Astigmatik Keratotomi
Göz Altı Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Binası
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Intraoküler Basınç Ölçümü
Katarakt Ameliyatı
Keratektomi
Keratoplasti-Kornea Nakli
Kontakt Lens
Kornea Transplantasyonu(Keratoplasti)
Lasik
İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Binası
Lazer Termal Keratoplasti (Ltk)
Mikrovasküler Oklüzyon
Tonometre
Tonometri
Şaşılık Tedavisi
ha...g
11.10.2017 tarihinde katarakt ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştiren Barış Kömürcü ve ekibine teşekkür eder tıp hayatında başarılarının devamını diler, saygılar sunarım..
Ergül Yücedağ
al...1
Sağ gözümde lekelenmeden dolayi çocukluktan beri az görüyordum. Sol gözüm son 5 senedir senede bir 4-5 ay süren kanamalar yapıyordu. Bu kanamalar sırasında sağ gözüm az gördügunden hiç bir işimi halledemiyordum. önce başka doktorlara gitmiştim ama tedavilerinden yanıt alamadım. Bir yakınım Barış beye ameliyat olmuş gözü eskisinden çok iyi görüyor gözlüksüz heryeri gorebiliyordu. Onun tavsiyesiyle Barış beye muayene olmaya gittim. Iyi ki de gitmişim Dr bey detaylı bir muayene sonrası gözümdeki kanamayı tespit etti. Beklersem açılmasının 4-5 ayı bulabilecegini söyledi.
Istersem göz arkası retinadan ameliyat olur ve lazer yapılırsa kanamanın açılacağını büyük ihtimalle bir daha olmayacağını soyledi. Ameliyat narkoz altında oldu. Ameliyat sonrası ilk gün çok net görmeye başladım herhangi bir ağrı olmadı. Ameliyat olali 6 aydir hiç kanama olmadi. Çok güzel görüyorum artik. Çok mutluyum. Sağ gözümden de ameliyat olmak istiyorum. Iyi ki olmuşum herkese tavsiye ederim. Kendisine de çok teşekkür ederim.
Op. Dr. Barış Kömür
Teşekkür ederim, gözünüzde göz içi kanama yani vitreus hemorajisi mevcuttu. Bundan 10 sene önce bunun çözümü genellikle beklemek deniyordu. Bu da sizin gibi tek gözü gören hastalar veya diğer gözü çok az gören hastaların gözlerindeki kanama çekilene kadar, ki bu süre en az 3 aydır, beklemelerini gerektiriyordu. Günümüzdeki cerrahi ekipmanların ve tekniklerin gelişmesiyle vitrektomi dediğimiz ameliyatları 0.5 mm lik küçük kesilerden ve genellikle dikişsiz olarak yapabiliyoruz. Bu nedenle boşuna beklenmemesini öneriyorum. Sizin diğer gözünüzü de ameliyat ettik bana güvendiğiniz için teşekkür ederim, elimden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyorum her zaman. Saygılarımla, Op.Dr. Barış KÖMÜR
ze...2
Babaannemde katarakt çıkmıştı gittiğimiz diğer doktorların hepsi ameliyatın zor alacağını, Babaannemin bağlarının zayıf olduğunu ankara da ameliyat olmazı gerektigini söylediler. Ankaraya goturmemiz cok zor oldugundan son bir şans doktor Barış beye gittik. Ameliyatını ertesi gün çok başarılı şekilde yaptı. Ameliyattan hemen sonra görmesi düzeldi. Çok teşekkür ederim.
Op. Dr. Barış Kömür
Daha önce belirttiğim gibi katarakt ameliyatlarının hepsi aynı zorlukta olmuyor. Bazılarında göz mercek açıklığı küçük oluyor, bazılarında göz derin yerleşimli oluyor, bazı kataraktlar çok sert oluyor, bazılarında bağlar çok zayıf oluyor, bazen hepsi birlikte oluyor. Basit ve yumuşak kataraktlar 10 dakika gibi çok kısa sürede bitirilebilmektedir, ama zor kataraktlar için daha çok zaman ayırmak gerekebilmektedir. Bana güvendiğiniz için teşekkür ederim, elimden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyorum her zaman. Saygılarımla, Op.Dr. Barış KÖMÜR
ri...5
Dedemin ameliyatının götürdüğümüz her doktor çok zor olduğunu söyledi. Dr bey ameliyatini çok başarılı bir şekilde yaptı. Şimdi çok iyi görüyor. Ve 70 yaşindan sonra tekrar ışığa kavuştuğu için dedem çok mutlu. Gerçekten çok başarili bir doktor.
Op. Dr. Barış Kömür
Evet katarakt ameliyatlarının hepsi aynı zorlukta olmuyor. Bazılarında göz açıklığı küçük oluyor, bazılarında göz derin yerleşimli oluyor, bazı kataraktlar çok sert oluyor, bazılarında bağlar çok zayıf oluyor, bazen hepsi birlikte oluyor. Basit ve yumuşak kataraktlar 10 dakika gibi çok kısa süredebitirilebilmektedir, ama zor kataraktlar için daha çok zaman ayırmak gerekebilmektedir. Bana güvendiğiniz için teşekkür ederim, elimden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyorum.
Saygılarımla, Op.Dr. Barış KÖMÜR
ha...i
hipokratın yeminine sadık kalıp benimle en mükemmel şekilde ilgilendiniz.türkiyenin zor çalışma koşulları içerisinde doktorluk gibi kutsal bir görev ifa ediyorsunuz..hekimlikteki engin bilginiz ve tedavi sonrası hastalarınızla yakınen ilgilenmeniz dolayısı ile size müteşekkirim.çalışmalarınızda başarılar dilerim. DEVLET HASTAHANELERİ İÇERİSİNDEDE ÖRNEK BİR PROTOTİP OLARAK GÖRDÜM VE TÜM ÇEVREME TAVSİYE ETTİM. HAMZA TURNALI
Barış Kömür isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Barış Kömür, Göz Hastalıkları. Size Barış Kömür tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botulinum Toksini Tip B, Göz Kapağı Germe, Fakik Göz İçi Lens, Tonometre, Refraktif Cerrahi, Prk(Fotorefraktif Keratektomi), Prematüre Retinopatisinde Göz Muayenesi, Keratoplasti-Kornea Nakli, Görme Alanı Testi, Göz Kapağı Estetiği.
Barış Kömür adresi nerede?Barış Kömür şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Haseki Sultan Mahallesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Barış Kömür isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Barış Kömür online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Barış Kömür isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Barış Kömür bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Barış Kömür ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Barış Kömür hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Barış Kömür hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Barış Kömür hangi sigortaları kabul ediyor?Barış Kömür tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları