ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Tematik Algı Testi (TAT)
Çocuk Değerlendirme Paketi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Batuhan Bey çok anlayışlı, güleryüzlü, işinin ehli bir insan. Kendisi sorunlara gayet hızlı bir şekilde çözüm buluyor. Batuhan Bey'le 2 buçuk 3 ay civarında görüşme sağladım ve sürecimi tamamladım.
Devamlı sınav stresi yüzünden geçirdiğim panik ataklarım için bir arayışa girdim ve Batuhan beyi buldum.ataklarım sırasında nefes alamıyordum o anları kontrol edemiyordum ve gittikçe daha da büyüyen bir kaygı durumum vardı.Bu durumu kontrol altına almamda bana çok yardımcı oldu.Maruz kaldığım stresle baş etmeyi öğrendim kendimi çok daha iyi hissediyorum emekleri için teşekkür ederim.Artık daha başarılı olarak yoluma devam ediyorum.
Eşimle evliliğimizde yaşadığımız problemler için başvurduk.Aslında ilişkimizde hiç fark edemediğimiz durumlar varmış Batuhan bey bize yeni bir bakış açısı gösterip evliliğimizde yeni bir sayfa açmamızı sağladı. Çok sabırlı bir beyefendi ve çok ilgili adım adım nasıl yol alabileceğimizi bize detaylı bir şekilde açıklayıp bu süreçte hep yanımızda oldu. Her şey için teşekkür ederiz.
Batuhan bey gerçekten dinleyen ve danışanlarına destek olan bir Psikolog. Onunla gerilmeden içinizden geldiği gibi sorunlarınızı paylaşabilirsiniz. Çok memnun kaldım çok ilerleme kaydettim. Konusuna hakim. Son derece nazik bir insan. Tavsiye ederim.
i̇...ç
Kendime bile açmaktan kaçtığım konular hakkında destek almak amacıyla gittim Batuhan beye ve tüm endişelerim,korkularım,zaman zaman hayatımın kalitesini düşüren kaygılarım için destek aldım kendisinden.Kendisiyle yaptığımız ilk seansta bile kendimi çok iyi hissetmeye başladım hem çok iyi bir psikolog hem de çok iyi bir insan.Kendimi o kadar iyi hissediyorum ki çevremdeki herkese gözüm kapalı tavsiye ediyorum.Sabrından,yaklaşımından ve beni tekrar hayata bağlayan uzmanlığından dolayı kendisine teşekkür ederim
rü...i
Batuhan hocam ile kaygı bozukluğu için seanslarımızı tamamladık ve şuanda kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum ilgisi alakası için çok minnettarım.
çi...l
Panik atak için Batuhan hocamla çalışıyoruz kendisine ilgisi bilgisi için teşekkür ederim. Emdr ile çok güzel yol aldım.
ö.....
Batuhan hocama geldiğim günden beri olaylara bakış açım değişti gelişmemde çok katkısı oldu iyiki karşımıza çıktınız. Kıymetli bilgileriniz ve ilginiz için teşekkür ederim.
Batuhan Köse isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Batuhan Köse, Psikoloji. Size Batuhan Köse tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Louisa Duss, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi.
Batuhan Köse adresi nerede?Batuhan Köse şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstiklal Mh. Saraç Sk. No:1 K:2 Bilecik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Batuhan Köse isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Batuhan Köse uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Batuhan Köse isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Batuhan Köse, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Batuhan Köse isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Batuhan Köse tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Batuhan Köse hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Batuhan Köse hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Batuhan Köse hangi sigortaları kabul ediyor?Batuhan Köse tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.