ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
İlişki Terapisi
b....
Bedia Hanımla 6 ayı aşkın bir süredir görüşme saglamaktayız. Bu süre içerisinde öz sevgim ve saygım, hayat kalitem günden düne iyi yönde gelişme sağladı. İyi ki yollarımız kesişmiş, kendisine minnettarım.
g....k
Bedia Hanıma buradaki yorumlardan sonra gitmeye karar verdim. Hayatımın en büyük dönüm noktalarından birindeydim ve hayattan koptuğumu hissediyordum. Kendisiyle görüşmelerimde kendimi daha iyi tanımaya başladım. İyi ki yolum kesişmiş kendisiyle. Çok profesyoneldi yaklaşımı. Herkese öneririm.
Yaklaşık 10 seans oldu Bedia Hanım’la başlayalı. Aile, arkadaş en çok kendi özelimde problem yaşadığım bir süreçten geliyorken tanıştık. Şu an kendimi çok çok daha iyi hissediyorum, asla çözemem dediğim özellikle ailevi problemlerimde bana yardımcı oldu, devam ettiği kadar devam edeceğim Bedia Hanım’la. Çok çok memnunum ve gerçekten herkese tavsiye diyorum onunla tanışmayı ve terapi sürecine başlamayı. Yeni başladıysanız da bırakmayın devamı size çok iyi geliyor :)
ç.....
Uzun zamandır arayış içindeydim ve Bedia hanım arayışlarıma cevap oldu. çok teşekkür ederim kendisine
Psikiyatristimizin yönlendirmesi ile 10 yaşındaki kızım ile kendisiyle tanıstık. Bizim tedavi sürecimizde gerçekten faydalı olduğunu düşünüyorum. Kızım 4 ay öncesine göre arkadaşlari ile daha iyi iletişim kurabiliyor, öfkesini kontrol edebiliyor, duygularını tanımlayıp ifade edebiliyor. Teşekkür ederiz Bedia Hocam.
he...i
Bedia hanımla zor bir dönemden geçerken yollarımız kesişti. Göstermiş olduğu özen ve profesyonelliği için teşekkür ediyorum.
m ...s
Uzun yıllardır dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu tanısıyla baş etmeye çalışıyorum. Dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğuna sınav stresi eklenince doktorum Bedia Hanım'a yönlendirdi. Terapi süreci boyunca kendime dair bir çok farkındalık kazandım. Şu an çok daha iyiyim. Teşekkür ederim.
d.....
Yoğun panik ataklar ve olan biten herşeye dair hissettiğim kaygılar sonrasında Bedia hanım ile tanıştım. Seanslarımız hala devam ediyor. Benim panik ataklarım artık yok, delireceğim gibi hissediyordum kendimi her panik yaşadığımda . Bedia hocam sayesinde kaygılarımın sebebini farkettik. Açık, anlayışlı ve güleryüzüyle bana eşlik etti. Gelecekten duyduğum kaygılar yerini bugünü yaşayabilmeye bıraktı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Kim olduğumu fark etmemi sağladı.
zo...̇
Kaygı problemi sebebiyle başvurdum,süreç boyunca kaygı ve korkularımdan arınıp,onlarla baş etmeyi öğrendim.Simdi hayatı akışına bırakabiliyorum.Kendisine çok teşekkür ediyorum.Artık daha rahat ve hafiflemiş hissediyorum.
de...ı
Kendisine bir arkadaşımın önerisiyle hayatımın en kaygılı ve mutsuz döneminde başvurdum. İlişkilerim hep aynı döngüde ilerliyordu aynı senaryoyu farklı insanlarla tekrar tekrar yaşıyordum. Seanslar bu konuları aydınlatmam üzerinde büyük etki sağladı. Kendime dair farkındalığım eskisine göre çok arttı. Bedia hanıma profesyonel yaklaşımları için çok teşekkür ediyorum.
Bedia Karaca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bedia Karaca, Psikoloji. Size Bedia Karaca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Yetişkin Terapisi, Psikoterapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Bireysel Terapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Psikodinamik Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Psikoloji Randevusu, Aile İçi İletişim Sorunları.
Bedia Karaca adresi nerede?Bedia Karaca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bedia Karaca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bedia Karaca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bedia Karaca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bedia Karaca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Bedia Karaca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bedia Karaca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bedia Karaca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bedia Karaca hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Bedia Karaca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bedia Karaca hangi sigortaları kabul ediyor?Bedia Karaca tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu