Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
g ...s
Telefon numarası doğrulandı
Bedri beye 4 yıl önce vertigo ile ilgili başvurmuştum 1 gün içinde hazırladığı mucize serumla beni hayata döndürdü. Şimdi tekrar aynı sorunla boğuşuyorum ve Kocaeli den Soma da olduğunu öğrendiğim doktoruma gitmeyi düşünüyorum. Herkese tavsiye ederim alanında cidden uzman bir isim
Bedri Baysal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bedri Baysal, Kulak Burun Boğaz.
Bedri Baysal adresi nerede?Bedri Baysal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hamidiye Mahallesi Vefa Sokak No:4 Soma
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bedri Baysal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bedri Baysal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bedri Baysal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bedri Baysal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bedri Baysal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bedri Baysal hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Bedri Baysal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.