2019 yılında Maltepe Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum. 2020 yılında Özel Ekol Aile Danışmanlığı merkezinde stajyer psikolog olarak başladığım görevime 2021 yılında uzman olarak çalışmaya devam ettim. aynı yıl içerisinde Adnan Menderes Üniversitesinden Aile Danışmanlığı eğitimi aldım. Yine aynı yıl içerisinde Gelişim Üniversitesi Genel Psikoloji yüksek lisans programına kabul edildim. Moxo dikkat testi ve WISC-IV (wechsler çocuklar için Zeka Ölçeği IV) uygulayıcısıyım. 2022 yılında Kognitif Davranışçı Terapiler Derneğinde Kabul ve Adanmışlık(ACT) Terapisi eğitimi ve süpervizyon süreçlerimi tamamlayarak uygulayıcısı oldum. Kognitif Davranışçı Terapiler Derneğinden İleri düzey Kabul ve Adanmışlık Terapisi eğitimi aldım. Daha sonrasında Pmk akademiden ve Citeb | Cinsel Terapi Eğitim Bilimleri Enstitüsü'den Cinsel Terapi Eğitimi aldım. Şuanda kendi kurmuş olduğum kliniğimde danışan görmeye devam etmekteyim. Moreno Psikolojinin Kurucusuyum.
Ergen Bunalımı
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Moreno Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Projektif Testler
Stres Yönetimi
Vajinismus Tedavisi
WISC-4 Zeka Testi
WISC-IV Zeka Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Moreno Psikoloji
Batuhan beye Online bir platform üzerinden ulaştım. İş ve genel hayatımda çok fazla takıntılara sahiptim. Bana kendi uyguladığı kavramlardan biri olan Düşüncelerden Ayrışma tekniğini ve mantığını çok güzel bir biçimde uyguladı çok faydasını gördüm. Kendisi çok bilgili her sorunuza cevabı rasyonel bir zemine oturtarak veriyor. Kendisini tavsiye ettim tavsiye ettiğim kişilerde memnun ve hala tavsiye etmeye devam ediyorum.
ha...l
Batuhan beye başka bir danışanının tavsiyesiyle ulaştım. Takıntılarım ve yüksek derecede sosyal kaygım vardı. Kendisi çok bilgili ve sizi çok iyi anlayıp geri bildirim veriyor. Uyguladığı Kabul ve Kararlılık terapisi bana çok anlamlı ve iyi geldi. Kesinlikle çevreme tavsiye ederim ve etmekteyim.
a...
Batuhan Bey'e bir online platform üzerinden ulaştım. Ben böyle bir hizmet almak için talep oluşturmuştum. Kendisi benimle iletişime geçti ve sürecimiz başladı. Hayatımda karşılaştığım bazı sorunları çözemediğim bir süreçten geçiyordum. Daha önce başka bir terapist ile çalışmıştım fakat beklediğimi bulamadım. İkinci denememde ne istediğimi gayet iyi biliyordum. Batuhan Bey ile bana nasıl yardımcı olabileceği, beklentilerimin ne derecede karşılık bulabileceği hakkında konuştuk ve sürece başladık. Batuhan Bey son derece nazik ve anlayışlı bir psikolojik danışman. Birçok psikoterapi ekolü hakkında bilgi sahibi ve yalnızca ACT metodunu uygulamıyor, ihtiyaç duyulduğunu fark ettiğinde diğer yaklaşımlara da başvuruyor. Terapiyi kapalı ve kurallı bir süreç olarak değil, hayatın içinde ve dinamik bir yaşam felsefesi olarak benimsemenizi sağlıyor. Süreçle ilgili tüm soru ve çekincelerinize içtenlikle cevap veriyor. Terapi ilerledikçe birbirinizi daha iyi tanıyor duruma geldiğiniz için çok daha verimli hale geliyor. Batuhan Bey ile olan sürecin gidişatından çok memnunum, kendisiyle kaliteli bir terapötik ilişki kurduğumuzu düşünüyorum. İhtiyacı olduğunu düşünen herkese Batuhan Bey ile çalışmalarını tavsiye ederim.
ş...
16 yaşındaki kızım için yardım talebinde bulundum. Aralarında güçlü bir bağ oluştu. Batuhan Bey çok nazik ve kibar yaklaştı. Kızım ve benim güveni aldı. Kızımın duygularını doğru ifade etmesine ve ergenliğin getirdiği sorunlara başa çıkabilmesi için elinden geleni yaptı, yapıyor.
e...
Batuhan Bey'e sosyal medya üzerinden ulaştım. Erken boşalma problemi ile başvurmuştum. Çift olarak ilerlendiğini söyledi bu yüzden partnerimle beraber gelmiştik. Alanında uzman olduğunu hemen anlıyorsunuz. Açıklayıcı ve bilgili birisiydi Batuhan Bey. Çok uzun sürmedi uyguladığı tekniklerle sorunum kısa bir sürede çözüldü. Çevreme tavsiye ederim.
Batuhan beye tavsiye üzerine ulaştım. Kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyordum. Depresyondaydım. Kendisi bana çok yardımcı oldu. Samimi ve çok bilgili. Doğru ve tam isabet yerlere değinip sizi anladığını çok güzel belli ediyor ve bu ben de biraz daha motivasyon yaratmıştı. Uyguladığı tekniği çok beğenmiştim bana farklı bir bakış açısı yarattı. Çevreme Kesinlikle tavsiye ederim hala tavsiye ediyorum.
b...
Batuhan Bey'e başka bir uzmanın yönlendirmesi, tavsiyesiyle ulaştık. Kendi sosyal durumumdan ve çalışma motivasyonumun olmayışından başvurdum. Süreç hakkındaki değerlendirmem: Süreç güzel başladı ve iyi devam etti, bana çok şey kattı diyebilirim kesinlikle. Günümüz gençleriyle kurmayı başardığı empati gerçekten terapi sırasında kendimi inanılmaz rahat ve güvende hissetmemi sağladı. Çevreme çoktan bahsettim. Kendisine ulaşmak isteyen olursa kesinlikle yönlendirmeyi düşünüyorum.
e...
Batuhan Bey'e bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Hem arkadaşlık ilişkilerim hem de özel hayatım konusunda beni zorlayan durumlarla karşılaşıyordum. Bu durum insanlara güvenebilmemi oldukça zor hale getirdi. Batuhan Bey bazen kafamda kurduğumu fark etmemi sağladı. Ve bunu yenebilmemde yardımcı oldu. İnsanların bazen önyargıları oluyor bir sorununu biriyle paylaşmak gibi ben de o insanlardandım. Ama cesaret edip paylaşmaya başladığımda çoğu şey yoluna girmeye başladı. Çok rahatlatıcı bir süreç olduğundan herkese tavsiye edebilirim
k...
Batuhan Bey’e bir tanıdığım vasıtasıyla ulaştım, geçirdiğim zor bir dönemden dolayı desteğe danışma ihtiyacı hissetmiştim. Kendisiyle çalışma sürecine başlarken ne kadar köklü bir değişim olacağının farkında değildim. Kendisi alanında çok bilgili ve aktarmak istediği kavramları sizin en iyi içselleştirebileceğiniz şekilde aktarmaya çok özen gösteriyor, bununla beraber verdiği egzersizler konuşulan şeylerin havada kalmamasını garantiliyor. Kendisiyle uzun bir süre çalıştık ve kesinlikle çok memnun kaldım, çevremdeki insanlara da pek çok kez tavsiye ettim.
ç...
Batuhan Bey'e bir referans aracılığıyla ulaştım. Kendisi hakkında aldığım pozitif geri bildirimler nedeniyle çalışmalara başladık. Oğlum 5 yaşındayken gelişimine katkı sağlamak amacıyla başvurduk. Planladığımız süreç, düşündüğümüzden daha güzel ilerledi. Hala işbirliği içindeyiz (oğlum 9 yaşında). Batuhan Bey'in işini severek ve sahiplenerek yapması, enerjisi harika. Kendine özgü teknikleri, danışanın profiline uygun şekilde uygularken samimi bir ortam yaratarak sonuca ulaşıyor. Tavsiye ediyorum ve etmeye devam ediyorum.
Batuhan Sınmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Batuhan Sınmaz, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Batuhan Sınmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Batuhan Sınmaz adresi nerede?Batuhan Sınmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merdiven Köy Mah. Göztepe Fahrettin Kerim Gökay Cad No 169/5 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Batuhan Sınmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Batuhan Sınmaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Batuhan Sınmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Batuhan Sınmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Batuhan Sınmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Batuhan Sınmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Batuhan Sınmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Batuhan Sınmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Batuhan Sınmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Batuhan Sınmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu