Nöroloji Randevusu
Nöroloji Randevusu
İstanbul
Doktor Muayenehanesi
ca...
Başak Hanım’ı tanıdığımızdan beri her gün şükrediyoruz. İyi ki var iyi ki. Allah ondan razı olsun. Annem parkinson ameliyatı oldu ve bir türlü pil ayarları bulunamadı. Birçok doktor deneyimimiz hüsranla sonuçlandı. Başak Hanım’ı tanıdıktan sonra kurtulduk, gerçekten parkinson pil ayarında usta ve inanılmaz sabırlı anlayışlı. Yani odasına girdiğimizde korku stres yok aksine yapıcı konuşmalarıyla rahatlatıyor. Pil ayarını her yaptığında sakin anlayışlı tavrıyla tamam olacak stres olmayın halledeceğiz. Kendini iyi hissediyor musun? Gibi sorularla hep içimizi rahatlattı. Mesleğinin bilincinde o kadar yoğunluğuna rağmen ilgili. Sizin gibi insanlar hep olsa keske. Annemin ayarı oturdu. İlaçları kontrol halinde. Annem başta olmak üzere biz hepimiz ailecek rahatladık. Çok teşekkür ederiz. Bütün güzel dualarımız sizinle. Zeynep Targıtay Hastanız. Aydın ilinden geliyoruz. Buna değer
ni...
Ben parkinson hastasıyım Dr. Ali Zırh beyin muayenesinde tanıdım. Bir insan bu kadar güzel bu kadar muhteşem olabilirmi? Oluyormuş Allahım yolunu bahtını apaçık etsin inşallah işi hep rast gitsin gülen yüzü solmasın.
ne...n
Başka bir hekim tarafından epilepsi teşhisi konulup bir hafta dayanılmaz ağrılar içinde süründükten sonra ilk muayenede beyin kanaması geçirmiş olduğumu tespit edip hayatımın kurtulmasına sebep olan güzel insan mükemmel bir hekim Allah onu sevdiklerine bağışlasın ona sonsuz minnettarım
st...i
Teşekkürler başak hanıma işini çok iyi yapan mükemmel bir doktor. Tavsiye ederim. Sağlığım çok iyi oldu. Limitsiz teşekkürler.
Başak Bolluk Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Başak Bolluk Kılıç, Nöroloji. Size Başak Bolluk Kılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Nöroloji Randevusu.
Başak Bolluk Kılıç adresi nerede?Başak Bolluk Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Başak Bolluk Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Başak Bolluk Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Başak Bolluk Kılıç hangi dilleri konuşuyor?Başak Bolluk Kılıç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Başak Bolluk Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Başak Bolluk Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Başak Bolluk Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Başak Bolluk Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Başak Bolluk Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar