Caddebostan mah Bağdat Caddesi No 242. D:1, İstanbul
Psikohayat Eğitim Danışmanlık
Lisans eğitimimi Marmara Üniversitesi Psikoloji bölümünde İngilizce olarak tamamladım. Ardından özel bir şirkette 1,5 yıl boyunca Aile Danışmanı ve Psikolog olarak görev yaptım. Bu süreçte Aile Danışmanlığı, Bilişsel Davranışçı Terapi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi eğitimleri yanı sıra, TAT ve CAT (Çocuk ve yetişkinlerde Tematik Algı Testleri), MMPI ve Nöropsikolojik testler eğitimimi süpervizyonlar ile birlikte tamamladım. Hali hazırda Sanat Terapisi eğitimime devam ediyorum. Aynı zamanda online danışmanlık veriyorum.
Çalıştığım alanlar :
- Depresyon
- Obsesif Kompülsif Bozukluk -
- Travma Sonrası Stres Bozukluğu
- Kaygı ve Anksiyete problemleri
- Gelecek kaygısı ve benlik duygusu
- Aile içi çatışlamar
- Yas süreci
- Bağımlılıklar
- Özgüven Sorunları,
- Tükenmişlik
Bir yıldır Batuhan Bey’den online seans alıyorum ve gerçekten çok memnunum. Kendisi, bakış açımı genişleten ve hem kişisel sorunlarımda hem de başarılarımda en büyük destekçim olan bir psikolog. Sorunlarla başa çıkmamda ve her türlü başvuru, girişimimde bana yol gösterdi; birlikte etkili çözümler bulduk. Batuhan Bey kesinlikle çok iyi.Herkese içtenlikle tavsiye ederim.
n...
Ben 10+ yıl obsesiv durumlardan kurtulmaya çalışıyordum. Bunun için uzun süre psikolog araştırıyordum , bu süreçte pek çok psikolog araştırdım. Sonunda Batuhan Bey'le çalışmaya karar verdim. Kendisini sosyal medya üzerinden buldum ve uzun bir süre takip ediyordum. Sonunda karar verdim. 8 aya yakın bir zaman çalışıyoruz ve inanılmaz fark var. Umarım kısa sürede bu problemimden tamamen kurtulurum. Bu konuda Batuhan Bey'e inanılmaz güveniyorum. İşinde çok profesyonel, gerçekten beni çok iyi anlıyor ve bu da problemi çözmekte çok önemli. Hatta obsesiyon problemimi tamamen bitirdikden sonra, daha farklı mevzular içinde kendinden seans almayı düşünüyorum.
h....e
Batuhan beyden yaklaşık 1 yıldır destek alıyorum iletişimi ilgisi desteği o kadar iyiki o kadar memnunum ki bu kadar iyi geleceğini bilmiyordum keşke daha önce tanışsaydık ailemden birisi gibi oldu artık düşünen arkadaşlar varsa hiç tereddütsüz Batuhan beye güvenebilirsiniz
Batuhan hocayla istanbul’a öğrenci olarak geldikten sonra tanıştım. Çok büyük bir desteğe ihtiyacım vardı ve tesadüf eseri sosyal medyada karşıma çıktı, denemek istedim. Hayatımdaki iyi ki bu adımı atmışım dediğim başarılarımdan birisidir kendisi. Eğitim hayatımda da, özel hayatımda da en çok elimi tutan kişi olup bana desteğini her daim gösterdiği için kendisine minnettarım
z ...b
Kendi varlığımı tekrardan hissetmemi sağladı. Sayesinde ertelediğim yaşamıma 4 elle sarıldım. Bu süreçte iyi ki Batuhan Bey ile karşılaştım.
Batuhan Bey süreç boyunca çok titiz ve nazikti. Sıkışık olduğum bir dönemde çiçek gibi geldi. Ödevlendirmelerle birlikte süreci sadece seans olarak değil gerçekten interaktif bir şekilde yürütüyor ve seans dışında da ulaşabileceğiniz harika bir psikologtur kendisi. Her şey için iyi ki!
c.....
Ben açıkçası çok memnunum psikologumdan çok şey öğrendim ve öğrenmeye de devam ediyorum yargısız ve sorgulanmadan dinleniyorum en önemlisi de Batuhan hocama güveniyorum her konuda her başım sikistiginda yardimama koşan bir psikologum olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum eski benle şimdiki ben arasındaki cansuyu bana gösterdi kendisini çok seviyorum her daim yanımda oldu ve olmayada devam ediyor güvenli ellerde olduğumun farkındayım ve bunun için minnettarım hem kisisel hem psikologum olarak çok seviyorum bana çok şey kattı her yönden
Batuhan Bey ile yaklaşık 1 yıldır terapi sürecindeyim daha öncesinde psikolog deneyimlerim olmasına rağmen şanslıyım ki doğru terapisti bulduğumu düşünüyorum. Bana doğru ve etik anlayışlar çerçevesinde hayatımdaki çoğu sorunla hatta ileride karşıma çıkıcak muhtemel sorunlarla bile mantıklı bir şekilde nasıl ilerlemem gerektiğini öğretti. Kendisine duyduğum minnet tarifsiz.
ni...a
Batuhan Hocamla online danışmanlık almaya başlayalı 9 ay oldu bu süreçte kendisiyle beraber o kadar güzel yol aldık ki benim hayatıma bakış açımı içinde bulunduğum ve asla kopamadığım geçmiş yaşantılarımı bağlı kaldığım her şeyi bir bir beraber aştık, ben bunu yapamam üstüne gidemem, korkarım söyleyemem dediğim ne varsa hepsini kendisinin bana yardımcı olması sayesinde yaptım ve başardım, terapilerimize başlamadan önce asla bu kadar değişeceğimi düşünmemiştim ama Batuhan hocam bana çok şey öğretti çok şey kazandırdı elimden tuttu ve beni kaldırdı, bana inandığını ve güvendiğini her an hissettirdi her zaman da benimle gurur duyduğunu söylemekten asla vazgeçmedi işini bu kadar özenle ve severek yapan her zaman tam destek olan her koşulda yanınızda olduğunu hissettiren bir uzman kendisi herkesin bu şekilde özenli ve güzel bir danışmanlık almasını çok isterim.
g.....
Batuhan Bey'i sosyal medya üzerinden buldum ve kendisine ordan ulaştım.hemen dönüş sağlaması, randevular konusunda yardımcı, destekleyici olması benim terapiye gitmemi sağlayan nedenlerdi.hatta ilk görüşmemizde ben zaman istedim çünkü kendimi hazır hissetmiyordum sonra yaşadığım birtakım olaylar nedeniyle bir anda aynı gün randevu talep ettim ve akşam ilk terapimize başladık.klinigin konumu evime uzak olsa da (Mecidiyeköy'den gidiyordum ) her seansı iple çektim.empati ve farklı bakış açıları kazanmamı sağladı.bir iki seans online oldu ama ben yüz yüze etkileşimi tercih ediyorum.uzaktan olanlarda da aynı titizlikle etkileşim içindeydi kendisi
Belki tekrar karşısına oturma cesaretini bulabilirsem ilk arayacağım kişi Batuhan Bey olur
Batuhan Tığlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Batuhan Tığlı, Psikoloji. Size Batuhan Tığlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu.
Batuhan Tığlı adresi nerede?Batuhan Tığlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Caddebostan mah Bağdat Caddesi No 242. D:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Batuhan Tığlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Batuhan Tığlı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Batuhan Tığlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Batuhan Tığlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Batuhan Tığlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Batuhan Tığlı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Batuhan Tığlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Batuhan Tığlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Batuhan Tığlı hangi sigortaları kabul ediyor?Batuhan Tığlı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu