el...f
2014 yılında Trabzon'da tanıştık kendisiyle gebeliğim süresince ilgi ve alakası teşhisleri harikaydı.17 Kasım 2014 de kızım Gülce'yi sağlıklı bir şekilde dünyaya getiren doktorumuza her şey için teşekkür ederiz.Ve Trabzon böyle bir doktoru kaybetmesi üzücü.Yolum Adana 'ya düşerse kızımın her defasında sorduğu doktor amcasıyla tanıştırmak isterim.Başarilarınin devami dilerim.En kısa sürede hak ettiği yere gelir
.....
Merhaba ben sürmeneden bariş bey burda uzun zaman kaldı ilk sezeryanımı o yaptı ikinci sine on gun kala gıttı cok cok uzuldum dimdi ücüncuye hamıleyim yakında olsa ilk ona gıderım buranın gorup görecegi bir numaralı doktoru barıs vurallı idi her hastahaneye gıdısımde hala ondan bahsedıyoruz cok iyi bır doktor ilgili işinde uzman eli cok hafıf bız cok memnunduk biz iki eltı bırlıkte gıderdık sureklı yanı süper bir doktor bır numara alanında o gıttı hastahane doktor gormedı on yıl da gecse unutulmaz allah razı olsun bız tum surmene halkı razıydık
Çok ilgili ve alanında gerçekten uzman bir doktor. Her konuda bilgili, şimdiye kadar tanıştığım en iyi doktor diyebilirim. Muayene süresi boyunca öğrenmek istediğiniz her şeyi özenle açıklıyor. Tahlil sonucumu ve değerlendirmesini aynı gün içinde bana haber verdi. Trabzon için çok büyük bir şans!
de...t
hamileliğimin 6. ayında gittiğim doktor, kan tahlilinde tiroidimin normalden fazla olduğu, bebeğin zekasını etkileyeceğini söyledi, bütün dünyam alt üst oldu. Trabzona kardeşimi ziyarete gittiğimde onun tavsiyesiyle Sürmene Devlet Hastanesinde Barış VURALLI ya gittim. Bana bu değerleri normal olduğunu, korkacak birşey olmadığını belirtip rahatlattı. O kadar donanımlı bir doktor ki keşke onun gibi 1 tane de İBalıkesir de de olsa. Ayrıca sezaryane sıcak bakmıyor oluşu da ayrı bir güzel özzelliği.
ed...r
Benim bu hayatta tanıdığm en ilgili ve alanında uzman ayrıca insanlığı 10 numara bir adam. Trabzon iyi bir doktor kazandı.benim sğzeryan ameliyatımı yaptı.çocuğumu kaybetme riskim vardı başka hastaneden sevkle gittim Allah bin kere razı olsun kabul etti ameliyatımı yaptı.hiçbir zorunluluğu olmadığı halde bebeğimle de ilgilindi.özel yıldızlı güven iyi bir doktor kazandırdı trabzona
Barış Vurallı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Barış Vurallı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Barış Vurallı adresi nerede?Barış Vurallı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 100. Yıl Mah. 85015 Sk. No: 9/A Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Barış Vurallı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Barış Vurallı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Barış Vurallı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Barış Vurallı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Barış Vurallı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Barış Vurallı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Barış Vurallı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları