v....b
Barış hoca ender rastlanacak doktorlarımızdan. Hastaya yaklaşımı müthis rahatlatici. Teşhis ve tedavi nokta atışı. Teşhisi ve uygulayacağı tedaviyi hastanin anlayayaği dilde anlatiyor olmasi soru işaretlerini ortadan kaldiriyor. Annemin kolunda ki kas yirtigi icin gittik,çok memnun kaldik.
ve...d
Barış hocama annemin dizlerindeki ağrı için gitmiştik, gittiğimiz de yoğun olmasına rağmen bizimle çok güzel ilgilendi. Aynı gün bizden röntgen istedi, sonuç çıktığında dizlerindeki sıvının neredeyse bittiğini ve kireçlenme olduğunu söyledi. Bizi hiç panik yaptırmadan çok sakin ve sempatik hali ile neyapmamiz gerektiğini ve daha önceden de çok kez yaptığı ve başarılı sonuçlar elde ettiği dizlere sıvı enjekte edeceğini söyledi... Normal şartlara genelde bize söylenilen annemin ameliyat olmasıydı. Çok şükür ki Barış Hocam işinde uzman biri. Kendisine çok teşekkür ederiz.
Barış Kemal Özsar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Barış Kemal Özsar, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Barış Kemal Özsar adresi nerede?Barış Kemal Özsar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağlarbaşı Mahallesi Lokman Hekim Caddesi Kırıkkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Barış Kemal Özsar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Barış Kemal Özsar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Barış Kemal Özsar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Barış Kemal Özsar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Barış Kemal Özsar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Barış Kemal Özsar hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Barış Kemal Özsar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.