Diş Hekimi · Daha fazla

İstanbul 1 adres

İstanbul Üniversitesinden mezun olduktan sonra İstanbul Levent'te özel bir muayenehanede meslek hayatıma başladım. Daha sonra Medicalparkta, özel bir poliklinikte ve Liv Hospitalda mesleğimi yapmaya devam ettim. Çocuk hastalardan yaşlılara her yaş kesiminden hastaya Bora Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimizde hizmet vermeye devam ediyoruz.

Yetişkin
Çocuk

Diş Hekimi Randevusu

Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Avni Akyol Blv. İstanbul Loca Sitesi D Blok No.3G, İstanbul

Röportaj

BORA Clinic

Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Avni Akyol Blv. İstanbul Loca Sitesi D Blok No.3G, Başakşehir, İstanbul

• Sigortası olan hastalar

Batuhan beye diş tedavisi için başvurmuştum kanal tedavisi, dolgu ve yirmilik yaş diş çekimi işlemleri yapıldı. Çok memnun kaldım, kendisi işinde çok iyi kesinlikle tavsiye ederim.

• I

Dr Batuhan beyle diş tedavisi sürecim başlamıştır,kendisi bütün sorularıma cevap vermiştir ,bugün diş çekimiyle başladık,ben çok korkan biri olarak hiç bir acı hissetmedim ,kendisinin eli çok hafif hiç birşey anlamadım ,artık yanına gülerek gideceğim ,nazik tavrımız için ,maddi manevi sağladığınız kolaylıklar için minnettarım ,herkese özellikle benim gibi korkanlar için tavsiye ediyorum ,işinizde kolaylıklar diliyorum,ailecek sizi seviyoruz Batuhan hocam .

• BORA Clinic Diş Çekimi  •

Dt. Batuhan Kılıç

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim bizler de sizi çok seviyoruz

• N

Detertraj işlemi yaptırdım hekimime. Aşırı memnun kaldım herkese gönül rahatlığı işe öneririm. Asla pişman olmayacaksınız. Harika gülüşler için. Doğru adres :)

• BORA Clinic Diş Taşı Temizliği  •

Diş temizliği ve kaplama uygulaması yapıldı. Öngörülen sürede işlemlerim tamamlandı. Doktor Bey'in eli çok hafif maşallah. Temiz ve modern bir klinikte böyle bir hizmet almaktan memnun kaldım, sevdiklerime de tavsiye edeceğim.

• BORA Clinic Diğer  •

Dt. Batuhan Kılıç

Teşekkür ederim sağlıklı mutlu günler diliyorum

• M

Doktor Bey, uzun zamandır sorun yaşadığım dişimle ilgili kanal tedavisi uyguladı, 2 seans sürdü. Sağolsun her şey anlattığı gibi ilerledi. Ellerinize sağlık hocam

• BORA Clinic Diğer  •

Geçmiş olsun :)

• F

Batuhan beye kanal tedavisi ve dolgu için gittim bundan sonra her ihtiyacım olduğunda gitmeye de devam edeceğim. Eli çok hafifti hiç acı hissetmedim ve neden şimdiye kadar çekindiğimi sorgulamaya başladım. Gözünüz kapalı gidebilirsiniz, şüpheniz olmasın.

• BORA Clinic Kanal Tedavisi  •

Dt. Batuhan Kılıç

Korkularınızı yenebildiysek ne mutlu bize. Sağlıcakla kalın

Öncelikle klinik cok ferah ve insan kendini guvende hissediyor diş doktorum batuhan bey ise cekilmesi gereken disimi dolgu yaparak resmen kurtardi.

• BORA Clinic Diş Dolgusu  •

Dt. Batuhan Kılıç

Bazen son şansımız da olsa kullanmak istiyoruz. Çok geçmiş olsun siz mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz

Bir yıl kadar önce bir kanal tedavisi ve dolgu işlemi yapıldı hala da kullanıyorum, hiçbir şikayetim yok. Gayet memnunum. İletişimi gayet iyiydi. Genç bir hekim kendisiyle de iyi anlaştık.

Dt. Batuhan Kılıç

Ne güzel sizleri tanımak çok teşekkür ediyorum

Batuhan Bey’e diş beyazlatmak için gittim. İşlemin bilgilendirilmesi, süreci için çok teşekkür ederim. Koltukta güvende hissettim.

• BORA Clinic Diş Beyazlatma  •

Dt. Batuhan Kılıç

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için

• K

2 dişime kanal tedavisi, 2 dişime de dolgu işlemi yapıldı. İlgisi, alakası çok güzeldi, sorularımın hepsine cevap verdi. Her konuda bilgilendirdi bu yüzden çok memnun kaldım, bir hekim olarak idealimdeki kişiydi.

Dt. Batuhan Kılıç

Çok teşekkürler güzel sağlıklı mutlu gülüşler diliyorum her zaman