedigim kiloya ulastigim muazzam bi yer gercektten tavsiye ediyorum
ne...
Yapabileceğim inancı geldi . Diğerleri gibi yok ayda 8kg yok 12 kg demedi kalıcı olarak yapabileceğimi gösterdi.
Baran Özgür Avcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Baran Özgür Avcı, Diyetisyen. Size Baran Özgür Avcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Gıda İntolerans Testi (Pinner Test).
Baran Özgür Avcı adresi nerede?Baran Özgür Avcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kuzeykent mah. Ali Kaya Mutlu Cad. Flex Ofis İş Merkezi 142H Mersin
- TECDE MAH. ALİBEY SOK. NO 26/C YEDİTEPE NEWYORK SİTESİ ALTI BOA Diyet Merkezi Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Baran Özgür Avcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Baran Özgür Avcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Baran Özgür Avcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Baran Özgür Avcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Baran Özgür Avcı hangi dilleri konuşuyor?Baran Özgür Avcı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Baran Özgür Avcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Baran Özgür Avcı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Baran Özgür Avcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Baran Özgür Avcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Baran Özgür Avcı hangi sigortaları kabul ediyor?Baran Özgür Avcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diyetisyenler