Askerliğini Hakkari Asker Hastanesinde yapmıştır.Mecburi hizmetini İzmir Buca Seyfi Demirsoy ve Diyarbakır Devlet Hastanesinde bitirip sonrasında Bursa inegöl Devlet Hastanesinde 1 yıl kadar çalışıp Aydın Nazilli Devlet Hastanesinde yaklaşık 10 yıl kadar hizmet etmiştir.Son olarak Muğla Menteşe Devlet Hastanesinde 2 yıl çalışıp görevinden ayrılmıştır.
2023 yılı ile birlikte sadece kendi ofisinde hizmet etmeye karar verip ve Aydına geri dönüş yapmıştır .Yaklaşık 3 yıl süren Cetad eğitimlerini tamamlayarak cinsel terapist olmuştur yine 5 yıl kadar süren psikodrama eğitimlerine katılıp psikodrama yardımcı terapisti olmuştur .Kendi bireysel terapi sürecini tamamlamıştır.
Halen şema terapi ,destekleyici psikoterapi,psikodinamik yönelimli psikoterapiler alanında hizmet vermektedir.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Psikiyatri Randevusu
Şema Terapi
Şizofreni Tedavisi
f.....
HERŞEY ÇOK GÜZELDİ HER SEANSTA BANA YARDIMCI OLUYOR.BEN KENDİMİ FARKETTİM
Neredeyse bir yıldır depresyon ve travma sonrası stres bozukluğu şikayetiyle kendisine danışarak başladığım süreçte verdiği ilaçlar da, terapiler de işe yaramadı. Ben şahsen memnun kalmadım.
ça...
Barış Bey karşısındakini gayet iyi anlayan, empatiyi iyi kuran,danışan-doktor ilişkisini saygılı, tedavi sürecime etkisi çok büyük olan birisidir. Rahatsızlığımı anlayıp o yüzden süreci çok iyi şekillendirdi ve sağlığıma kavuşmamda yardımcı oldu
t....b
Daha önce defalarca kez terapi deneyimim oldu ve bir şekilde hepsini yarıda bıraktım . Bunu canım doktorum Barış Bey e henüz ilk görüşmemizde açıklamıştım ve adeta yıllardır yanımdaymışçasına sebebini açıklamıştı . Doğru yerde olduğumu o an anladım ve terapi sürecim 1 yıldır devam ediyor . Onu tanımalısınız , hayatınıza yaptığı huzurlu dokunuşu deneyimlemelisiniz .
s....ö
Barış hoca karşısındakini anlayan ve dinleyen ona en uygun tedavi uygulayan birisi ben birçok hekimden sonra barış hocayı buldum sıkıntılarım minimum düzeye indi hayattan zevk almaya başladım bu hayatta geçmez hiç bir dert olmaz doktor bey sayesinde daha çok rahatım ve mutluyum
v.....
kişilik bozukluğu ve depresyon tedavisi için yardım aldım ve hâlâ devam ediyorum verdiği ilaçlar ve hoş sohbeti sayesinde daha iyiyim iyileşme sürecindeyim her konuda yardımcı olmaya çalışıyor
v.....
Babamı kaybettikten sonra yaşadığım zorlu süreci en az hasarla atlatmama vesile olan harika bir doktor.Sadece bu acılı süreci atlatmamda değil tüm hayatım boyunca yaşadığım travmalarımla ilgili de bana çok yardımcı oldu.Daha ilk görüşmemizde kendisinin sakin ses tonundan tutun ilgisine,şefkatli ve bir o kadar profesyonel yaklaşımına kadar her şeyiyle bana kendimi daha iyi hissettirdi.Her seferinde iyi ki buradayım diyerek çıkıyorum.Aydın için büyük bir nimet kendisi.İyi ki var.
f.....
Hocamın yaklaşık 1 yıldan beri hastasıyım. Bu kadar ilgili hasta odaklı anlayışlı empati kuran başka dr tanımadım iyiki var iyiki tanımışım her seansından rahatlamış ve hafiflemiş olarak çıkıyorum.
Yaklaşık 5-6 aydır görüşüyorum. Bir hekim olarak çok memnun kaldığımı belirtmek isterim. Benim bu zorlu sürecimde günlük işlerimi toparlamamı sağlayan kalıcı çözümleriyle ve önerileriyle toparlanmamı sağlayan bir meslektaşım. Bu şehirde olduğum sürece kendisine kafamda soru işaretleri olmadan her durumda danışabileceğim biri.
Biri sizi böylesine şefkatle dinlemeye başlayınca, anlaşıldığınızı hissettikçe iyileşme süreciniz hızlanır. Ki bu kişi alanında yetkin bir bilim insanıysa kendinizi gönül rahatlığıyla teslim edip süreç boyunca iyileştiğinizi, arındığınızı hissedebilirsiniz. Bu mesajı yazmak için 5 ay bekledim ve kendisine şükran doluyum.Yaklaşık 8 senedir tekrar eden depresyon ve anksiyete ataklarımı bu saygıdeğer bilim insanı ile atlatırken, hayata dair işlevimi geri kazandım, gelecek planlarıma daha sağlam ve sağlıklı yol almaktayım. Gönülden şükranlarımı saygıyla sunarım.
Barış Yiğit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Barış Yiğit, Psikiyatri. Size Barış Yiğit tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu, Cinsel Terapi, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi, Psikanalitik Psikoterapi, Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi, Madde Bağımlılığı, Normal Randevu, Bipolar Bozukluk Tedavisi.
Barış Yiğit adresi nerede?Barış Yiğit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yedi Eylül mahallesi 1001 sokak no 27 daire 8 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Barış Yiğit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Barış Yiğit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Barış Yiğit isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Barış Yiğit, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Barış Yiğit hangi dilleri konuşuyor?Barış Yiğit ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Barış Yiğit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Barış Yiğit tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Barış Yiğit hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Barış Yiğit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Barış Yiğit hangi sigortaları kabul ediyor?Barış Yiğit, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Barış Yiğit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler