Şirinyalı Mah. İsmet Gökşen Cad. 4.Çimili Apart. No:15/4 Muratpaşa/Antalya, Antalya
Online Diyet
Diyabet Diyeti
Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme
Hastalıklarda Beslenme
Kişiye Özel Diyetler
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Diyetleri
Nutrifit Sağlıklı Beslenme Ve Diyet Danışmanlığı
Şimdi ise Antalya/Lara’daki özel kliniğinde Beslenme ve Diyet danışmanlığı hizmeti vermektedir.
İlgisinden, alakasından, verdiği diyet programlarından genel olarak her şeyden memnunum. 6 ay gibi bir sürede 24 kilo verdim. Reflüm bitti, alerjik reaksiyonlarım azaldı. Diyet listelerimi tüm tahlillerime bakarak, bana özel hazırladı. Başak Hanım oldukça sıcakkanlı, cana yakın, işinde de iyi bir uzman.
a....t
Başak Hanımın, yeme alışkanlığıma özel hazırladığı beslenme programı ile sağlıklı beslenme/kilo verme sürecimi en keyifli hale getirdi. Sayesinde yeni alışkanlar edinirken, besinler ve porsiyonlar hakkında da genel bilgiler edindim. Farkındalık sağladım. Her zaman ulaşabilir olması, pozitifliği gibi pek çok etken ise en büyük destekler arasındadır.
su...e
Başak hanımla kilo alma problemimde arayış içerisindeyken tanıştım ve onu sayesinde oldukça sağlıklı bir şekilde kilo aldım. Güler yüzlü, ilgili, her şeyi detaylıca anlatan ve aklımda hiçbir soru işareti bırakmayan bir diyetisyen, kendisinden çok memnundum ve çok güzel bir süreç geçirdim. Umarım çok güzel bir yılı olur herkese tavsiye ediyorum kesinlikle tereddüt etmenize gerek yok .
n....b
Çok ilgili ve danışan olarak bilmem ve uygulamam gerekli tüm noktaları sabırla ,tekrar tekrar anlatıyor.Ve diyet sürecini titizlikle takip ediyor. Aç kalmadan ,zorlanma olmadan Programımız devam ediyor.
d.....
Başak Hanım'ın ilgisi, alakasından her açıdan memnunum. Kilo vermem zor oldu ama 3 ayda hedeflediğim kiloma hedeflediğim zamanda ulaştım. Psikolojik olarak kendisinin desteği çok büyüktür. Yıllardır mücadele ettiğim bir şeyi bana 3 ayda kazandırdı. Kendisine teşekkür ederim. Listelerimi uygularken hiç zorlanmadım o konuda desteği çok oldu. Çok boş boğaz ruh halim vardı psikolojik olarak bana bunu yendirdi. Az yemeyi aslında gereksiz çok şey yediğimin farkına vardırdı ve bu bilinci bana oluşturdu.
s....u
Kendisinin öncelikle bilgi ve tecrübe bakımından oldukça iyi olduğunu düşünüyorum, bu anlamda ben memnun kaldım, yaklaşık 3-4 aydır da kendisinin danışanım. Kilo verme üzerine normalde kilo kavramı ile alakalı korkularım vardı, kilo veremeyeceğimi düşünüyordum ama kendisi bu düşüncelerimi değiştirdi, çok kolay bir şekilde program hazırladı ve çok kolay bir şekilde uyum sağladım, hala seanslarıma devam ediyorum, kilo verme üzerine de çok faydasını gördüm.
h....a
Kendisi çok kibar, nazik ve güleryüzlü bir uzman, bunun dışında danışanlarına karşı samimi ve sürekli çalışacağım bir diyetisyen olduğunu düşünüyorum. Kilo verme sürecimde gerçekten çok fazla diyetisyene gittim ama en olumlu sonucu kendisinden aldım, diğerlerinde sürekli kilo alıp verme durumu oluyordu fakat kendisi ile kilo veremediğim zamanlarda bile kendi kilomu koruyabildim, bu anlamda çok memnunum, hala da seanslarıma devam ediyorum.
Mükemmel bir diyetisyen çok çok memnunum beni bu kadar kolay ve zahmetsiz bir şekilde zayıflattığı için ne kadar teşekkür etsem az. Kendisi çok ilgili her şeyi detaylı bir şekilde anlatıyor istediğim zaman ve saatte kendisine ulaşabiliyorum hemen yardımcı oluyor iyi ki karşılaşmışız diyorum
Başak Hanıma kilo kaybı için gitmiştim.Her şeyi tek tek anlatması, ilgisi,güler yüzü,doğru yönlendirmesiyle şimdilik hersey güzel gidiyor.Kendisine teşekkür ediyorum.
Başak Karakaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Başak Karakaya, Diyetisyen. Size Başak Karakaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Zayıflama Diyetleri, Online Diyet, Online Danışmanlık.
Başak Karakaya adresi nerede?Başak Karakaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirinyalı Mah. İsmet Gökşen Cad. 4.Çimili Apart. No:15/4 Muratpaşa/Antalya Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Başak Karakaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Başak Karakaya uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Başak Karakaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Başak Karakaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Başak Karakaya hangi dilleri konuşuyor?Başak Karakaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Başak Karakaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Başak Karakaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Başak Karakaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 89 hasta / danışan, Başak Karakaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler