-Gebelik takibi ve doğum
-Riskli gebelik takibi ve yüksek riskli sezaryen doğumlar
-Laparoskopik ve Histeroskopik cerrahi (kapalı ameliyatlar)
-Pelvik rekonstrüktif cerrahi (idrar kesesi sarkması, rahim sarkması, vajinal sarkma)
-Ürojinekolojik cerrahi (idrar kaçırma cerrahisi)
-Genital estetik (labioplasti, hudoplasti, vajinoplasti, vajen daraltma ve genital beyazlatma/dolgu)
-İnfertilite
-Jinekolojik kanserler tarama ve tanı
Halen aktif olarak Medicana International Ataşehir Hastanesi’nde çalışmaktayım.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Anormal Kanamalar Tedavisi
Asherman Sendromu (Rahim İçi Yapışıklık) Tedavisi
Ağrısız Rahim Filmi (HSG)
Tümünü gösterHizmetler
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Anormal Kanamalar Tedavisi
Asherman Sendromu (Rahim İçi Yapışıklık) Tedavisi
Medicana Ataşehir Hastanesi
Ağrısız Rahim Filmi (HSG)
Blastokist Transferi
Doğum Kontrol
Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler
Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar
Medicana Ataşehir Hastanesi
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Düzensiz Adet Kanamaları
Kanserde kadın cinsel sağlığı
Kapalı Rahim Alma Cerrahisi
Kontrol Randevusu
Medicana Ataşehir Hastanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı
Over Kist Ameliyatı
Over Kistleri
Rahim Ağzı Kanseri Tarama
Medicana Ataşehir Hastanesi
Rahim Ağzına Dikiş Atılması (Servikal Serklaj)
Rahim Filmi
Vbac(Sezeryan Doğum)
Y Şeklinde Rahim Düzeltme Ameliyatı
Yumurtalık Kistleri
ne....
Acilde karnımda ciddi bir sıvı birikmiş olduğu söylenildi ve hemenBatuhan hocaya sevk ettiler,ultrason ile kontrol edip sol yumurtalığımın üzerinde bir kist patladığını karaciğerime kadar kan ile dolduğunu acil ameliyata alınmam gerektiğini belirtti.Ameliyattan önceki süreci ve ameliyatı tümdetaylarıyla anlattı.Yatış işlemlerim sigortamdan dolayıgeç saatlerekadar sürsede kendisi geceçıkıp geldi veameliyatı yaptı. Ameliyata girerken beni sakinleştirip çok güzel konuşmalar yaptı. Ameliyattan sonra kapalı ameliyatın çok konforlu olduğunu anladım. Dikişlerim alınana kadar neler yapmam gerektiğini açıkladı. Ameliyat esnasında çektiği fotoğraflar ile geçirdiğim süreci detaylıca aktardı. taburcu olduktan sonra bile asistanı aracılığı ile iletişimimi koparmayarak bana çok güven verdi. Keşke doktorlar tek bir alanda uzmanlaşmasa, keşke vücudumdaki herhangi bir sağlık sorunum için Batuhan hocama gidebilsem. kendimi ilk defa bir doktorun neşterine emanet ettim. Bu kişi iyiki Batuhan hocam olmuş.
s....k
Batuhan Bey ile dayanılmayacak bir ağrı şikayetiyle acilden giriş yaparak tanıştım. Yapılan tetkikler ve muayene ile Yumurtalık kisti tanısı konuldu. Ameliyat planlaması yapılması gerektiği ve süreci konusunda kendisi o kadar güzel detaylı ve sakin anlattı ki süreci kafamda hiç bir soru işareti bırakmadı. Kapalı ameliyatla süreci anlatmamı sağlayan çok ender doktorlardan biridir kendisi. Ameliyat öncesinde bile mizahı ile kendimi aşırı güvende hissetmeme sebep oldu. Gerçekten hastasını tanıyan sürece son derece hakim bir doktor. Yaptığı başarılı Ameliyat sonrasında sayesinde çok kısa süre içerisinde sağlığıma kavuştum. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar takip edip sakin, emin ve güler yüzü ile süreci atlatmamı sağladı. İyi ki yollarımız kesişmiş hayattaki en büyük şansım o esnada hastanede bulunmuş olması.
bi....
Birkaç doktor araştırmasından sonra Batuhan Bey ile karşılaştım. Kapalı ameliyatla yumurtalıklarım ve kistim alındı. Korkutucu ve riskli bir ameliyat gibi duruyordu benim açımdan o yüzden inandığım güvendiğim bir doktorun ameliyatımı yapmasını istedim. Batuhan Bey ile tanıştığım için şanlıydım. Gönül rahatlığı ile ameliyata girip çıktım iyileşme sürecim, moralim çok iyi olduğu için çevremdekilere nazım geçmedi :) bunda Batuhan Bey’in katkısı büyük. Doktorumun sakin, anlayışlı, ilgili, güler yüzü ve konuya hakim olması çok önemliydi benim için. Harika bir mizah anlayışı olması hastayı inanılmaz rahatlatıyor. Kendisine takdirimi sunuyorum böyle doktorlarımızın olması güvende hissettiriyor insanı
Batuhan Hocam’a adet düzensizliği şikayetiyle gittim. Benim şikayetlerimi sakince dinledi ve neden olabileceğine dair sebepleri açıkladı. Güleryüzlülüğü, dikkati ile beni ve paniğimi sakinleştirdi. Tüm ihtiyaç ve isteklerimi dinleyip tedavi başladı. Kendisinin hastalarıyla bu kadar ilgili olması çok değerli. Nedenlerini açıklaması, tedaviyi açıklaması, aklıma takılan her soruyu anlayabileceğim şekilde cevaplandırması çok önemli. Hastalarına değer veriyor. Çok değerli bir insan.
b...
Batuhan Hocayla yollarımız hamileliğimin son haftalarında kesişti. İlk doğumum olacaktı, bu yüzden endişelerim ve korkularım çok fazlaydı. Normal doğum istiyordum fakat haftam dolmasına rağmen doğuma dair hiçbir belirtim yoktu. Ama Batuhan Hocayla karşılaştıktan sonra izleyeceğimiz yolu ve süreci detaylı bir şekilde bize anlatarak içimizi ferahlattı. Normal doğum için elinden geleni yaptı ve istediğim gibi çok kolay bir süreç geçirerek normal doğum yaptım. Burada Batuhan Hocanın ve ekibinin emeği çok fazlaydı. İlgi ve alakalarını desteklerini hep hissettim. Mesleki bilgileri ve güler yüzü ile gözünüz kapalı gidebileceğiniz en iyi doktorlardan biridir. Doğum sonrasında da kafama takılan soruları sormak için kendisine ne zaman yazsam detaylı bir şekilde sorularıma cevap aldım, bu yüzden iyi ki Batuhan Hoca diyorum :) Yine olsa yine kendisiyle bu süreci geçirmek isterim.
s...
Doktoruma internet üzerinde kadın hastalıkları ve doğum doktorlarını araştırırken ulaştım. HPV hakkında bilgi edinmek ve HPV aşısı olmak için kendisiyle iletişime geçtim. Güler yüzlü ve ilgili, alanında oldukça uzman, bilgili ve tecrübeli bir doktor. Tedavi süresince her an yanınızda olduğunu size hissettiriyor. Çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim.
ş...
Hamileliğimde yaşadığım bir kanama sırasında doktor arayışımda Batuhan Bey'e denk geldim. Beni detaylı bir şekilde muayene edip, anlayacağım şekilde tüm bilgilendirmeler yaptı. Buna istinaden Batuhan Bey'e gitme kararı aldım ve hamilelik ve doğum sürecimi takip etti. Doğumumu da kendisi yaptırdı. Sezaryen oldum. Tüm süreçte çok hassas, detaycı ve titiz davrandı. Rahatsızlandığım dönemleri başarılı tedavileriyle hızlıca atlattım. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim.
h...
Ben çok sık idrara çıkma şikayetiyle gittim. Muayene ultrasondan sonra büyük bir miyom olduğunu idrar kesemin sarktığı teşhisini koydu Batuhan Hoca. Ve rahimle birlikte miyomun alınmasına idrar kesesinin kaldırılmasına ve altının desteklenmesi olmak üzere üç ameliyata karar verdi. Ben hiç düşünmeden kabul ettim. Çünkü odasına ilk girdiğim andan itibaren her şeyi sakince detaylı bir şekilde kendinden çok emin güler yüzlü beni en ince ayrıntısına kadar anlatıp rahatlattı. Aynı anda üç başarılı ameliyat geçirdim. Ameliyat sonrası da aynı ilgi sabır ve şefkatli yaklaşımımı gördüm. Hayatımda tanıdığım en sabırlı hiçbir soruyu karşılıksız bırakmayan ilgili şefkatli bir hekim.
i̇...ç
Öncelikle güler yüzü ve motivasyon veren biri olduğunuz için size minnettarım,İşine çok ciddiyetle yaklaşan bir hekimdir. Aşılama husunda bize yardımcı oldu kafamızdaki soru işaretleri gitti başarıların devamını dilerim .
na...a
Batuhan Saka hocada iki hafta önce kadın hastalıklarından laparoskopik yapik ameliyat geçirdim büyük bir miyomim vardı karnimda çok agrile gelmiştim çok başarılı bir ameliyat geçirdim. Kendisini tedavisi ve ilgisinden memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum saygılar hocam.basarilarin devamını dilerim
Batuhan Saka isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Batuhan Saka, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Batuhan Saka tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Doğal Doğum, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum, Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum).
Batuhan Saka adresi nerede?Batuhan Saka şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Vedat Günyol cad. No 24 Küçükbakkalköy, Ataşehir/ İstanbul Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Batuhan Saka isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Batuhan Saka online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Batuhan Saka isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Batuhan Saka, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Batuhan Saka isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Batuhan Saka tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Batuhan Saka hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Batuhan Saka hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Batuhan Saka hangi sigortaları kabul ediyor?Batuhan Saka, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Batuhan Saka ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıyer Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde SenCard kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Chubb European Group kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları