Endoskopik Sinüs Cerrahisi
Ses Cerrahisi (Fonocerrahi)
Tonsillektomi
Tükürük Bezi Ameliyatı
Medicana Beylikdüzü International İstanbul
Bedri hocam 7 yaşındaki oğlumu geniz eti ve kulak tüpü ameliyatını yaptı. Çok memnun kaldık biz sormadan tüm detayları anlattı. Kesinlikle prof olmasının farkını ve güvenini biz hissettik kendisine çok teşekkür ediyorum.
f....v
Bugün kendisine kulağımda ki şikayet için gittim.Güzel bir muayeneden sonra ilaçlarımı yazdı.1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı.Bir KBB Doktorum var artik
ne...n
Bedri hoca dün bademcik ameliyatımı gerçekleştirdi.ameliyata girmeden önce o kadar yorum okudumki neredeyse korkudan vazgeçecektim 34 yaşındayım ve ameliyatı sonrasında hiç bir prblem yaşamadım,tabiki sonuçta bir operasyon geçirdim boğazımda sızlama ve ağrı oluyor ama hiç yorumlardaki gibi kendimi yerlere atacak duruma gelmedim.bademciğim çok şiddetli şiştiğinde çektiğim acıyla aynı ölçüde bir acı diyebilirim.Sanırım buda hocamın elinin ustalığından kaynaklanıyor.Kendisine çok teşekkür ediyorum
Bedri Özer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bedri Özer, Kulak Burun Boğaz. Size Bedri Özer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal randevu, Randevu, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Tonsillektomi, Tükürük Bezi Ameliyatı, Ses Cerrahisi (Fonocerrahi), Horlama Cerrahisi.
Bedri Özer adresi nerede?Bedri Özer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beylikdüzü Cad. No:3 Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bedri Özer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bedri Özer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bedri Özer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bedri Özer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bedri Özer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bedri Özer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bedri Özer hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Bedri Özer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bedri Özer hangi sigortaları kabul ediyor?Bedri Özer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Kulak Burun Boğaz Doktorları
Zeytinburnu Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sarıyer Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bayrampaşa Kulak Burun Boğaz Doktorları
Esenler Kulak Burun Boğaz Doktorları
Daha fazla (14)Beylikdüzü bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Beylikdüzü bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Beylikdüzü bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Beylikdüzü bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Beylikdüzü bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Beylikdüzü bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Beylikdüzü bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Beylikdüzü bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Beylikdüzü bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Beylikdüzü bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Beylikdüzü bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Beylikdüzü bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Beylikdüzü bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Beylikdüzü bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Beylikdüzü bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Beylikdüzü bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Beylikdüzü bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları