Çağlayan Mah. Bülent Ecevit Bulvarı No:167 Lara, Muratpaşa, Antalya
Rahim Filmi
Çağlayan Mah. Bülent Ecevit Bulvarı No:167 Lara, Antalya
Gelecek Tüp Bebek Merkezi
ay...t
2015 Nisan ayı kapıdan içeri girdik. Dostum diyerek bizi güler yüzü ile karşılayan muhteşem bir doktor. Daha konuşmaya başlamadan benim için tüp bebekte en uygun doktor dedim. İyi ki demişim 9 yaşına geldi ikizlerim. Hocamın sayesinde 8 yıl süren başarısızlık ilk denemede son buldu. Eşimle size minnettarız iyi ki varsınız
Batu beyi bi tanidigim tavsiye etmisti ilk tup bebek denememizde hamile kaldim simdi 3 aylik ikizlerime hamileyim batu bey gercekten isini iyi bilen kendine guvenini herkese hissettiren bi doktor ondan ve ekibinden allah razi olsun tereddut etmeden gitmenizi tavsiye ederim
ad....
Batu Bey'i arkadaşım tavsiye etmişti. Kendisiyle tanıştığımızda çok olumlu bir elektrik aldım, tedaviye başladık. 2-3 günde bir muayene oldum ve ilaçlarımın dozunu ayarladı. Tahlillerimin sonuçlarını mail olarak gönderdim ve kısa sürede ekibi tarafından dönüş aldım. Sürecin her aşamasında yanımızda oldu ve bizi aydınlattı... Şimdi 9 haftalık hamileyim, perşembe günü son kontrolümüze gideceğiz. Batu Bey işini çok severek yapan bir insan... Süreç umarım hayırlı olur bizim için fakat böyle olmasa da ya da dondurulmuş embriyolarımın transferini istediğimde gideceğim tek yer gelecek tüp bebek merkezi... Batu Bey ve ekibine her şey için çok teşekkür ederim. Birebir ilgilendiği, çok titiz çalıştığı, moralimin yüksek olmasına katkıda bulunduğu için de minnettarım...
ar...a
Batu beyle ilk tüp bebek deneyimimızı yaptık ve sonuç olumlu oldu çok ilgili ve tecrübeli bir doktor hocam her şey için çok teşekkür ederim kızım şu an 3 aylık başarılarınızın devamını dilerim
ay...a
Yıllar süren hasretimiz Batu Beyle tanıştıktan sonra sona erdi. Bizim altıncı tüp bebeğimizdi ama Batu Beyle ilk kez deniyorduk. Bizi önce 3 ay boyunca bu sürece hazırladı sonra uygulamaya geçti. Sonuç pozitif oldu. Evvela allah sonra Batu Bey sayesinde. Allah sizden razı olsun hocam. Gönlünüzden geçen herşeye kolayca ulaşın inşallah. ..
gu...a
Suan asilama yaptiriyorum
Sonucu merak icinde bekleyecegim.batu bey cok anlayisli bilgili ve kibar biri.3 yildir korunmasiz bir evliligim var fakat her gittigim doktor esim ve bende bir sorun olmasigini soyledi. Esim varikosal ameliyat ben hgs ve tup tikanikligi hiperoskobi operasyonu gecirdim.en son olarak tiroid yuk sek cikti suan ilac kullaniyorum.buda bi engelmis..
se...ç
hayatımda tanıdığım en iyi doktor diyebilirim. özellikle tüp bebek konusunda ve kadın doğum konusunda tecrübeli ve çok iyi bir insan kesinlikle tavsiye ederim
ay...n
Batu hocam sayesinde bebeğimizi kucağımıza aldık. Uzun yıllar süren hasretimize kendisi son verdi. Çok teşekkürler Batu bey.
Batu Aydınuraz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Batu Aydınuraz, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Batu Aydınuraz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Batu Aydınuraz adresi nerede?Batu Aydınuraz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çağlayan Mah. Bülent Ecevit Bulvarı No:167 Lara Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Batu Aydınuraz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Batu Aydınuraz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Batu Aydınuraz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Batu Aydınuraz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Batu Aydınuraz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Batu Aydınuraz hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Batu Aydınuraz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları