Bonding
Estetik Porselen
Gülüş Tasarımı
Hareketli Protez
Uzm.Dr. Başak Tükel
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kron-köprü
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çıtçıtlı Protezler
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
m...
Başak Hanım ile diş hekimi arayışım sonucu yeni tanıştım ve ilk ziyaretimde çok etkilendim. Muayenehanesi sıcak bir ortama sahip ve Başak hanım da güler yüzlü ve samimi bir şekilde karşıladı beni. Dolgu işlemim sırasında tecrübesini hissettirdi ve her adımda ne yapacağını detaylıca açıkladı. Kendisiyle geçirdiğim süre boyunca gerçekten rahat hissettim ve güven verdiği için çok memnunum. Artık düzenli olarak kendisini ziyaret etmek istiyorum. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
b...
Sosyal medya üzerinden ulaştım. Ön dişlerime estetik diş tedavisi yaptırmak için iletişime geçtim. İlk görüşmede güven veren tavrıyla süreci anlatması, soru işaretlerini gidermesiyle tedavi sürecine başlamaya karar verdim. İşlem sırasında ve sonrasında "İyi ki Başak Hanım'la karşılaşmışım" dedim. Benden sonra yakınlarıma da önerdim.
p...
Doktoruma tavsiye üzerine ulaştım. 2 ön dişimde kırık meydana geldi, 2 dişime de lamina diş tedavisi uygulandı. Çok memnunum sonuçtan, tavsiye ederim.
t....y
Çok detaycı ve işini özenle yapan bi hekim.Yaptırdığım işlem çok özenli ve başarılıydı. Estetik dolgu için gittim ve hala ana dişimle dolguyu ayırt edemiyorum ne kadar doğal yaptığını siz düşünün.
m....e
Dolgu ve dis beyazlatma tedavisi icin Başak hanima basvurdum surecten cok memnun kaldim hem eli cok hafifti hem de oldukca titizdi artik daha rahat ve özgüvenli gülebiliyorum
İmplantlarım vardı porselen dizaynı yaptırmak için Başak hanıma gittim. Porselenlerimi yaptı ve aynaya baktığımda çok güzel dizayn olduğunu gördüğümde çok mutlu oldum. Çevremdekilerde doğal göründüğünü söyledi. Çok memnunum kendisine referans ve araştırma yoluyla gittim. Dergide dizayn, estetik açısından çok başarılı olduğunu okumuştum. Hocam güler yüzlü neler yapacağını anlatıyo, ve gerekli bilgileri paylaşıyor. Kendisinin yakınlığını, samimi olmasın beğendim. İşlem sonrası kontrollere de çağırıyor bakıyor bu şekilde takibinden dolayı da çok memnun kaldım.
i̇....
Benim ön dişim kırıktı, dolgu yaptı. Yemek yerken düşer diye korkuyordum ama çok sert şeyler yemememi söyledi. Dolgu sonrasında gülerken de daha rahat oluyorum. Klinik çok temizdi. Başak Hanım'ın eğitimine ve bilgisine güveniyorum.
mu...
Merhaba diş tedavim çok iyi gidiyor profesyonel ve çok ilgi gördüğüm bir süreç yeni dişlerimi sabırsızlıkla kullanmayı bekliyorum.Ellerinize sağlık sayın hocam
ç.....
Ön diş estetik dolgusu için gittiğim Başak Hanım sayesinde çok memnun kaldığım bir diş görüntüsüne sahip oldum. Ayrıca, Başak Hanım'ın oldukça dikkatli, titiz çalışmasının yanında herhangi bir ağrı hissettirmemesi tedavi süreciminin sorunsuz geçmesini sağladı. Başak Hanım'ın güler yüzlü ve nazik olduğunu da diş doktoru tavsiyesi isteyenler için artı değerlendirme olarak belirtmek isterim.
k....
Genel diş Muayenesi ve diş temizliğine gittim. Uzun zamandır çekindiğim için erteliyordum ama Başak Hanım sayesinde artık düzenli olarak gideceğim. Eli çok hafif ve çok teknik çalışıyor. Çok sakin ve bu size de geçiyor. Titiz çalışıyor ve işlem esnasında sizi sürekli bilgilendiriyor. Klinik de çok ferah ve gerginliğinizi alıyor.
Başak Tükel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Başak Tükel, Diş Hekimi, Protetik Diş Tedavisi. Size Başak Tükel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Diş Eti Estetiği, Pembe Estetik, Köprü Uygulaması.
Başak Tükel adresi nerede?Başak Tükel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Reşatbey mah. Stadyum Cd No:51 Kervansaray apt. Kat:2 No:3 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Başak Tükel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Başak Tükel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Başak Tükel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Başak Tükel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Başak Tükel hangi dilleri konuşuyor?Başak Tükel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Başak Tükel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Başak Tükel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Başak Tükel hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Başak Tükel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Başak Tükel hangi sigortaları kabul ediyor?Başak Tükel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri