Değerli doktorumuz Dr. Batuhan Furkan Ünlüler, Türkiye’nin en iyi üniversitesi olarak kabul edilen Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olmuştur. Estetik diş hekimliği alanında İstanbul’un en iyi özel hastanelerinde ve kliniklerinde 5 yıl boyunca çalıştıktan sonra, birçok yerli ve uluslararası kurs, eğitim ve sertifikalarla kendini geliştirmiştir. Ardından kariyerine Dubai’de devam ederek, dünya çapında ünlü doktorlarla çalışma fırsatı bulmuş ve onlardan önemli bilgiler edinmiştir.
Şimdi ise Dr. Batuhan, en iyi hizmeti sunmak amacıyla İstanbul’a geri dönerek, İstanbul’un gözbebeği olarak kabul edilen son derece lüks bir semt olan Nişantaşı’nda hastalarını kabul etmektedir.
**Dr. Batuhan’ın Vizyonu ve Tedavi Yaklaşımları:**
- **Hasta Odaklı Yaklaşım:** Hasta psikolojisini anlamak ve ağız hijyeni konusunda gerekli motivasyonu sağlamak.
- **Doğru Tanı ve Planlama:** Hastalara kolay anlaşılır bilgi ve eğitim sunarak, doğru tanı ve titiz tedavi planlaması yapmak.
- **Kapsamlı Tedavi Planları:** Geniş tedavi seçenekleri sunarak, uzun vadeli takip protokolleri ile kalıcı sonuçlar elde etmek.
- **Düzenli Kontrollerin Önemi:** Sürekli ağız sağlığını korumak için düzenli diş hekimi kontrollerinin önemini vurgulamak.
- **Tam Ağız Rehabilitasyonu:** İmplantlar ve kronlar ile tam ağız rehabilitasyonu uzmanlığı.
- **Gülüş Tasarımı:** Dijital Gülüş Tasarımı (DSD), lamina veneerler ve Emax kronlar konusunda uzmanlık.
- **Dijital Diş Hekimliği:** Gelişmiş tarama ve ölçü alma teknikleri kullanmak.
- **Restoratif Diş Tedavisi:** Dolgular, kanal tedavileri ve kronlar ile güvenli ve konforlu tedavi sunmak.
- **Adhesiv Diş Tedavisi:** Güçlü ve estetik sonuçlar için gelişmiş bağlama teknikleri kullanmak.
- **Diş Eti Hastalıkları Tedavisi:** Temizlik, küretaj ve doğru diş fırçası ve macunu seçimi konusunda rehberlik sunmak.
- **Gülüş Estetiği Tedavisi:** Estetik diş eti sorunları için özel tedaviler sunmak.
- **Lazer Diş Hekimliği:** Hassas ve ağrısız tedaviler için en son lazer teknolojilerini kullanmak.
- **Aligner Teknolojisi (Invisalign):** Mükemmel bir gülüş için invaziv olmayan ortodontik çözümler sunmak.
Dr. Batuhan, her hastasının kişiye özel, etkili ve konforlu tedavi almasını sağlamak için en yüksek standartlarda hizmet sunmayı taahhüt etmektedir.
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Batuhan Ünlüler Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Diş Dolgusu
Kontrol Randevusu
Lokal Anestezi
X-Ray
eb...r
Çok korkarak gelmiştim ama güler yüzü ve sakin ses tonuyla beni sakinleştirdi, asla acele etmedi. Yirmilik diş çekimi beni çok korkutsa da eli çok hafifti hiç bir şey hissetmedim. Gönül rahatlığıyla gelebileceğiniz bir doktor :)
Batuhan Ünlüler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Batuhan Ünlüler, Diş Hekimi. Size Batuhan Ünlüler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Kontrol Randevusu, 20'lik Diş Çekimi.
Batuhan Ünlüler adresi nerede?Batuhan Ünlüler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Batuhan Ünlüler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Batuhan Ünlüler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Batuhan Ünlüler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Batuhan Ünlüler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Batuhan Ünlüler hangi dilleri konuşuyor?Batuhan Ünlüler ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Batuhan Ünlüler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Batuhan Ünlüler bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Batuhan Ünlüler ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Batuhan Ünlüler hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Batuhan Ünlüler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri