Lisans eğitimi sonrasında Klinik Psikoloji Yüksek Lisansını Üsküdar Üniversitesinde tamamlayıp Klinik Psikoloji alanında uzmanlığını alarak “Klinik Psikolog” unvanını aldı. Klinik Psikolog Barış Gamsızoğlu;BETED bünyesinde Dr. Kamile CAN tarafından verilen içerisinde Sigmund Freud, James F. Masterson, Margaret S. Mahler, Heinz Kohut, Otto F. Kernberg, Melanie Klein, Anna Freud, Leslie S. Greenberg gibi psikoloji alanında önemli isimlerin ekol ve kuramlarının, teori, formülasyon ve süpervizyon aşamalarını içeren “Bütüncül Psikoterapi Eğitiminin” toplamda 3.5 yıl süren her aşamasını başarıyla geçerek tamamlamıştır
.- Dr. H. Alp Karaosmanoğlu tarafından verilen “Şema Terapi” eğitimini almıştır.
- Dr. Öğr. Üyesi Onur Okan DEMİRCİ tarafından verilen “EMDR” eğitimini ve süpervizyonunu tamamlamıştır
- Uzman Psikolog Esra ERSAYAN tarafından verilen “Şema Mod Çalışmalarında Yaşantısal Tekniklerin Kullanımı” eğitimini tamamlamıştır.
- Uzm.Psikolog Filiz KAYA ve Uzman Psikolog Özge ALTAN AYTUN tarafından verilen “Gottman Çift Terapisi” eğitimi 1. ve 2. Modüllerini tamamlamıştır.
- CİSED tarafından verilen Cinsel Terapi eğitimini almıştır.
- Doç. Dr. İsmail SAMBERG ve Uzm. Psk. Nida ÖZŞAHİN TERKURAN tarafından verilen “ACT (Kabul ve Kararlılık Terapisi)” eğitimini almıştır.
- Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği bünyesinde Prof. Dr. M. Hakan Türkçapar ve uzmanlar tarafından verilen “Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi” eğitimini almıştır. Klinik Hipnoz
Akademisi bünyesinde Dr. Haluk ALAN tarafından verilen “Hipno-Meditatif Yeniden İşlemleme Terapisi” eğitimini almıştır.
- MOXO Türkiye tarafından verilen çocuklar, ergenler ve yetişkinler için kullanılan “MOXO Dikkat Testi” eğitimini almıştır.Rasyonel Pozitif Psikoloji Derneği
- Albert Ellis Enstitüsü’nden “Objektif Testler” Eğitimini almıştır.Klinik Psikolog / Psikoterapist Barış GAMSIZOĞLU mesleki çalışmalarına kurucusu olduğu, Ankara Çukurambarda bulunan Dinamik Psikoloji Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nde devam etmektedir.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Online Görüşme
Kızılırmak Mahallesi, 1450. Sokak, Ulusoy Plaza, 9/25, Çukurambar, Çankaya/Ankara, Ankara
Cinsel Terapi
Evlilik Terapisi
z.....
Pandemi sonrası yaşadığım korkular , endişeler yüzünden Barış beyle görüşmelere başladık başladığım ilk seansta ilerlediğimi hissettim .Barış beyin konuşmaları, duruşu sanki bir kitap okuyormuş um gibi , kendime ve yaşadıklarıma dışarıdan bakmayı öğrendim , kendime de hata payı bırakmayı. Barış beye çok teşekkür ediyorum kesinlikle işinde başarılı biri .
i̇....
Barış Bey'le iyi geçen bir süreç dahilinde ilerledik. 8 seans kadar görüşme sağladım. Kendisi, insanın durumuna göre hareket edebilen yapıya sahip olduğunu düşündüğüm başarılı bir psikolog. Sayesinde hayata bakış açım değişti diyebilirim.
Barış Bey'le önce ilk oğlumun derslerinde olan başarısının düşmesi neticesi için görüştük. Aynı zamanda geçirdiği trafik kazası sonucu oluşan panik ve kaygı olguları da yaşıyordu. Çok şükür korkularımızı atlattık herhangi bir sıkıntımız yok, tedavi sürecine de bir müddetten sonra devam edeceğiz. Memnun kaldığımız için şimdi 2. oğlumuza da destek alıyoruz Barış Bey'den. Çocuğumuzda destekleri sayesinde bayağı bir toparlanma gördük diyebilirim. Bence bu anlamda Barış Bey işinin piri. Konuşması ve ilgilenmesi çok iyi. Çocuklara bir psikolog gibi değil de abi gibi yaklaşıyor. Çocuğum da zaten kendisini abi olarak kaydetmiş, Barış abi diye hitap ediyor ona. Desteklerinden o denli memnun kaldık yani.
Geçmişle ve bugün ile yüzleştirirken sizi, farkında olmadığınıza şaşıracağınız pek çok detayla karşılaşmanızı sağlayacak. Henüz 2 seans oldu ama bagajlarımdan bazılarını attığımı bile hissediyorum... Harika bir psikolog, iyi bir insan ve yetkin bir uzman... Sonuç; kesinlikle tavsiye ediyorum...
k...
Boşanma sürecimizin daha sağlıklı ilerleyebilmesi için danıştık Barış Beye. Süreci sağlıklı yorumlamamızı ve kendimize daha objektif bakmamızı sağladı. Barış Bey, söylenenlerden söylenmeyenleri çekerek doğru soruları yakalıyor ve kişiye çok doğru ayna tutuyor. Bu sayede çözümü kendi içimizde bulmamızı sağlıyor. Ayrıca çok iyi bir dinleyici ve güler yüzlü, kendinizi onun yanında güvende hissedebiliyorsunuz. Sayesinde alınması gereken doğru kararı aldığımızı düşünüyorum. Boşanma durumunda sağlıklı karar vermek isteyen herkese tavsiye ediyorum.
z.....
Barış bey ile tanışıklığımız çok eski yıllara dayanıyor. Benim evlilik hayatına adım atmamla çok farklı ve güzel bir boyut kazandırdı.. Evliliğimin ilk dönemlerindeki endişe ve kaygılarımı hep onun telkin edici konuşmalarıyla atlattım. Tüm olumsuz düşüncelerde hep kendisinin desteğini aldım . Şimdi ise hayatımın devam eden sürecinde alacağım kararların ya da yaşayacağım hamilelik sürecinin yine onun desteğiyle iyi yönlerde olacağından eminim. Hamilelik sürecinde eşimin yanımda olmadığı benim hırçınlaştığım donemlerde eminim onun desteği yine beni kendime getirecek. Bundan dolayı Barış Gamsızoğlu iyiki hayatımda diyorum!!. Maalesef stresten ve koşuşturmacadan uzak kalamadığımız, çocuk yetiştirmenin bir hayli zor olduğu günümüzde ilk başta kendi iç huzurumuzu sağlamak, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirebilmek, gece uykuya dalmadan önce "ya ben bunu yanlış mı yaptım?" diye sormadan huzurla gözlerimizi kapatabilmek adına Barış Bey gibi konusunda uzman ve deneyimli birinin hayatımızda mutlaka yeri olmalı diye düşünüyorum..
Barış Gamsızoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Barış Gamsızoğlu, Psikoloji. Size Barış Gamsızoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Randevu, Aile Danışmanlığı, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Evlilik Terapisi, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi.
Barış Gamsızoğlu adresi nerede?Barış Gamsızoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mahallesi, 1450. Sokak, Ulusoy Plaza, 9/25, Çukurambar, Çankaya/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Barış Gamsızoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Barış Gamsızoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Barış Gamsızoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Barış Gamsızoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Barış Gamsızoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Barış Gamsızoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Barış Gamsızoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Barış Gamsızoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Barış Gamsızoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar