Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Üroloji Randevusu
Soğanyemez Mahallesi, Menderes Bulvarı, Bülbüller İş Merkezi No: 32/2 Edremit, Balıkesir, Balıkesir
Böbrek Taşı
TUR-P Plazmakinetik
İdrar Kaçırma Ameliyatı
İdrar Kaçırma Tedavisi
as...a
Dr bey i daha önce babamın rahatsızlığı sürecinde tanımıştık oğlumun sünneti için de kendisine güvenerek gittik ve sorunsuzca bir sünnet süreci geçirdik.ne kadar teşekkür etsek az.anestezi ve diğer ekip arkadaşlarıda Bayram bey gibi çok doğal ve profosyonel hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.Allah yolunuzu açık etsin.
yu....
5 aylık oğlumuzun sünneti için Bayram beye başvurduk. Acısız, sancısız 10-12 dk süren bir operasyon ile oğlumuz bu süreci atlattı. Hem sünnet öncesi hem sonrasında gerekli bilgilendirmeler ile içimizi rahatlattı. kendisine ve hemşire hanıma bu ilgi alakasından dolayı çok teşekkür ediyorum.
mu...ı
Varikosel rahatsızlığımdan dolayı Bayram hocama muayene oldum. Ameliyatımı yaptı. Ameliyatımı olalı 5.günümdeyim hiç bir rahatsızlığım yok Allah sizin gibi doktorları bașımızdan eksik etmesin. Canım hocam canım abim Allah razı olsun.
du...ş
Merhabalar Bayram bey’e gittiğimiz hem muayene hemde sünnet sürecinde çok memnun kaldık kendisi hem samimi hemde gayet doğal davrandı bizlere karşı çocuğumuza ayrıca imtinalıydı. Doktorluğunun dışında hassas bir insan olarak evladımızı en ama en güzel şekilde telkin etmeye sakinleştirmeye ayrıca korkutmadan operasyonu gerçekleştirmeye çalıştı elinden geldiği kadar tabiki. Asistanı hanımefendi gayet özenli ve sıcaktı her şey için çok ama çok teşekkür ederiz Umarım sizin gibi iyi niyetli ve hoşgörülü insanlar daha çoğunlukta olur hep
sü...r
Sünnet için doktorumuza başvurmuştuk iyikide gitmişiz 43 günlük oğlumu sorunsuz sıkıntısız sünnetini gerçekleştirdiği için Doç.Dr.Bayram Güner e çok ama çok teşekkür ediyoruz.Tecrübeniz ilginiz güler yüzünüz için çok teşekkürler herkese şiddetle tavsiye ediyoruz tereddüt etmeden yavrularınızı emanet edebilirsiniz doktorumuza...
bu...l
Bayram Hocam, eşimin varikosel ameliyatını gerçekleştirdi. Kendisinden ve ilgisinden çok çok memnun kaldık ve hiçbir sorun yaşamadık. Gerek detaylı bilgilendirmesi ve donanımı, gerek sıcakkanlılığı,güleryüzlülüğü ile bizi inanılmaz rahatlattı.Bayram Beyi tanıdığımız için ben ve eşim çok çok şanslıyız. Hocamıza sonsuz teşekkür ediyoruz ve gönül rahatlığı ile çevremizdeki herkese tavsiye ediyoruz .
ül...
Doktor beye eski çalıştığı Düzce’den annemin sistosel ameliyatı için gittik.Annemin rahatsızlığından dolayı birçok doktora gittik ancak uygun bir tedaviyi bulamadık herkes farklı birşey söyledi sonrasında burada ameliyat ettiği hastaların tavsiyeleri üzerine Edremit’e gittik.İki gün içerisinde ameliyatımız oldu çok başarılı geçti doktor beye ne kadar teşekkür etsek az gerek ilgisi gerekse ameliyatı çok iyiydi annemin ağrıları geçti kesinlikle sistosel şikayetleri olanların başvurmasını tavsiye ediyorum
sv...
Oğlumun pipisindeki tıkanıklık İçin muayeneye gittik. Bizi çok iyi karşıladı ve oğlumla çok iyi anlaştı. Sorunsuz şekilde sonrasında sünnetini yaptırdık, aynı gün bile çocuğu yerinde tutamadık
e ...̇
Bayram beye oglumu sunnet yaptırmak icin gittik ve yaptirdik.Oglumun hic agrisi acisi olmadan sunnet oldu ustelik alerjisi oldugu halde bayram bey on numara bir doktor hersey icin cok tesekkur ederiz
mu....
Böbrek taşı rahatsızlığım vardı, bayram hocam çok ilgilendi ve ameliyatım gayet iyi geçti, hocam gözünüze yaş ayağınıza taş değmesin, teşekkürler
Bayram Güner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bayram Güner, Üroloji. Size Bayram Güner tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Üroloji Randevusu, Sünnet, HoLEP Prostat Ameliyatı, Sistoskopi, Sistoskopi Ve Üreteroskopi, TUR-P Plazmakinetik, Mikrocerrahi Varikosel Ameliyatı, İdrar Kaçırma Tedavisi, İdrar Kaçırma Ameliyatı, Siğil Yakma.
Bayram Güner adresi nerede?Bayram Güner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Soğanyemez Mahallesi, Menderes Bulvarı, Bülbüller İş Merkezi No: 32/2 Edremit, Balıkesir Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bayram Güner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bayram Güner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bayram Güner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bayram Güner bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bayram Güner ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bayram Güner hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Bayram Güner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bayram Güner hangi sigortaları kabul ediyor?Bayram Güner, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Bayram Güner ile iletişime geçmenizi öneririz.