o ....
Benim Dünya İyisi Doktorum hangi birini buraya sığdırsam bilemedim. İnsanlığı, mesleki bilgisi, becerisi, çok rahatlatıcı dürüst açıklamaları, anlayışı, saygısı,hastaya olan davranışı, güleryüzü ...bir doktorda ne bulmak isterseniz hepsine sahip bir genel cerrahi uzmanı! Karın ağrısı şikayetiyle gitmiş ve yaptığı tedavi sonrasinda sağlığıma kavuşmuş biri olarak.Yaptığınız tedaviler, gösterdiğiniz anlayış ve herşey için sonsuz teşekkürler.Saygı ve Sevgilerimizle.O.A.
ms...d
Safra kesemden rahatsızdım. Barış hocam çok yakından ilgilendi. Ameliyatımdan pansumana kadar taburcu olana dek güler yüzünu hep gösterdi. Kendisine ve akademi meram hastanesine teşekkür ederim.
ha...2
Güler Yüzlü. İşinin ehli bir hekim. Hastaları ile yakından ilgileniyor. 6 senedir sıkıntısını yaşadığım bir dertten beni kurtardı. Allah yolunu açık etsin.
mü...m
Kendisi alanında uzman çok iyi bir cerrahtır. İşini özenle ve hassasiyetle yapmaktadır. Geçenlerde tiroid bezi ameliyatımı yaptırdım ve çok memnun kaldım.
ah...k
bugün Barış hocam ufak bi operasyon yaptı(anal apse9.yıllardır korktugumdan gelemiyordum.eli çok hafif on numara bir cerrah .Bütün hastalara Barış hocamı tavsiye ederim. Kendisine çok teşekkür ederim. Ahmet Balık
Barış Ayhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Barış Ayhan, Genel Cerrahi.
Barış Ayhan adresi nerede?Barış Ayhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Cad.Ereğli Yolu Karapınar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Barış Ayhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Barış Ayhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Barış Ayhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Barış Ayhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Barış Ayhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Barış Ayhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Barış Ayhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.