os...l
Barış hocama 2017 yılında kanal darlığı ameliyatı oldum çok rahatım kendisine çok teşekkür ederim Allah razı olsun
ba...ç
Parmağımdaki uyuşma için gitmiştim, çok kısa bi sürede ameliyatima karar verip ameliyatimi başarıyla yapti sağolsun. Adaşım olduğu için kendisini tervih etmiştim iyikide etmişim yıllar oldu ameliyatim yapilali hiç bi problem ile karşılaşmadim. Allah razi olsun hocamdan
g.....
Başarılı ve hastasına sahip çıkan bir doktor arıyorsanız Barış ordahan bey bir numara 5 gün önce tamamen yürüyemez halde muayenehane sine gittim baştan itibaren insanı rahatlatan kafanızda ki soru işaretlerini ortadan kaldıran ve bütün korkularınızı yenmenizi sağlayan bir yaklaşımla ameliyat kararı aldık başarılı bir ameliyattan sonra her aşamasında bizzat kendi disiplinli bir şekilde takip etti kendisine çok teşekkür ederim
os...l
Barış hocama 5 gün önce belimden kanal darlığı için ameliyat oldum çok memnunum ellerine sağlık çok teşekkür ediyorum kendisine
be...ç
Boynumdaki kasılmalar için 3 yıl konya numune hastanesine gittim ama hiç bir fayda görmedim şimdi ise ssk meram arştırma hastanesinde doktorum Barış Ordahan a gidiyorum ALLAH ondan razı olsun çok memnunum şifa buldum sizlerinde Barış Ordahana gitmenizi öneririm dört dörtlük bi doktor
Barış Ordahan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Barış Ordahan, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Barış Ordahan adresi nerede?Barış Ordahan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mah. Hastane Cad. Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Barış Ordahan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Barış Ordahan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Barış Ordahan hangi dilleri konuşuyor?Barış Ordahan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Barış Ordahan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Barış Ordahan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Barış Ordahan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Barış Ordahan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Barış Ordahan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konya bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konya bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konya bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konya bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları