Özel muayenehane
a....ç
Dr.Barış bey ile annemin ameliyatı sayesinde tanıştık.Annemin ameliyatı sorunsuz bir şekilde gerçekleşti.Hastasi ile baştan sona kadar ilgilenen insana güven veren komplekssiz işini gerçekten severek yapan birisi.Iyi ki karşımıza çıktınız hocam çok çok teşekkür ederim.
ay...n
27.07.2022 Çarşamba saat 11.10 da ameliyata aldı 12.00 da bitirdi ..ben açık kasık fıtığı ameliyatı olacağım sanmıştım ve lokal anestezi ile yapicak sanmıştım..bana müthiş bir sürpriz yaparak genel anestezi yaparak kapalı laparoskopik ameliyat yapmış..hocamı çok seviyorum..bugün 2.ci günüm ilerleyen günlerde yorum eklicem tekrar..şuana kadar herşey çok konforlu..Rabbim tüm hastalarimiza şifalar versin..
er...z
Barış hocada yaklasık 2.5 ay önce kasık fıtığı ameliyatını oldum.Şuan gayet iyiyim herkese gönül rahatlığı ile önerebileceğim insani ilişkileri oldukça üst düzey olan bir doktor. Alanında uzman olması nedeniyle kesinlikle öneririm.
yk...a
Doktor Barış Bey sayesinde hayata geri döndüm. Mideme taktığı balonla kilo verdim, hala da veriyorum, yıllardır hayata küsmüştüm kilolarım yüzünden. Kilo problemi yaşayan tüm arkadaşlarıma da öneriyorum. Allah sizden razı olsun Barış Bey.
vi...o
Barış Bey tanıdığım en dürüst , güler yüzlü, hastasına sonuna kadar sahip çıkan bir doktordur. çok iyi bir cerrahtır. Benim hayatımı kurtardı, hayatım boyunca minnettarım ona. Bilgisi ve kalitesi ile mesleğinin hakkını verir. Allah razı olsun sizden Barış bey , iyi ki varsınız
ga...l
hayatımda tanıdığım en güzel yürekli insan hastalarım benim gözbebeğim diyor.seni tanıdığıma okadar mutluyum ki umudumsun barış gürsoy sen benim iyiki tanıdım iyi ki varsın Allah yolunu hep açık etsin inşallah
ar...u
masuscuktan samimi davranmayan nadir dr lardan..kendi kendini ve bilgisini kontrol etmeye çekinmiyor.üstelik bunu size söyleyerek zaman istiyor...süperr kahramanı oynamıyor sağolsun..
Barış Gürsoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Barış Gürsoy, Genel Cerrahi. Size Barış Gürsoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Barış Gürsoy adresi nerede?Barış Gürsoy adresini belirtmedi. Barış Gürsoy yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Barış Gürsoy adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Barış Gürsoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Barış Gürsoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Barış Gürsoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Barış Gürsoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Barış Gürsoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Barış Gürsoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Barış Gürsoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.