Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Dyt.Batuhan Okyar Beslenme ve Danışmanlık Merkezi
Lisans dönemi içerisinde Dans topluluğunun kurucu üyeliğini yaptı. Aynı zamanda Beslenme topluluğunun yönetim kurulunda yer aldı. Üniversite bünyesinde beslenme ile ilgili toplulukla beraber çeşitli etkinlikler ve konferanslar düzenledi.
Lisans süreci boyunca KEPAN Konferansı Diyabet Diyabet (Şeker Hastalığı) Şişmanlık (Obezite)
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom Tip1-Tip2 Diyabet
Gebelik ve Emziklilikte Beslenme Sporcu Beslenmesi Çocuk Beslenmesi Tiroid Hastalıklarında Beslenme Kalp Damar Hastalıkları ve Gut Hastalığı ve Beslenme Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme gibi konularda çeşitli konferanslara ve sempozyumlara katıldı.
Zorunlu stajını Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversite Hastanesinde tamamladı.
Ardından İstanbul'da Uzman Dyt. Mine Telek Küçüktütüncü'nün yanında staj yaptı.
Türkiye Uyuşturucuyla Mücadele Fedarasyonunda yönetim kurulu üyesidir.
Şu anda Afyonkarasihar ilinde kendi özel ofisinde danışan kabul etmektedir.
Batuhan Bey'den çok memnunum. Yaklaşık 6 aydır devam ediyorum ve 8 kilo verdim. Diyet listelerimi bana özel olarak hazırlıyor. Kendisi dolapta, evde ne varsa ona göre hazırlıyor. Batuhan Bey çok kibar, anlayışlı, çok beyfendi birisi. İnsanın psikolojisi bozacak şekilde diyet vermiyor. Batuhan Bey'i herkese tavsiye ederim. Ben çok memnunum.
t.....
Batuhan Bey ilgili, yardımsever, anlayışlı bir diyetisyen. Zorlanmadan diyet yapmamızı sağlıyor. Kendisiyle kilo vermek ve sağlıklı yaşam amacıyla görüşme sağladım. 5 ay danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Diyet listelerimi uygularken zorluk yaşamıyorum. Az çok bilgi sahibiyim onunda destekleriyle daha anlamlı hale geliyor.
Batuhan Bey'in yaklaşımından memnunuz. Hem bir arkadaş gibi yaklaşıyor hem de yemeniz gereken ne varsa ölçülü bir şekilde anlatıyor bu yüzden kendisinden memnunuz. Batuhan Bey'le kilo vermek adına eşimle beraber görüşme sağlıyoruz. İkimizde de gözle görülür farklılıklar oluşmaya başladı. Verdiği listelere uyduğumuzda iyi bir beslenme oluşturmaya çalışıyoruz. Diyeti sağlıklı beslenmeye çevirmeye çalışıyoruz. 6 ay danışmanlık hizmeti aldık ve hala devam ediyoruz. Ben de insülin direnci durumu var onu kontrol altına almaya çalışıyoruz.
Batuhan Bey'in genel olarak tavrından ve danışanlarıyla ilgilenmesinden gayet memnun kaldım. Sağlıklı yaşam için görüşme sağladım. Kendisi hayat tarzıma adapte kişisel bir program hazırladı bu yüzden benim için uygulanabilirliği daha kolay oldu. Uzun zaman öncesinde kendisiyle görüşme sağlamıştım şimdi tekrar görüşmeye başladım.
i̇....
Ben gayet memnundum. Benim için çok faydalı oldu. Kendisi çok ilgiliydi. Gebelikte beslenme amacıyla görüşme sağladım. Gebeliğimin 13. haftasında görüşmelere başladım 36.haftada sürecim bitti. Diyet listelerimi benim tercihime göre ayarladı, uygularken zorluk yaşamadım.
Yaklaşık 1 yıldır görüşme sağlıyorum. En memnun kaldığım diyetisyenlerden biri. Bundan önce 3 diyetisyen gezdim, en uzun işime, yaşantıma göre liste verip anlayışla karşılayan kendisi oldu. Zorlamadan, mutlu olarak bir sonraki seansıma tekrar gidiyorum. Kilo verim sağlıklı ve kalıcı olarak devam ediyor. Hiç kilo alımım olmadı. Listelerimi uygularken zorluk yaşamıyorum. Yasak, kısıtlamak diye bir şey yok. Son 2 bayramdır Batuhan Hocayla çalışıyorum. Kendisi bana, "Abi, bayram yılda 2 sefer gelen bir şey, yasak olarak geçirmeni istemem. Porsiyonlara dikkat ederek bayramı istediğin gibi geçir" dedi. Bayramda porsiyon kısıtlaması yaparak kilo vererek döndüm, normalde kilo alarak dönerdim.
h....d
Tiroid ve insülin direncini olmasına rağmen bir haftada çok güzel sonuçlar aldım. Detaylı bir şekilde tüm sorularıma açıklık getirdi. Tahlil sonuçlarıma ve rahatsızlıklarıma göre beslenme programı oluşturdu. Saglıklı sürdürülebilir beslenmek isteyen herkese tavsiye ederim
Batuhan bey ile diyet ve düzenli beslenme sürecine başladım. Kendime uygun aç kalmadan da diyet yapabileceğimi öğretti, ilgili ve motive edici destekleriyle diyet düzenime daha sıkı bağlandım. Kortizon kullanmama rağmen kısa sürede tatmin edici sonuç aldım. Herkese tavsiye edebileceğim bir diyetisyen.
e....k
Önce kendim diyet yapmayı düşünüyordum EMS cihazı için Batuhan beyin kliniğine gittim. Ancak diyetisyenlik hizmeti de alınca çok şey fark etti. Batuhan Bey ilgisi, güleryüzlülüğü ve detaylı açıklamalarıyla çok iyi bir diyetisyen. Daha önce başka diyetisyenlerden hizmet aldığımda 5 dk içinde liste yazılıp veriliyordu. Batuhan bey son ziyaretimde neden az kilo kaybı yaşadığımı anlamak için bütün detayları sordu ve ona göre dönüt verdi. Hedef kiloma ulaşana kadar kendisine danışmayı düşünüyorum :)
em....
İdeal kiloma diyetle ve ems desteğiyle ulaştım. Verdiğim kiloları asla almadım çok mutluyum. Diyetisyenim bu süreçte aklıma takılan her şey için yardımcı oldu. Kendisi ve çalışanları ilgili ve güleryüzlü. İhtiyaçı olanlara tavsiye ediyorum.
Batuhan Okyar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Batuhan Okyar, Diyetisyen. Size Batuhan Okyar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme.
Batuhan Okyar adresi nerede?Batuhan Okyar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Selcuklu Mah. Adnan Kahvecı Cad. Nevbahar Sitesi 85 /1 Afyon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Batuhan Okyar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Batuhan Okyar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Batuhan Okyar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Batuhan Okyar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Batuhan Okyar hangi dilleri konuşuyor?Batuhan Okyar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Batuhan Okyar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Batuhan Okyar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Batuhan Okyar hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Batuhan Okyar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Batuhan Okyar hangi sigortaları kabul ediyor?Batuhan Okyar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.