Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Şema Terapi
Yakaza Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Çok iyi bir psikolog.Bana çok yardımcı oldu,birlikte çok iyi yol katettim.Herkese tavsiye ederim.İş hayatımda bazı sorunlarım vardı onların üstesinden gelebilmek için gittim. Oldukça yardımcı oldu.Şimdi başka konulara geçtik.Sorunlarımı rahatça tamamen hiç çekinmeden anlatabiliyorum çok anlayışlı bir danışman,iyi bir yol gösterici.
Başak Hanım'la olumlu bir süreçteyim.Ben heyecan ve kaygı bozukluğu durumum nedeniyle gidiyorum ve bir çok konuda da oldukça iyi sonuçlar aldım.Sürecim hala devam etmekte.Şu anda bilişsel davranış anlamında çok yeterli ve ilgili bir danışman.Sık sık durumumu takip etmek amaçlı seans dışında da beni takip eden ve içinde bulunduğum süreçte bana sık sık izah eden bir danışman.Ben heyecanlandığımda,endişe duyduğumda, kaygılandığımda istifra ediyordum.Sonrasında yüksek ateş,kalp çarpıntısı ve elim ayağım birbirine dolaşıyordu.Bunu hemen hemen her gün yaşıyordum.Ama şu anda çok büyük bir problem yaşamıyorum.En önemlisi de kontrol altında tutubiliyorum.Biraz da insanlarla iletişim konusunda sorun yaşıyordum,insanlardan kaçıyordum,iletişim ve temas kurmak istemiyordum .Artık daha sosyal, kendimden emin bir insan oldum.Kendisine çok teşekkür ederim.Kaygı bozukluğu ve bilişsel terapi konusunda ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
g.....
Ben çok memnun kaldım kendisinden.Kendisini sosyal medyadan buldum,paylaşımlarını beğendim ve tercih ettim.Daha farkındalık oluşturdu,kendimi daha iyi tanımamı sağladı,iyi bir gelişme kaydettik.Kendisi çok ilgili,bana uyguladığı tedavi benim yapıma ve karakterime çok uygun.İşini çok iyi yapıyor.
Memnunum,tavsiye ederim.İhtiyacım vardı.Yaklaşımı ve yol göstermesiyle beni mutlu etti.Güler yüzlü,sakin,ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte biri.Bana çok yardımcı oldu,çok gelişme kaydettik,çok memnunum. Psikolojik sorunlarım vardı,onu bir nebze yoluna soktum .Herhangi bir ihtiyacım olduğunda bana yardımcı oluyor.
Ne yapacağını bilememe ve amaçsızlık duygularımdan arkadaşıma bahsettiğimde bana hemen Başak hanımı önerdi. Kısa bir süre içerisinde bu duygulardan kurtulmama yardımcı oldu. Depresif ruh halim geçti. Çok teşekkür ediyorum. Minnettarım...
h ...k
Daha önce yıllarca ilac kullandığım panik bozukluk rahatsızlığımı 6 ayda çözdü.Şu an gayet iyiyim.Alanında uzman olmasının yanı sıra güler yüzü, cana yaķınlığı, halden anlaması ona ve yaptığı mesleğe olan saygımı arttırıyor. Kendisine hala istediğim zaten ulasabilmekteyim. Kendisini önerdiğim akrabalarim ve arkadaşlarımın hepsi çok memnun kaldı.Herkese tavsiye ediyorum ve Basak hanima basarilarinin devamini diliyorum.
pe....
Başak hanım ile bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tedaviye başladık. Yıllarca beni zorlayan diyetler yaptım, stresli olduğumda aşırı kalorili yemekleri çok hızlı yiyerek ardından kusuyordum. Başak hanım beni rahatsızlığım konusunda bilgilendirdi. Yaklaşık 5 aylık terapi sonucunda şikayetlerim tamamen geçti. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az.
Başak Baykal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Başak Baykal, Psikoloji. Size Başak Baykal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi, Randevu, Normal Randevu, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Şema Terapi, Psikoloji Randevusu, Online Terapi.
Başak Baykal adresi nerede?Başak Baykal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Caferağa mah. Sakız sok. Maksim Apt. No:2/B Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Başak Baykal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Başak Baykal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Başak Baykal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Başak Baykal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Başak Baykal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Başak Baykal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Başak Baykal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Başak Baykal hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Başak Baykal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar
Kadıköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Psikologlar