Ben Fizyoterapist Batuhan. Verdiğim hizmetin uluslararası kalitede olması adına özellik ile su içerisinde her biri farklı alanlarda kullanılmak üzere Halliwick Metod, Bad Ragaz Ring Metod (BRRM) ve Klinik Ai Chi eğitimlerini IATF onaylı ve bu alanda sayısız çalışmaları olan İsveç'li Johan Lambeck'ten aldım.
Ayrıca Duyu Bütünleme alanında uluslararası geçerliliği bulunan CLASI onaylı Ayres Duyu Bütünleme eğitimimi aldım.
Çocuklar ile olan terapilerimin ise daha da üst seviyelere çıkması adına DIR Floortime 101 ve DIR Floortime 201 eğitimlerimi aldım.

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Evde Fizyoterapi

Evde Hasta Takibi +3 daha fazla

Fizik Tedavi

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Konum: Online Danışmanlık Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Batuhan hocamız,çocuğumun eksik yönlerini keşfederek ihtiyacına göre yapmış olduğu çalışmalarının karşılığını alabildiğimiz ender eğitimcilerden birisi.Enerjisi,seans sırasında zamanı ve konumu verimli kullanması çocuklar üzerindeki olumlu etkiyi bir o kadar da artırıyor .Almış olduğu eğitimlere her geçen gün bir yenisini ekleyerek bilgilerini tazelemesi ve geliştirmesi bunu da doğrudan öğrencilerine aktarması istisnasız çok önemli bir ayrıntı.Seansları sırasında neyi neden yapmış olduğunu,çocuğun ihtiyacı ve eksik yönlerini tamamlayarak biz velilerine açıklaması diğer önemli bir ayrıntı.Batuhan hocamıza tüm emekleri,özverisi,tavsiyeleri için teşekkürlerimi borç bilirim

Konum: başka bir yer Diğer

Batuhan bey öncelikle müthiş bir enerjiye sahip! Bir çocuğun iç dünyasına girmekte oldukça başarılı. Seanslar süresince oğlum bir terapistle değil de bir akranıyla oyun oynuyor gibi oldukça rahattı hep. Bu da tabi terapist ve çocuk arasındaki iletişimi oldukça güçlü kılıyor. Gördüğüm, tanıdığım en işini seven, en özenli, en titiz terapist. Hayatını mesleğine adadığı o kadar belli ki. Ayrıca, velileri seanslara dahil ederek (diğer hiç bir terapi seansında bunu yapanı görmedim) onların da tüm sürece hakim olmalarını, kendi hatalarını görmelerini ve en önemlisi neyi nasıl yapmaları gerektiğini anlamalarını sağlayarak sadece çocuklara değil, bir nevi ebeveynlere de rehber oluyor. İyi ki yollarımız kesişmiş. Buradan da kendisine çok teşekkür ederim.

Konum: başka bir yer Diğer

Batuhan hocaya gelmeden önce çocuğumuz oyunlara çok ilgili değildi sünger naylon yaprak gibi şeylerle oynuyordu ilgisini çekmek zordu oyunlara kapalıydı batuhan hocanın çocuğa yaklaşımı ve nokta atışı tedavisi sayesinde çok ilerleme kaydettik salıncak ve top havuzunda çok rahatsız olup ağlıyordu artık kendisi girip eğleniyor bizim dünyamıza dönmeye başladı teşekkürler batuhan hocam.

Konum: Online Danışmanlık Oyun Terapisi

Batuhan beyi ilk gördüğümde o kadar enerjik ti ki ,işte bu dedim .Oğlumun takıntılarını bir bir yok etti.Ders esnası çoçuğumun seviyesine inip onun neye ihtiyacı olduğunu keşfedip bizi yönlendirdi.iyiki oğlumun batuhan abisi oldu ve bize hayatı yaşanır kıldı.Duyusal eksiklerimizi giderdi,odaklanması arttı, çevremdeki herkese öğretmenimizi tavsiye ediyorum,mucize denen şey öğretmenin ilgisidir

Konum: başka bir yer Diğer

Dokunsal hassasiyetimizi yendik.Tırmanma,zıplama ve merdivenleri tek başına inip çıkmaya başladık.oyuncaklarla amacına uygun oynamaya başladık.çocuklarla iletişimi,diğer eğitimcilere göre çooook daha farklı.çocuğun iç dünyasına girip onunla hareket ederek gelişim göstermesine yardımcı oluyor.Batuhan bey’e minnettarız

Konum: başka bir yer Diğer

Çınar'imin Batuhan abisi biz sizi geç bulup erken kaybettik.Sizin gibi araştırmacı kendini sürekli geliştirmeyi seven geliştirdiklerini o bilgilerle çocukları dahada eğlendiren eğitim veren çocukların dilinden anlayan dediğimiz bir ogretmensiniz.Benim inatçı oğluma hidroterapi de çok güzel eğitimler vermeyi başaran çok nadir insanlardansın.Yolunuzda o iyilik sevgi şefkat emek dolu kalbiniz gibi açık olsun olsun ki bizim meleklerimize doğru bir eğitim aldırma imkanımız olsun.

Ş
Konum: başka bir yer Diğer

Batuhan hocamızla hidroterapi dersleri ile tanıştık.Sıcak, içten,enerjik tavrı ve tedavi planlaması ile daha ilk tanıştığınız an itibariyle güven veriyor.Donanımlı ve almış olduğu bir çok eğitime rağmen araştırmaya ve gelişime verdiği önem kaçınılmaz.Seanlarımız boyunca hangi hareketi neden yaptığını, ne işe yarayacağını ve nasıl desteklenmesi gerektiğini detaylarıyla dile getirmesi,oğlumla daha ilk seanstan itibaren çok özel bir bağ kurması işinin ehli olduğunun ispatıdır.Sağlığınız veya sevdikleriniz Batuhan hocayla şüphesiz ki emin ellerde.

Konum: başka bir yer Diğer

Muhteşem enerjisi,gözlem yeteneği,ilgili yaklaşımı sayesinde daha ilk andan itibaren alanına hakimiyetini anlıyorsunuz.Kullanacağı yöntemlerin,tekniklerin nasıl etki edeceğini ve bilimsel dayanak noktalarını ayrıntılarıyla anlatması ile ihtiyacınız olan güven duygusunu hemen oluşturuyor.Otizmli ikiz çocuklarımla,havuzda yaptığı çalışmalar,profesyonel ve sevecen yaklaşımı ile su korkularını yenme,içsel dengeyi koruyabilme konusunda önemli gelişmeler kaydettik.Ezbere ,genel bir yaklaşımla değil de,çocuklarımın özelinde ,onların ihtiyaç duyduğu noktalarda yöntemler uygulaması ve araştırmalarına göre önerilerde bulunması, çalışma sonrası süreç için de bize yol gösterdi.İletişim kurduğunuz andan itibaren , yeniliklere ve araştırmaya ne kadar açık olduğu hemen anlaşılan,güven veren,oldukça donanımlı bir fizyoterapist.

Konum: başka bir yer Diğer

Pozitif güleryüzlü enerjik yaptığı işini severek yaptığını ilk dakikalarda anlıyorsunuz terapi sürecinde gözlemleri ile nasıl çalışılması gerektiğini üzerinde durulması gereken ayrıntıları tabiri caizse tüm yolları deneyerek iletişime geçip bir yol haritası belirleme profesyonelliği ne sahip çok araştırıp okuyan meraklı eleştiren bir kişi özel bir kurumda duyu bütünleme ve dır flortime eğitimleri alıyoruz oğlum üzerindeki emeği tartışılamaz kendisine emekleri için teşekkür ederiz.