Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 14 yaşındaki çocuklar

Nakit, Kredi kartı

Psikoloji Randevusu +24 daha fazla

Beier Cümle Tamamlama Testi

Psk. Başak Sarıca

Başak SARICA, PDR ve Psikoloji lisans eğitimlerini çift anadal programı ile eş zamanlı olarak Maltepe Üniversitesi’nde onur derecesi ile tamamlamıştır. Eğitim hayatı boyunca çeşitli eğitim kurumlarında ve psikolojik danışmanlık merkezlerinde staj deneyimleri olmuştur. Aynı zamanda pandemi döneminde maddi durumu yetersiz çocuklara online eğitmenlik yapma fırsatı elde etmiştir. Prof. Dr. Murad Atmaca tarafından Bilişsel Davranışçı Terapi ve Doç. Dr. Durmuş Ümmet tarafından Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi eğitimlerini tamamlamıştır. Prof. Dr. Fatih Yavuz tarafından Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) uygulayıcı eğitimini tamamlamıştır. Mezuniyetinden bu yana süpervizyon desteği eşliğinde danışan görmekte, tercih danışmanlığı ve akademik danışmanlık alanlarında tecrübe kazanmakta ve özel eğitim kurumlarında psikolojik danışman olarak görev almıştır. Aktif olarak ergen ve yetişkinler ile Bilişsel Davranışçı Terapi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Kabul ve Kararlılık Terapisi ve Şema Terapi ekollerini temel alarak bireysel psikolojik danışmanlık desteği sağlamaktadır. Meslek yaşamında hem sahada insanlara temas ederek hem de akademide kendini geliştirmektedir.

P

Bir akrabam vasıtasıyla ulaştım. Anksiyete, öfke ve uzun süreli üzgün hissetme durumlarımdan dolayı başvurdum. Süreç oldukça açık bir şekilde ilerliyor. Anlaşıldığımı hissediyorum ve kendimi açıklayabiliyorum. Kendimle ilgili ve içinde bulunduğum durumlarla ilgili hiç fark etmediğim şeyleri fark etmemi sağlıyor. İyi ki başlamışım. Çevremdekilere kesinlikle öneririm.

Başak Hanım'a tavsiye ile ulaştım. İlişkimdeki sürekli kafamda dönen düşüncelerin, kendi içimdeki karmaşanın sebebinin kaygılı bağlanma olduğunu ve sonucundaki davranışlarımı fark ettiğim sebeplerini bulduğum ve bunların üzerine çalışma fırsatı bulduğum, kendimi keşfetmeye devam ettiğim bir süreç oluyor. Herkesin deneyimlemesi gerektiğini düşünüyorum.

2 senedir Başak hanımla beraber terapi sürecimi ilerletmekteyim. Kendisine referans ile ulaştım, özsevgi-özdeğer ve özşefkat eksikliğim dolayısıyla başvurdum. Süreç içerisindeki profesyonel tutumu, yapıcı ve anlayışlı tavrı, alanında aldığı eğitimler, kritik anlardaki stres yönetimini sağlayabilmesi ve kendi analizleri ile beraber ortaya çıkardığı şeyler beni şu an sahip olduğum mentaliteye çok rahat bir şekilde getirdi diyebilirim. Kendi terapi sürecine adım atmak isteyen kişilere kesinlikle öneriyorum.

Psk. Başak Sarıca

Değerli görüşünüz için çok teşekkür ederim.

Başak Hanım’dan 1.5 yıldır terapi alıyorum. Başlangıç sebebim ayrılık sonrası anksiyete, kaygı ve depresyondu. Süreç içerisinde çok büyük bir ilerleme kat ettik. Yalnızca kaygıya değil kaygının ana sebeplerine, hayatımdaki etkilerine de değindik. Kendimle alakalı bilmediğim özelliklerin farkına vardığım, kendime dair bilinçlendiğim bir süreç oldu. Artık sınırlarının farkında olan, kendine değer veren, özsaygı ve öz sevgisi olan birisiyim. Bu durum da hem sosyal ilişkilerimin daha sağlıklı olmasını sağlıyor hem de kendi hayatımda çok daha farkındalık sahibi hissediyorum. Duygusal ilişkilerimi yaşama noktasında da çok büyük bir boyut atladığımı söyleyebilirim; sağlıklı ve sınırları olan duygusal ilişkinin içerisindeyim. Terapi süreci beni hayatımda bambaşka bir noktaya getirdi, kendime yaptığım en büyük iyiliklerden birisi olduğunu söyleyebilirim. Herkesin terapiye gitmesini tavsiye ediyorum, kendinize yapacağınız en büyük iyilik olur. Başak Hanım’ı da büyük bir içtenlikle tavsiye ediyorum.

Y

Başak Hanım'ı sosyal medya aracılığıyla tanıdım. Mükemmeliyetçilik yaşadığım için ve bu durum artık beni zorladığı için Başak Hanıma başvurdum. Başak Hanım'dan aldığım terapilerden çok memnunum. Kendimi rahatça ifade edebiliyorum. İşini severek ve özenerek yapan bir psikolog. Kendisiyle çalıştığım için mutluyum.

Psk. Başak Sarıca

Görüşünüz için teşekkür ederim.

Psikoloğuma arkadaş tavsiyesiyle ulaştım. Depresif ruh halinde olduğum bir süreçten geçiyordum. 1. senemizi doldurduk, seanslarımız sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum ve daha sağlıklı kararlar vermeye başladım. Çok memnunum. Talep eden arkadaşım olduğunda kendisini öneriyorum.

Psk. Başak Sarıca

Görüşleriniz için teşekkür ederim.

Başak Hanım’a sosyal medya üzerinden ulaştım. Kendimi bildim bileli devam eden kaygılı ve panik halim, özel hayatımı ve günlük hayatımı sürdürmemde problem olmaya başlayınca kendisine başvurdum. Başak Hanım güler yüzlü ve güven veren bir terapist. Bu nedenle terapötik ilişkiyi kurmamız hiç de zor olmadı. Verdiği kuramsal bilgiler, ödevlendirmeler, kitap ve film tavsiyeleri terapinin kesinlikle daha etkili olmasını sağlamış oldu. Kendisiyle danışmalarımızı hala yürütüyoruz. Süreçten memnunum ve terapist arayışında olan kişilere Başak Hanım’ı memnuniyetle tavsiye ederim.

Psk. Başak Sarıca

Değerli görüşünüz için teşekkür ederim.