Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
Terapötik Egzersizler
Topuk Dikeni Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
Uzm. Fzt. Bedriye Dağ
Kendisinin klinik tecrübesi ve akademik tecrübeleri sonucunda kliniğinde danışanlarına hizmet vermektedir.
Çalıştığı ve uzmanlık alanı olan Omurga Sağlığı ve Fıtık problemleri ile başvuran danışanlarımızın sıklıkta olduğu ve bununla birlikte ortopedik, nörolojik ve mekaniksel ağrı sendromlu bireylerde de çalışmaktadır. Toplumumuzda yaygın seyreden çene/diş sıkma problemleri hizmet alanına giren bir diğer rahatsızlıktır.
ay...k
Bedriye hanımla tanışmamız büyük bir şans oldu benim için. İki kişinin desteğiyle yürüyebildiğim bel fıtığı nedenli tutulmalarım artmıştı, ayrıca skolyoz um var, kalçadan bacağa çekmeler başlamıştı, çalışma koşulları nedeniyle malum boyun fıtığı kendini iyice gösterir olmuştu. Baştan sona o kadar özenle ve profesyonelce benimle ilgilendi ki her seans biraz daha düzeldi, sıkıntılarım azaldı. Tabi vermiş olduğu egzersizleri evde yapmakta ekstra destekliyor. Sorularınızı yanıtlayan endişelerinizi gideren , sürec hakkında açıklama yapan biri. Mesleğini güzel yapması dışında güzel yüzü ve kalbiyle de danışanına şifa veriyor bence.
si....
Şiddetli boyun ağrıları ve baş dönmesi şikayetlerim vardı. İzmir’de bir sürü uzman fizyoterapiste gittim. İçlerinden en çok memnun kaldığım uzmanlardan biri Bedriye hanımdır. Yüz kaslarım çok gergindi aynı şekilde boynumda. Her hafta seansa gitmek zorunda kalıyordum. Şu an iki ya da üç haftada bir görüşüyoruz ve ben eskiye göre oldukça iyiyim. İşinde uzman çok tatlı çok naif biri, kendisi ile tanıştığım için çok mutluyum. Kesinlikle tavsiye ederim.
at...ç
Bedriye hanıma boyun,sırt ağrısı ve çene sıkma problemiyle başvurdum.Beklentimin çok üstünde oldu,çok memnun kaldım ve ağrılarımın çoğunluğu 3 seansta geçti.
Kendisiyle sürece devam edicez ve memnunum,emeğinize sağlık.
t....k
Hocamızı bu uygulamadan bulduk, yorumlardaki gibi işinde uzman ve gayet bilgili. Eşimin bel fıtığı rahatsızlığı vardı doğumdan sonra ağrıları iyice artmıştı, tanışmaya gittik emar sonuçlarına baktıktan sonra terapiye başlandı ve her seans eşim daha da iyileşti.
oy....
Canım Bedriye hanım bel fıtığı tedavisi için gittim sonuç muhteşem kendisi alanında uzman biri beni her sorunumda çok güzel bilinçlendirdi. İşinde profesyonel bir uzman İyiki varsınız yüreği güzel Bedriye hanımcım
s...
Uzmanımıza sosyal medya üzerinden ulaştık. 80 yaşında annemin bel fıtığı, kanal daralması, kireçlenme için gitti. Ağrıları çoktu, yürümede ve oturup kalkmakta ağrıları vardı. 7 seans manuel terapi tedavisi gördü. Bedriye Hanım'ın uyguladığı manuel terapi sayesinde şimdi ağrısız yürüyüp kalkıyor, uzun yürüyüşler yapıyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok ilgili ve güler yüzlü.
me...n
Yaklaşık 15 yıldır boyun fıtığı hastasıyım. İnanılmaz derecede artan ağrılarım beni resmen kas gevşetici bağımlısı yapmıştı. Bir çok kez fizik tedaviye gittim ama hep geçici rahatlamalar yaşıyordum. Taa ki kendisiyle karşılaşana kadar. 5 seans süren tedavi sürecinin sonunda ağrılarımın %90 ı geçti. İyi ki varsınız.
fi...z
Diş sıkma tedavisi için gittim. 4 seansta diş sıkma rahatsızlığımdan kurtuldum. Çenemdeki gerginlik ve ağrılar sona erdi. Kesinlikle tavaiye ederim
se...ğ
Bedriye hoca ile bel fıtığı problemim tamamen geçti.
3 seans gibi kısa bir sürede ağrılarımdan kurtuldum
.Kendisi işinde çok başarılı kesinlikle tavsiye ediyorum.
a...
Bedriye Hanım'la sosyal medya aracılığıyla görüştüm. Boyun düzleşmesi sebebiyle başvurdum. Tıbbi analiz sonuçlarıma göre uygulanabilecek tedavi yöntemini detaylıca anlattı. Tedavi sonrasında 10 yıllık sorunum çözüldü. Hayat kalitemi çok düşüren sağlık problemimden Bedriye Hanım'ın uyguladığı tedavi sayesinde kurtuldum. Kendisini çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.
Bedriye Dağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bedriye Dağ, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Bedriye Dağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Medikal Masaj, Boyun Fıtığı, Bel - Boyun Fıtığı, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, El Rehabilitasyonu, İnme Rehabilitasyonu.
Bedriye Dağ adresi nerede?Bedriye Dağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İsmet Kaptan Mahallesi, Hürriyet Bulvarı, No: 4/1 Kavala Plaza İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bedriye Dağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bedriye Dağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bedriye Dağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bedriye Dağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Bedriye Dağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bedriye Dağ tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bedriye Dağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Bedriye Dağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bedriye Dağ hangi sigortaları kabul ediyor?Bedriye Dağ tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizyoterapistler