ha...
Her iki dizimde ağrı vardı, yürümede zorlanıyordum… İlgili ve bilgili bir doktor, tedavisinde memnunum, şimdi çok daha iyiyim…
öm...r
Başar hocama en az 4 kez gitmisligim vardır sorunlarimin hepsi yüzde 80 oranında düzeldi en son kolumda ağrı vardı 1 kilo ağırlık kaldirsam ağrı yapıyordu koluma iğne yaptı ve kremlerle kolumdaki ağrı tamamen geçti hastaliga doğru teşhis koyup doğru ilaç yazıyor tatlı dilli bilgili bir doktorumuz ne mutlu ki bize devlet Hastanesi'nde böyle bir doktora sahibiz
oğ....
Başar Hocam kızımın kalça çıkığı tedavisi için çok önemli çok ilgili tedavisi için çok teşekkür ederim gerçekten bir doktordan fazlasını yapıyorsunuz her hastanız için saygılı güler yüzlü espirili sempatik çok sıcak kanlı bir hocasınız ALLAH razı olsun ve tanıdığım bütün insanlara sizden çok bahs ediyorum Çok iyi bir insansınız Şu an Kızımın tedavisi devam ediyor Önce Allahın izni ile Ve Sonrada Sizin Tedavisiniz ilginiz ile İNŞALLAH iyileşecek İyi ki varsınız Hocam
id...1
20 gün önce acl ameliyatı oldum koltuk değnekleri olmadan yürümeye başladım her günde daha iyiye gidiyorum ozel hastanelere gidip tonla para saçmayın ellerine sağlık başar hocam....
ba...8
Allah razı olsun bana yapmış olduğu teşhis ve tedavi ile beni çok rahatlattı kesinlikle tanıdıklarıma tavsiye ediyorum.
z.....
Başar bey in ilgisi ,hastalığımla ilgili verdiği bilgiler , saygılı davranışı ve benimle hem ameliyat öncesi hemde sonrasında yoğun bir şekilde tedavimle ilgilenmesinden çok mutlu oldum .şimdi sağlıklıyım onun sayesinde.Başar bey sonsuz teşekkürler .Yüm tanıdıklarıma tavsiye ediyorum.Allah ondan razı olsun.
z.....
a....s
Doktor Bey'in hastayı karşılaması,muaynesi,tanısı ve bilgilendirmesinden çok memnun kaldım.Bütün yaptıkları ile bana tam bir güven aşıladı. Önerdiği ilaç ve fizik tedavisinden çok memnun kaldım. Ağrılarım ciddi oranda azaldı,daha kaliteli bir yaşamım var artık.
Başar Bahadır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Başar Bahadır, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Başar Bahadır adresi nerede?Başar Bahadır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Serinevler Mahallesi Ege Bagatur Bulvarı No:236 Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Başar Bahadır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Başar Bahadır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Başar Bahadır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Başar Bahadır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Başar Bahadır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Başar Bahadır hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Başar Bahadır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seyhan Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tarsus Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Mersin Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ceyhan Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sarıçam Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (2)Yüreğir bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları