Bayram Suleymanlı Muayenehanesi
Pazarkapı, Sokak. 4 . Nolu Ticari Bina No:4 İç Kapı:11, Fatih Cami Sk. Molla Siyah Cami,, Ortahisar, Trabzon

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) +11 daha fazla

Dental Anestezi

Dental İmplant Cerrahisi

Diş Dolgusu

Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu

Pazarkapı, Sokak. 4 . Nolu Ticari Bina No:4 İç Kapı:11, Fatih Cami Sk. Molla Siyah Cami,, Trabzon

Bayram Suleymanlı Muayenehanesi

Bayram Süleymanlı, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Şuan Dr. Bayram Süleymanlı Ağız ve Diş Polikliniği'nde hizmet vermektedir.

Ben memnun kaldım. Bayram Bey güler yüzlü, yardımcı olmaya çalışan, sakin bir doktor. Dolgu ve diş taşı temizliği yaptırdım. Yapılan işlemlerden memnun kaldım.

Ç

Doktor bey'den çok memnunum. Kendisi işinde bayağı titiz. Tel tedavisi yaptırıyorum. Başka tel tedavisi yaptıran doktorlarla kıyasladığım zaman işini önemsediğini ve hastaların dilinden anladığını düşünüyorum. Tedavim az kaldı devam ediyorum. Tedavimden memnun kaldığım için çocuklarımla ilgili sıkıntı olduğu zaman kendisine götürüyorum.

Ben gayet memnunum. Herhangi bir sıkıntım yok, bu zaman kadar da sıkıntı yaşamadım. Diş teli tedavimi devam ediyorum. Tedavimden çok memnunum.

Uyguladığı tedaviden gayet memnun kaldım. Kendisinin başarılı bir doktor olduğunu düşünüyorum. Tel tedavimi uyguladı. Tellerim çıktı, plak tedavime devam ediyorum.

P

Kendisinden son derece memnunum. Çocuklarım, ben ve eşim kendisine gidiyoruz her muayeneden memnun kalarak ayrılıyoruz. Hem iş hem de davranış açısından ilgili, beğendiğimiz bir hekim. Ben tel taktırma işlemi yaptırdım ve çene tedavisi gördüm. Çocuklarım dolgu, temizlik ve yaşları gereği genel bakımlarını yaptırdık. Tüm diş kontrollerimizde Bayram Bey'e gidiyoruz.

Y

Bayram Bey gayet hassas, insan ilişkileri sıcak, gayet ilgili bir doktor. Ben gayet memnunum. Çürük tedavisi ve dolgu tedavisi uygulandı. Ekstradan da implant tedavisi alıyorum. Tedavilerimden memnunum.