Psk. Başak Toprak TED Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun oldu. Lisans eğitiminin yanında, İletişim ve Tasarım Bölümü Ek Dal programını başarıyla tamamladı. Bireysel Terapi, Ergen ve Çift, Aile kapsamında Terapi vermektedir.
Yapmış olduğu projeler ; Sosyal Medyaya Bağlı Beden Algısı Ölçeği Geliştirmesi,
Sosyal Medyanın Beden Algısını ne düzeyde ve ne şekilde, olumlu veya olumsuz, değiştirdiğini ölçmek adına geliştirilmiş bir ölçektir. Deprem Kapsamında Kaderciliğin Bağlamsal ve İşlevsellik Yönleri Üzerine Niteliksel Bir Çalışması incelenmiştir. Aynı zamanda Moxo ve Attentioner Dikkat Programı uygulayıcısıdır.
Kendini geliştirmeye devam etmektedir.

KURS VE SERTİFİKALAR
• 2017 TPÖÇG Gönüllü Zirvesi
• 2018 20. Ulusal Psikoloji Kongresi
• 2018 TPÖÇG Genel Kurul Düzenleme Ekibi
• 2020 Çocuk Testleri Eğitimi Sertifikası (Arzu Listesi, Frankfurter Dikkat Testi, Beier Cümle Tamamlama Testi, D2 Dikkat Testi, Louisa Duss Psikanalitik Hikayeler Testi, Burdon Dikkat Testi, Raven Progressive Matris Testi, Peabody Resim Kelime Eşleştirme Testi, Catell 2-A Zekâ Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Sınav Kaygısı Ölçeği, Ankara Gelişim Tarama Envanteri) (Bilgelik Enstitüsü)
• 2020 Eğitimde Engelleri Aşmak Atölyesi Katılım Belgesi
• 2021 Yetişkin Testleri Eğitimi Sertifikası (Beier CTT, SCL 90-R, KSE, Beck Depresyon Ölçeği, Beck Anksiyete Ölçeği, PANSS, Kent EGY, Porteus Labirentler Testi, Mini Mental Test, ACE-R Kognitif Tarama Testi) (Bilgelik Enstitüsü)
• 2021 Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI) - (Bilgelik Enstitüsü)
• 2021 Çift ve Aile Terapisi Eğitimi (İlişki Psikoterapileri Enstitüsü)
• 2021 Uluslararası Bağımlılık Kongresi (YEŞİLAY)
• 2021 MOXO Dikkat Testi Uygulayıcısı (MOXO Türkiye)
• 2021 BDT Eğitimi (Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği) (Hakan Türkçapar)
• 2022 Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi
• 2022 Attentioner Dikkat Eğitimi (APAMER)
• 2022 Gökkuşağı Sempozyumu (Türk Psikologlar Derneği)
• 2022 Narsisistik Kişilik Bozukluğunun Terapisi (Psikoterapi Enstitüsü)
• 2022 Nesne İlişkilerinin Kişilik Gelişimine Etkisi (Psikoterapi Enstütüsü)
• 2022 Filial Terapi Ebevyn-Çocuk İlişkisi Uygulayıcı Eğitimi ( Elif Macit Psikoloji Eğitim Akademisi)
• 2022 Çocuklarda Kayıp ve Yas Eğitimi ( Elif Macit Psikoloji Eğitim Akademisi)
• 2022 BDT Eğitimi 2. Modül (Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği) (Hakan Türkçapar) – DEVAM EDİYOR.

Alacaatlı 128A, Çankaya, Ankara

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı

Psikoloji Randevusu +48 daha fazla

ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +6 daha fazla

Y
Konum: İnfo İncek • Aile İçi İletişim Sorunları

I’ve been seeing Başak hanim for several months now and I’ve had a very positive experience . From the very first session I felt heard and understood which made it easy to open up about personal and different topics

The techniques and strategies we’ve worked on together have been really effective especially in helping me manage anxiety and improve my mindset I appreciate how patient and supportive she is

R
Konum: İnfo İncek • Randevu

Kaygı bozukluğu ve stres yaşadığım bir dönemdi. Eşimle iletişimim oldukça kötüye gidiyor ve buna kendimi kapamaya başlıyordum. Başak hocayı buldum. Bana ödevler verdi kitaplar tavsiye etti. Kaygılarımla başa çıkmamda klavuzluk ederek kendimi bulmamı sağladı. Artık kendime sahip çıkmaya başladım. Öğrettiklerini ve yönlendirmelerini asla unutamam.

• Konum: Online Danışmanlık • Online Terapi

Başak Hocam hayatımda çok zorlandığım bir süreçte hayatıma girdi. Bu zorlu zamanlarımda önünü göremezken şimdi onun sayesinde hayaller kurabiliyor ve bu hayallerin gerçekleşmemesinden korkmuyorum. Kaygı hayatımı çekilmez bi hale getirmiş ve hayattan neşemi almışken şimdi hayattaki tüm duyguları benimseyebiliyorum.

Konum: İnfo İncek • Bireysel Terapi

Çok samimi ve cana yakın biri ve bu beni çok güvende hissettirdi. Kendime bile söyleyemediğim şeyleri paylaştım. 2 yıldır depresyon, değersiz hissetme, akademik kariyerimde isteksizlik, ve yeme bozukluğu gibi birçok sıkıntı yaşıyordum. Yataktan kalkamayacak bir duruma geldiğimde psikoloğa gitmeye karar verdim. Hayatım elimden kayıyordu ve konuşabiliceğim kimsem yoktu. Başak Hoca yla ilk başladığımızda benim kişiliğimin artık böyle olduğunu düşünmeye başlamıştım ve Başak Hoca çok kısa bir süre içerisinde beni kendime getirdi. Bana verdiği ödevler, taktikler ve açıklamalar çok işime yaradı. Bana cidden umursadığını gösterdi aslında. Hayatım boyunca yapamadığım şeyleri yapmaya başladım resmen. Artık depresyonda değilim, motivasyonum yüksek, düzenli spor yapıyorum, sınırlarımı kurabiliyorum ve en önemlisi artık kendimi seviyorum. Genel olarak hayatımdan keyif almaya başladım. Kendi potansiyelimi görmemi sağladı ve beni güvende hissettirdi.

Konum: Online Danışmanlık • Bilişsel Davranış...daha fazlaçı Terapi daha az

Basak hanimla hayatımın en zor dönemlerinden birinde tanıştım ve terapiye başladık. Kendisi çok iyi gözlemler yapıyor ve yerinde, hayatıma dokunan tavsiyelerde bulunuyor. Henüz tüm sorunlarımı çözemedik ancak birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Paralel olarak oluşan sağlık problemlerimle de ilgilenmeye çalışıyoruz. Umuyorum ki birlikte hızlıca sonuca ulaşacağız. Şu ana kadar aldığım destekten çok memnunum ve kendisini güvenle tavsiye ediyorum.

• Konum: başka bir yer • Diğer

Başak hanımla hayatımın zorlu bir döneminde yollarımız kesişti. Boşanma sürecimi olabilecek en sağlıklı şekilde yaşamamı sağladı. Kaygı problemlerimi aşmamda yardımcı oldu. Kendimle ilgili fark etmediğim yönlerimi farketmemi sağladı. Alanındaki bilgisi, seans sırasında size sağladığı alanlar ve seansları ilerletişi çok profesyonelce ve tarifsiz özel bir deneyim sunuyor. Terapi sürecime çok memnun bir şekilde devam ediyorum. Benzer zorluklar yaşayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki kendisinden terapi almışım.

• Konum: İnfo İncek • Psikoloji Randevusu

Başak Hanım ile terapi seanslarına başladığımdan beri bir ilerleme katettiğimi hissediyorum. Seanslarımız sayesinde duygularımla daha sağlıklı bir şekilde başa çıkmayı öğrendim. Terapiye başlamayı düşünenlere Başak Hanım'ı tavsiye edebilirim.

Konum: İnfo İncek • Randevu

Adını koyamadığım bi yoğunluk içinde kalmıştım. Kendimin de farkına varmak adına başak hocayla seanslara başladık. Sık sık ne konuşabiliriz gibi gelmişti ama artık seansa neleri sığdırabilirim diye düşünüyorum . Bütün yoğunluğun içinde kendime vakit ayırabilmemi sağladı başak hoca , farkındalığım arttı ve sakinleştim, ilerlememden memnunum

Konum: İnfo İncek • Psikoloji Randevusu

Yargılanmadığımı hissettiğim, kendim olabildiğim, rahat ağlayabildiğim tek yerdi. Daha çok birçok psikoloğa gitmiş olmama rağmen bazı şeyleri kafamda konumlandırabilme yeteneğim Başak sayesinde oldu.

• Konum: Online Danışmanlık • Online Danışmanlık

Karar almakta zorlandığım ve kendimi kaygılı hissettiğim bir zamanda, bir arkadaşımın tavsiyesiyle Başak Hanım'la görüşmeye başladım. Yaklaşık olarak bir senedir terapiye devam ediyorum. Bu süreci atlatmamda ilgisi ve desteğiyle bana çok yardımcı oldu. Çok profesyonel ve anlayışlı biri. Terapiye başlamak isteyen herkese gönül rahatlığıyla Başak Hanım'ı önerebilirim.