Genel Cerrahi Randevusu
Şeker Hastalığında Şeker Kontrolü
Şeker Hastalığında Şeker Takibi
Şeker Hastalığının Ameliyat ile Tedavisi
me....
Uzun zamandır canımı sıkan folikülit hadisesi için içmediğim antibiyotik kalmadığı ve artık umudumu yitirmeye başladığım bir dönemde karşılaştığım harika insan Dr.Barış Demiriz...
Operasyon öncesi kafamda bir dolu yersiz endişe varken, operasyon sonrasında 1 tane bile ağrı kesici almaya gerek duymadığımı belirtmek isterim.
Yıllardır dert olan bir şeyden beni kurtarması onun mesleki başarısı evet, fakat insanlığı, empatisi, nezaketi, hastasının bir et parçası değil de kendisi gibi bir insan olduğunu unutmaması ve en önemlisi de merhameti üst düzeyde olan muhteşem bir cerrah o.
Kendi ekolü için de gurur duyulması ve feyz alınması gereken bir şans...
Ben tanıdığım için ve doktorum olduğu için çok memnunum. İhtiyacı olan herkesin karşılaşmasını dilerim...
Gerçekten çok mennun kaldım barış hocamın donanımlı bilgisine , ilgi alakasına ..Ameliyat süresinde gayet motive edici , ameliyatta olabilecek herhangi bir kompilikasyonlara karşı öncesinde hazırlamasi,ameliyatım süresinde ve sonraki süreçte de hiç bir sorun olmaksızın sağlıklı bir sekilde kilo verip istenilen hedefime sayesinde ulaştım. Ameliyatimdan sonra 2 sene geçmesine rağmen hala irtibat iletişimini sürdürmektedir.. Eğer gerçekten işini mesleğini iyi icraa edecek bir doktor ihtiyaciniz varsa kesinlikle tavsiye ediyorum .. kendinizi ve sağlığınızı emin ellerine birakabilir siniz.
ne...ğ
Işinde uzman deneyimli profesyonel Tek kelimeyle dört dörtlük bir doktor. yaşam kalite mi, nefes alabilmemi, hareket edebilmeme sebep olan sihirli bir el. Ne kadar teşekkür etsem azdır. 3 yılı aşkın bu süreçte bana her şekilde desteğini sürdürmüştür. Ölüm korkusu çok yaşamama rağmen küçücük bebeğim vardı çünkü beni o kadar güzel kurtardı ki obeziteden binlerce teşekkürü hak etmektedir. Bir kez daha başıma aynı şey gelse hiç düşünmeden tek tercihim Dr Barış Demiriz dır. Ellerinize Yüreğinize sağlık sayın hocam.
öz...z
Barış hocam 25 Eylül 2017 de bana mide küçültme ameliyatı yapmıştı. O günden bugüne 57 kg verdim ve sayesinde sağlıklı bir hayata kavuştum. Kendisine ne zaman arasam ulaşabildim. Her soruma hiç sıkılmadan bıkmadan günün her saatinde cevap verdi. Bana yeni ve mükemmel bir hayat verdiği için çok teşekkür ederim
yu....
11/05/2018 tarihinde mide tüpü ameliyatı oldum.Ameliyat bana öncesi verdiği özgüven cesaret sevgi dolu yaklaşımı sımsıcak şevkatı ile ameliyatımı kabul ettim iyiki sizi tanıdım hocam başarınızı hastanıza olan sabrınızı kutluyorum.Sağlığıma kavuşturdunuz binlerce teşekkür.
er...n
Son derece sabırlı, yetenekli, iletişim becerileri yüksek ve sizin halinizde anlayan bir hekim. Ameliyat olmadan önce çok tedirgindim, senelerdir erteliyordum ama kendisinin vermiş olduğu güven ile karar verdim ki, iyiki vermişim. Ellerine emeğine becerine sağlık hocam . Öncesi sonrası herşey mükemmel, şiddetle tavsiye ederim.
ze...k
cok mükemmel bi doktor ilgili tüp mide ameliyatımı yaptı hic bi sorunum olmadı sürekli dualarımda hayatımı kurtardı kendisine sonsuz teşekkürler iy ki var iy ki tanımışım kendisini sonsuz sevgiler saygılar
ve...t
merhaba,tüm (baris demirizin) hastalarina veya hastasi olmak istiyene,ne mutlu size seciminiz cok yerinde tek kelime harika insan ve harika bir doktor...tavsiye etmek icin kelimeler yetmez......almanyadan velide schwandt.
m....n
öncelikle size anlatıyor ,dinliyor ve ilgileniyor.çok çok başarılı bir hekim..ALLAH RAZI OLSUN
Barış Demiriz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Barış Demiriz, Metabolik Cerrahi, Genel Cerrahi. Size Barış Demiriz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Metabolik Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Laparoskopi, Obezite Cerrahisi, Metabolik Cerrahi, Şeker Hastalığının Ameliyat ile Tedavisi, Şeker Hastalığı Ameliyatı, Metabolik Sendrom Tedavisi, Şeker Hastalığında Şeker Takibi, Şeker Hastalığında Şeker Kontrolü.
Barış Demiriz adresi nerede?Barış Demiriz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Barış Demiriz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Barış Demiriz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Barış Demiriz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Barış Demiriz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Barış Demiriz hangi dilleri konuşuyor?Barış Demiriz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Barış Demiriz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Barış Demiriz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Barış Demiriz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Barış Demiriz hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Barış Demiriz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.