Elite Polikliniği
y....y
Kendisinden çok memnunum, uzun süredir hastasıyım ve bırakmayı da düşünmüyorum. Şimdiye dek verdiği tüm hizmetlerden yararlandım neredeyse ve hepsinden çok memnunum. Hastasına karşı çok ilgili ve sevecen bir yaklaşımı var. Gidecek olanlara da tavsiye ederim kendisini.
a....g
Barış Bey'e eski kurumunda hizmet verirken leke tedavisi için başvurmuştum. Orada başlayan tedavime yeni kliniğinde de devam ettim ve oldukça memnun kaldım sonucundan. Bunun dışında göz çevresi için botoks hizmeti de aldım. İşlemler hakkında bilgi verildi, konuşkan ve iyi bir hekim. İşini bilerek yapıyor ve dürüst biri.
s....a
Güleryüzü, samimiyeti ve işindeki tecrübesinden çok memnunum. Yaptığı işlemler de aynı şekilde çok başarılı ve memnun edici. Bir dönem adres değişikliği olmuştu, çok memnun kaldığım biri olduğu için tekrar araştırıp buldum kendisini. Botoks, yüz dolgusu ve ışın tedavisi hizmetleri almıştım. Her işlemde kesinlikle size de bilgilendirme yapıyor. Çevreme de tavsiye ediyorum, giden arkadaşlarım da var. Memnun olduğum için tavsiye ediyorum tabi ki. Yolu açık olsun, kendisinden çok memnunum.
n....t
Uzun zamandır gidiyorum Barış Bey'e, gayet başarılı buluyorum kendisini. Bir dönem yer değişikliği yapmıştı ama tekrar araştırıp buldum ve kendisine devam ettim. Genelde cilt bakımı ve botoks için tercih ediyorum kendisini. Çevreme de devamlı öneriyorum, oldukça memnunum.
Barış Duman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Barış Duman, Akupunktur, Ozon Terapi. Size Barış Duman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Barış Duman adresi nerede?Barış Duman adresini belirtmedi. Barış Duman yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Barış Duman adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Barış Duman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Barış Duman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Barış Duman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Barış Duman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Barış Duman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Barış Duman hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Barış Duman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.