Diyetisyen Randevusu
Kişiye Özel Diyetler
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Diyetleri
bd...g
Baran Bey sayesinde hem aç kalmadan sağlıklı besleniyorumm hemde fazla kilolarımdan kurtuluyorummmm...Haftalık ölçümlerimiz eğlenerek gülerek geçtiğinden sıkılmadan zorlanmadan diyetimi uyguluyorumm...İyi ki varsınız Baran Beyy.. :):):)
Dyt. Baran Varan
Sizde iyi ki benim danışanım olmuşsunuz başarılarınız beni sizden daha çok mutlu ediyor ????????
du...4
Baran hocama internet araştırmalarım sonucunda ulaşıp online diuet programı aldım.Çok ilgili,anlayışli en önemlisi danısanlarının motivasyonunu hep yüksek tutması.Kesinlikle aç kalmadan sağlıklı bir şekilde zayıflıyorum iyi kı kendisinin danışanıyım cok teşekkür ederım.
Dyt. Baran Varan
Teşekkür ederim duygu hanım benim kadar sizinde başarınız uzaklarda olmanıza rağmen sözümden çıkmadınız ????????????????
Baran Varan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Baran Varan, Diyetisyen. Size Baran Varan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu, Normal Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Zayıflama Diyetleri, Enteral Beslenme.
Baran Varan adresi nerede?Baran Varan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hocaömer Mahallesi 215. Sokak No:24/19 Adıyaman
Adresine gitmek zorunda kalmadan Baran Varan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Baran Varan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Baran Varan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Baran Varan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Baran Varan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Baran Varan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Baran Varan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Baran Varan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Baran Varan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.