Ethemefendi Cad.Hatboyu Sok.No:28 Erenköy, Kadıköy
dr...a
Dr.Basak Bilir Kaya dört dörtlük super bir hekim guleryuzlu tedavisi cok iyi dizlerimde sivi kaybı vardi bana kok hucre tedavisi yapti cok iyi geldi
mi...r
Ayağım şiştiği için gitmiştim kan testi yaptırdı gut çıktı. Uzun süredir takibindeyim kan isteyip ilaçlarımın sayısını değiştiriyor ara ara. Erenköydeki poliklinikte ulaşımı çok rahat. Güleryüzlü ilgili bir bayan ben cok memnunum.
h....t
Eşimin fıtık doktoru yenilikleri takip eden ilgili bir hanım. Kolayca ulasabiliyorum yakin tarihe fizik veriyor. Egzersiz duzenliyor gecmezse belden igne de yapiyor. Esim cok memnun. Tavsiye ederim.
um...t
cok basarili gencecik bir bayan her ay kan tahlillerime bakip ilaclarimi ayarliyor takibine girdigimden beri hic agrim kalmadi herkese tavsiye ederim
ha...a
Yillardir ellerim sisiyordu doktor doktor dolastim care bulamadilar en sonunda bir arkadasimin tavsiyesiyle doktor hanima gittim. Poliklinik cok kalabalikti ama yinede benimle cok ilgilendi ve bazi kan testleri yaptirdi sonunda kanimda iltahap cikti ve bana devamli kullanacagim iltahapli romatizma ilaclari basladi.Cok sükür artik şikayetlerim çok azaldi. Ama yinede hep doktor hanimin takibindeyim Allah razi olsun herkese tavsiye ederim
is...l
Cok güleryüzlü ve bilgili bir doktor. Tavsiye ederim.
Başak Bilir Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Başak Bilir Kaya, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Başak Bilir Kaya adresi nerede?Başak Bilir Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ethemefendi Cad.Hatboyu Sok.No:28 Erenköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Başak Bilir Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Başak Bilir Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Başak Bilir Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Başak Bilir Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Başak Bilir Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Başak Bilir Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Başak Bilir Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları