ze...r
27 şubat tarihinde meme CA tanısıyla ameliyat oldum ameliyat öncesi ve sonrası barış hocam gibi bir doktor daha görmedim her ayrıntıyı en harika şekilde değerlendiriyor kendisi ve ameliyat sonrası pansumana kadar kendisinin naif elleriyle yapması hastalarına çok büyük bir artı insanlık için çok büyük bir veli nimettir barış hocam lakin çok yorgun artık lütfen dualarda buluşup bizde kendisine manen yardımcı olalım sizi çok seviyoruz barış hocam iyi ki varsınız ve iyi ki siz
u....c
Hayatımda bu kadar iyi bir doktora rastlamadım,itinalı,özenli ve konusunda bilgili bir doktor,meme kanseri sürecinde her adımda çok yardımcı oldu,tahlil,tetkik,ameliyat sürecimi kolaylaştırdı,güven duygumun yok olduğu bir dönemde bana umut oldu,her türlü ayrıntıyı anlattı,8 haziranda sol göğsümdeki kitleyi ameliyatla aldı,tedavi sürecinde her adımda yanımda oldu,dikişlerimi bile kendi aldı.Yüreği güzel doktorum,senin gibi insanların hayatına dokunan bir doktorun,Allah yolunu bahtını açık etsin,gönlündeki tüm dilekleri gerçekleştirsin,başka hastalara da umut olsun,onların da sağlıklarına kavuşmasına vesile olsun inşallah Barış hocayı çok seviyor ve çok güveniyorum,Hayatıma dokunan kanatsız bir melek kendisi,İyi ki varsınız,Tüm ilginiz ve emekleriniz için çok teşekkür ediyorum.Uğur Güneri Cerit
y....ş
Barış beyle kemoterapi surecinden sonra tanıştım memenin temizlenmesi gerekiyordu ve ameliyat icin gün verdi ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.Barış bey bir doktordan daha fazlası psikoloji olarak ta ilgisi alakası ameliyata hazırlaması kendi telefonundan istediğim zaman ulaşıp sorduğum sorulara hiç sıkılmadan cevap vermesi mukemmel bir doktor iyi ki sizi tanımışım
z.....
Mükemmel bir doktor işinde en iyisi . 7/24 telefonuna ulaşıp bilgi alabiliyorsunuz , annemin meme kanseri teşhisinden sonra tanıştık. Barış hoca bizim için büyük şans oldu.allah razı olsun ondan hakkını ödeyemeyiz.grev bilmeden , saat bilmeden gece gündüz hastaları ile ilgilenen işine aşık bir hekim …
a....y
Şu an kırk yedi yaşındayım ben bu yasa kadar baris bey gibi doktor görmedim meme kanserinde amaliyat oldum sadece bendegil genel olrak izledim kendisimi hastasıyla çok dikkatli ilgileniyor ufacık bir ayrıntıyı bile kaçırmak istemiyor ve herşeyin en iyi şekilde olmasi için uğraşıyor yemek saatini feda ederek hasta baktina mesaisi bitti halde hastası için hastanede kalesine bizzat sahit oldum amaliyat sonrası durumlar gereği hala gidiyorum yanina yüzlerce hastaya bakiyor hergün ona rağmen sabırla ilgilenip bilgilendirme yapıyor ben kendi adıma hakkını ne yapsam ödeyemem umarim devletimizde böyle değerli doktorlarımızın onunu6 acar ona minnettarım ve hep böyle kalacağım iyiki kendisi ile karşılaşma şansım olmuş kendisine çok teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim
ay...)
Doktor Beyle annemin onkolojide meme kanseri teşhisinden sonra irtibata geçtik. Memedeki kitle ve koltuk altında lenflerin bir kısmının temizlenmesi gerekiyordu. Annem şeker hastası olduğu için ameliyatta riskler vardı elbette. Doktor Bey ameliyat etti çok şükür şimdi iyi. Fakat burada bahsetmek istediğim farklı bir nokta var ; Bugüne kadar ben ve ailemde diğer kişiler bazı sağlık sorunları yaşadık ameliyatlar geçirdik.Hastaneye ve doktorlara uzak değiliz . Şuan 43 yaşındayım ben bu yaşa kadar Barış Bey gibi bir doktor görmedim tanımadım. Sadece annemle ilgili değil genel olarak izledim kendisini. Hastasıyla çok dikkatli ilgileniyor, ufacık bir ayrıntıyı kaçırmak istemiyor ve herşeyin en iyi şekilde olması için uğraşıyor. Yemek saatini feda ederek hasta baktığına , mesaisi bittiği halde hastası için hastanede kaldığına bizzat şahit oldum . Ameliyat sonrası durumlar gereği hala gidiyoruz yanına. Yüzlerce hasta bakıyor hergün ve ona rağmen sabırla ilgilenip bilgilendirme yapıyor. Ben kendi adıma hakkını ne yapsam ödeyemem. Umarım devletimiz de böyle değerli doktorlarımızın önünü açar. Ona minnettarım ve hep öyle kalacağım.İyiki kendisi ile karşılaşma şansım olmuş..
se...
Annemin sağ göğüsümde bulunan tümör sonrası Bir çok hekim ve hastene arayışımızdan sonra ameliyatını gerçekleştiren Sayın BARIŞ RAFET KARAKAŞ hocama Minnettarız.
Kendisi iyi bir hekim olmanın çok ötesinde bir insan Bir hekim düşünün ki Hastalarına kendini adamış başarılı bir hekim olmuş hastalarının hem beden sağlığıyla ilgileniyor hem de psikolojik destek veriyor gece ,gündüz gözetmeksizin hastalarına hâkim her türlü ihtiyaçlarında yardımcı oluyor iyiki varsınız herşey gönlünüzce olsun .Bıkmadan sorduğumuz sorulara cevap verdiğiniz için,ilginiz,bilginiz ,tecrübeniz için EN ÖNEMLİSİ İNSANLIĞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ
ay...y
Sol göğsümdeki şikayetlerim sonucu internet yorumlarına ve tavsiye kararlarına uyarak Barış Hocaya gittim.İnsana güven ve değer veren duruşunu anında hissettiriyor.Yaklaşımı insancıl ve sizi anladığını hissettiriyor.Tüm sorularınıza bıkmadan yanıt veriyor.Diğer Dr.larda sık tanık olmadığımız sizin sürecinizi kendi dışındaki konularda dahi yakından takip ediyor,yol gösteriyor.Hastası olmaktan mutluyum.Umuyorum Barış Bey gibi doktorların kıymeti bilinir,yolu açık olsun.Yürekten teşekkürler.
ha...
Doktorumuzdan Allah razı olsun bugün lokal ameliyat oldum karınımda bulunan kitleyi aldı ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim. Tavsiyen üzerine tanıdım , Barış RAFET hocamı tavsiye ederim Antalya/ Kemer ‘den selam
se...
Bugün annemi taburcu ettik. Sağ göğüs alındı ve koltuk altı lenf temizlendi.Barış bey ameliyat öncesinde de sonrasın da yakından ilgilendi.gayet başarılı ilgili hastasını düzenli olarak takipleyen,her sorununa cevap vermeye çalışan,çok özverili bir doktor. Zaten öneri üzerime gitmiştik. İyi ki gitmişiz. Kaş ailesi ona minnattar
Barış Rafet Karakaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Barış Rafet Karakaş, Genel Cerrahi.
Barış Rafet Karakaş adresi nerede?Barış Rafet Karakaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Barış Rafet Karakaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Barış Rafet Karakaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Barış Rafet Karakaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Barış Rafet Karakaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Barış Rafet Karakaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Barış Rafet Karakaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Barış Rafet Karakaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Muratpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar