Alzheimer Testi
Nöropsikolojik Değerlendirme
Nöropsikolojik Testler
Unutkanlık Testi
İstanbul
Formal eğitiminin yanı sıra bir psikoterapist olarak halihazırda kullandığı terapötik yaklaşımlar şunlardır;
EMDR ergen ve yetişkin terapisi,
Mindfulness MBSR yaklaşımı,
Billişsel Davranışçı Terapi ve
Mindful (Ebeveynlik) Parenting Eğitmenliği.
Terapide uzmanlık alanları; ergen ve yetişkinlerde anksiyete bozuklukları (fobiler, panik bozukluk, genellenmiş kaygı bozukluğu, travma sonrası stres bozukluğu, kompleks travma, uyum bozuklukları) ve duygu durum bozukluklarıdır. Bunun yanı sıra; performans geliştirme, performans kaygısı, davranış sorunları, stres ve kaygı ile başa çıkma gibi danışmanlık gerektiren konularda da ergen ve yetiskinlerle birlikte çalışmaktadır.
g ...m
Basak Hanim tüm emekleriniz icin çok teşekkür ederim. Sayenizde hayat kalitem arttı. Beni engelleyen korkularımdan ve fobilerimden kurtuldum. Artık kendimi hayatımda daha önce hiç olmadigin kadar özgür hissediyorum.
n....ö
Takıntılı kişilik sorunlarımı profesyonelce ele alıp hayata ayak uydurmamı sağlayan psikoloğuma teşekkür ediyorum
me...ı
bazı takıntı ve sorunlu davranışlarım nedeniyle iş hayatımda problem çıkardıgını düşündüğüm sıkıntılarım mevcuttu. internetten arayarak bulduğum başak hanımı eğitimi nedeniyle tercih etmiştim. ilgisi, bilgisi ve sıcak kanlılığı ile çok yardımı dokundu. kendisine çok teşekkür ediyorum ve tavsiye ediyorum
Ilk randevumuzdu. Tanisma ve karsilikli bilgi alisverisinde bulunduk. Samimi bir ortamda pozitif bir gorusme gerceklestirdik. Umarim tedavi sureci boyunca ayni sekilde devam eder ve sonuc aliriz. Tesekkur ederim. hknypc...
ş.....
Tavsiye üzerine gitmiştim. Başka bir arkadaşım gidiyordu. Beni iyi bir şekilde yönlendiriyor, dinlemesi sabırlı olması, destek olması güzeldi.Sorunları çözmemde oldukça yardımcı oldu. Her şeyinden memnun kaldım.Haftada bir görüşüyorduk uzun bir dönem devam ettik.Ama yine bir şey olursa yine kendisine giderim. Başka danışanlara da tavsiye ederim.
Ben oraya fobilerimle ilgili gidiyordum çalışmaya. Sosyalliğim çok kötüydü. Dışarı dahi çıkamıyordum hayvan fobisi sebebiyle. Son seansı yaptığımızda bir hayvana sarılma isteği duyarak oradan ayrıldım. Çok memnunum. Özellikle travmalar ve fobi durumlarında çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Çok sıcakkanlı biri. Beni çok iyi anladı. Bir şeyi anlatırken karşınızdaki kişinin sizi çok iyi dinlediğini biliyorsunuz ve hissediyorsunuz.Bu bana çok iyi gelmişti.Çok memnunum. Çok düzenli çalışan biriydi.Mutlaka herkese tavsiye ederim kendisini.
ay...t
Annelerinin vefatı dolayısıyla 16 ve 11 yaşındaki çocuklarım için Başak hanımdan destek aldık. Son derece sevecen ve olumlu yaklaşımıyla bize çok katkısı oldu.
Başak Gökçeimam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Başak Gökçeimam, Psikoloji. Size Başak Gökçeimam tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, EMDR Terapi, Yetişkin Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Randevu, Online Terapi, Unutkanlık Testi, Alzheimer Testi, Demans Testi, Nöropsikolojik Değerlendirme.
Başak Gökçeimam adresi nerede?Başak Gökçeimam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Başak Gökçeimam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Başak Gökçeimam online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Başak Gökçeimam isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Başak Gökçeimam, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Başak Gökçeimam hangi dilleri konuşuyor?Başak Gökçeimam ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Başak Gökçeimam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Başak Gökçeimam bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Başak Gökçeimam ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Başak Gökçeimam hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Başak Gökçeimam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Başak Gökçeimam hangi sigortaları kabul ediyor?Başak Gökçeimam tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu