Dr. Dt.
Bayram Fatih Efeoğlu
Diş Hekimi
Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi
İzmir 2 adres
Dental implantlar, gömülü diş çekimleri, kist operasyonları, kemik augmentasyonları, sinüs yükseltme operasyonları ve PRF uygulamaları ile ilgilenmektedir. 2019 yılından itibaren İzmir de kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.
Kültür mah. Dr. Mustafa Enver Bey cad. No:16 Ayşe apt. Kat:3 Daire:4 Alsancak, İzmir
354 sokak no:17 efeler mahallesi, İzmir
Dentafe
354 sokak no:17 efeler mahallesi, İzmir
Dentafe
20'lik Diş Çekimi
Dr. Dt. Bayram Fatih Efeoğlu Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Beyazlatma
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
se...a
20 lik dişim için başvurmuştum ağrısız ve kolay bir şekilde çekti. Çok memnun kaldım sonrasında implant tedavisi için tekrar gittim. Tedavim istediğim gibi sorunsuz gerçekleşti çok memnunum
ay...l
Kızımın gömülü 20 lik dişlerinin çekimini çok kısa sürede ve acısız bir şekilde gerçekleştirdi. İşini gerçekten düzgün yapan çok iyi bir cerrah.
ze...n
Yirmilik dişlerimin çekimi için Fatih Bey'e gittim. Kendisi çok titiz ve oldukça güler yüzlü bir hekim. İyi ki onu tanımışım. Çok memnunum
ze...n
20lik yari gömülü disimi sorunsuz bir sekilde cekti tesekurler .
31/03/2023 tarihinde muayene olmak için muayenehanesine gittim. İnanılmaz korkuyordum. Küçüklüğümden kalma bir dentafobim var. Dişçi koltuğuna bile otururken inanılmaz korkuyorum :(
Fatih bey inanılmaz güleryüzlü, anlayışlı ve en önemlisi çok bilgili bir hekim. Tüm tedavi süreçlerini beraber yaklaşık 40 dk boyunca tane tane anlatıp beni tedaviye ikna ederek sürece başladık. 07/04/2023 tarihinde genel anestezi altnda 3 tane 20'lik diş çekimim, 2 tane implant, 4 tane dolgu, ve daha önceden yaptırmış olduğum 3'lü köprüm vardı. onlar söküldü hepsini tek tek tedavi etti. Ameliyattan çıktıktan sonra hiç ağrım olmadı. En çokta buna şaşırmıştım. Ağzımdaki dikişlerim yavaş yavaş iyileşiyor. Bu süreçte Fatih hoca gibi değerli bir hekimden tedavi aldığım için kendimi şanslı sayıyorum. Diş hekimi arayışı olan kim varsa kesinlikle Fatih Hoca'yı tek geçerim.
Vermiş olduğu emeklerden, ilgiden dolayı kendisine minnettarım.
zü...
Keşke 10 yıldız olsa. Hiç usanmadan hem sorularıma cevap verdi hemde tüm korkumu aldı. Burda yorumlar görmüştüm 20 lik dişimi 5 dakika da çekti gibi. İnanmadım. Ama benim sinirle yakın ilişkili 3 doktorun çekmekten korktuğu 20lik gömük dişimi 5 dakika bile sürmeden çekti. Hatta o süre içinde bir de kök dişimi çekti. Bitti dediğinde inanamadim çünkü bu kadar kısa zamanda iki diş nasıl çekilirdi ki ? Hayatta aldığım en doğru karar Fatih Bey e gelmekti. Dişci korkumu yendim bundan sonra sadece benim değil tüm ailemin tercihi olacak.
me...n
Fatih Bey, 2 gömülü ve sinire yakın olan 20 lik dişimi birde gömülü olmayan 20 lik dişimi sorunsuz bir şekilde çekti. Ameliyat sonrası pek fazla şişkinlik ve ağrı olmadı. Kendisinden önce birkaç doktora gitmiştim ama cesaret edememişlerdi. Kendisi gayet bilgili,ilgili ve saygılı bir beyefendi. Ben teşekkür ediyorum. Yeni yeriniz de tekrardan hayırlı olur umarım.
gi...k
Çok rahat, çok profesyonel… diş çekimi ve implant uygulaması için randevu almıştım. Teşhis ve tedavi sürecinde gayet ilgiliydi. Açıklamaları netti. İletişimi iyiydi. Randevu saatinde dakikti. Çalışması hızlı ve rahattı. Konusunda uzman olduğunu , işçiliğinden kolayca anlayabilirsiniz. İşini bilen bir hekim olmasının yanında güzel bir insan. Çalışanlar ile beraber iyi bir ekip. Tavsiye ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum
a....
Yirmilik diş çekimi için kendisine gittim. Sadece çok iyi bir diş hekimi değil aynı zamanda muhteşem bir insan. İşini çok iyi yapıyor ve iş ahlakı çok yüksek. Gereksiz hiçbir işlem yapmıyor. Önceliği tamamen hastanın minimum komforsuzluk ile iyileşmesi. Kendisini tanıdığım için çok memnunum.
na...
20 lik gömülü dişim ve bir yaninda ki dişimi toplam 3 dk da çekerek beni nekadar rahatlattı soyleyemem. Korkacak birsey yokmus sadece kendinizi emin ellere birakin yeter
Teşekkürler hocam
Bayram Fatih Efeoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bayram Fatih Efeoğlu, Diş Hekimi, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi. Size Bayram Fatih Efeoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri, Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri.
Bayram Fatih Efeoğlu adresi nerede?Bayram Fatih Efeoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür mah. Dr. Mustafa Enver Bey cad. No:16 Ayşe apt. Kat:3 Daire:4 Alsancak İzmir
- 354 sokak no:17 efeler mahallesi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bayram Fatih Efeoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bayram Fatih Efeoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bayram Fatih Efeoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bayram Fatih Efeoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Bayram Fatih Efeoğlu hangi dilleri konuşuyor?Bayram Fatih Efeoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bayram Fatih Efeoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bayram Fatih Efeoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bayram Fatih Efeoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 60 hasta / danışan, Bayram Fatih Efeoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri