Dr. Bayhan Usta,Özel Beyhekim Hastanesinde hizmet vermektedir.
30 yıldır ürolojik cerrahi ameliyatları (böbrek,prostat,erkek genital organ) ,16 yıldır böbrek ve üreter taşı tedavisinde ESWL tedavisi deneyimi ,5 yıldır kadınlarda idrar kaçırma ameliyatları deneyimi bulunmaktadır.
Doktor Muayenehanesi
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ah...ı
Bayhan hocama 15.02.2016 tarihinde 8 senedir çektiğim sıkıntıları o kadar da doktora gittim çok korkuyordum beni öyle bir ikna ettiki hiçbir şey düşünmeden açık ameliyata karar verdik ve prostadimi aldı .Çok ilgilendi Allah razı olsun kendisi birebir ilgilendi çok rahatladım ekibine ve kendine çok teşekkür ederim Ahmet Yarbaşı Akcakoca
O
o....k
Telefon numarası doğrulandı
S n Bayhan Usta hocama tesekurlerimi ve sukranlarimi suarim Sakaryada Biranlinda tavsiye edebilecegim tek doktor..Kendisine tavsiye ile gittim.Kendisine gidene kada 3 tane doktorgittim. ALLAH Saglik,- Omrune bereket versin
Bayhan Usta isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bayhan Usta, Üroloji.
Bayhan Usta adresi nerede?Bayhan Usta adresini belirtmedi. Bayhan Usta yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Bayhan Usta adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bayhan Usta isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bayhan Usta online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bayhan Usta hangi dilleri konuşuyor?Bayhan Usta ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bayhan Usta isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bayhan Usta bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bayhan Usta ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bayhan Usta hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Bayhan Usta hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.