Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Konuşma Terapisi
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Temel İşaret Dili Eğitimi,Üsküdar Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi/İstanbul
İkinci Kur İşaret Dili Eğitimi,İşitme Engelliler Federasyonu/Şişli/İstanbul
Sesi Doğru Kullanmaya Yönelik Piyano ile Ses Eğitimi,Marmara Üniversitesi, Göztepe Yerleşkesi/İstanbul
Harbiye Askeri Müze, İstanbul Velofarengeal Disfonksiyonlarda Konuşma Bozuklukları Açısından Ayırt Edici Değerlendirme, Müdahele ve terapi yaklaşımları , İstanbul
Gilliam Otistik Bozukluk Derecelendirme Ölçeği-2- Türkçe Versiyonu (GOBDÖ-2-TV) KURSU,Prof.Dr. İbrahim H. Diken, İstanbul
ETEÇOM (Etkileşim Temelli Erken Çocuklukta Müdahale Programı), Prof. Dr. İbrahim H. Diken
10. Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi, Fleksıbl Endoskopik Yutma Değerlendirmesi Kursu ,İstanbul
10. Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi, Vitalstim Uygulamalamalarına Giriş Kursu,İstanbul
10. Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi, Ses Protez Uygulamaları Kursu,İstanbul
"Önüm Arkam Taşım Topum", Orff Yaklaşımıyla Müzik ve Hareket Eğitimi Kursu, Doç. Dr. Bilgehan Eren
DIR Floortime 101 Eğitimi, Uzm. DKT Egemen Nakışçı
DIR Floortime 201 Eğitimi, Uzm. DKT Egemen Nakışçı
Ergen ve Yetişkin Kekemeliğinde Bilişsel Davranışçı Yaklaşım ve Exposure Kekemelik Terapisi Eğitimi, İstanbul
Pediyatrik Yeme Bozukluklarına DIR Bakış Açısı ile Bütünsel Yaklaşım Kursu, İstanbul
Çalışma Belleği Ölçeği Eğitimi, İstanbul
Hasta
Oğlumuz suat tural için konuşma terapisi aldık çok etkili oldu, çok faydasını gördük.
Begüm hocamıza çok teşekkür ederiz.
d....
Begüm Hanım'dan gayet memnun kaldık. Kendisini internet üzerinden araştırma yaparak çocuğumuz için görüşme sağladık. 10 seans terapi aldık ve sürecimizi tamamladık. Söyleyemediği harfleri söylemeye başladı. Konuşmasını geliştirmesinde bayağı etkili oldu. Begüm Hanım davranışları, oturması, kalkması, konuşması, bize karşı olan muhabbeti gayet iyiydi.
Begüm Hanım'dan çok memnunuz. Çocuğumun geç konuştuğunu düşündüğümüz için kendisiyle görüşme sağladık. Çocuğumuzun normal olduğu ve terapilerin faydalı olacağını söylediği için devam etmek istedik. 4-5 seans görüşme sağladık. Çocuğumuzu gözlemlemek için terapilere ara verdik. Çocuğum şu anda 2 buçuk yaşında 3 yaşına kadar gözlemleyeceğiz. 3 yaşında herhangi bir sorunumuz olursa farklı bir uzman aramaksızın Begüm Hanım'ı tercih edebiliriz. Kendisi işini çok iyi yapan, çocukları seven ve onlara güzel yaklaşan bir terapist.
so...y
begüm hocamı anlatmaya kelimeler yetmez,oğlum üç yaşındayken yollarımız kesişti,ata hiç kelime çıkarmıyordu,tuvalet eğitimi yoktu,inanmıyacaksınız belki ama,bir hafta içersinde,kelimeler çıkardı ve bezi bıraktı,3 aydır birlikte devam ediyoruz çalışmaya,sadece oğlumu değil,pozitif enerjisinle benide tedavi etti.aileler içinde muhteşem bir insan.
se...l
Begüm hanımı hiç tanımadan gittim seanslara sol ses telim felcliydi ses terapisi aldim bu surecte hem anlatımı hem yakın ve takipci yaklaşımı için kendisine cok tesekkur ederim iyiki tanımışım çıkarılan seslerde beni motive etmesi görsel videolarla desteklemesi iyilesme surecimde çok önemliydi. Begüm hanimi kesinlikle tavsiye ederim.
de...n
Tahsilat biriminde çalışmaktayım. Nodül oluşumundan kaynaklı ses kısıklığı yaşadıktan sonra 10 seans birlikte çalıştık.Çok özverili bir şekilde yapabileceğime inanarak ,motive ederek yardımcı oldu . Seans dışı yaptığım egzersizleri video ile takibini sağlayarak doğru bir şekilde uygulamamı sağladı. Seans bitiminde KBB uzmanına göründüm nodül boyutunda azalma olduğu gözlemlendi. Seanslar bitmesine rağmen hala takibini yaparak motive etmektedir.
f.....
Ben daha önce farklı dil terapistlerine gittim ama Begüm Hanım'ın oyun oynayarak öğretmesi, çocuğa çok güzel şekilde kendini ifade etmesi, oyun oynarken göz teması kurup tamamen çocukla halıda oynaması, tamamen kendini kaptırıyor olması çok güzel.Çocuğum o kadar sevdi ki 3 ayda hiç konuşmayan, çok az kelime kullanan çocuğum şimdi baya baya konuşuyor.Begüm Hanım'la oynadığı oyunları evde tekrar yapıyor.Begüm Hanım'a gitmek istediğini söylüyor.Bizim fonolojik bozukluğumuz vardı.Her kelimeyi çıkartamıyordu, o kelimeleri baya netleşti.Sözcükleri çok arttı.İki üç kelimeli cümlelerden şu anda 5-6ya kadar çıktı.Farkı herkes görüyor.Oğlumun da konuşma isteği oldu ve güveni daha da arttı .Begüm Hanım sayesinde oldu.Bize çok çok büyük faydası oldu.Hala destek almaya devam ediyoruz.
Oğlumun konuşma gecikmesi problemiyle başvurduk kendisine. Bize çok güleryüzlü yaklaştı, oğlum çok sevdi.Öğretici olarak evde yapmamız gerekenlerle ilgili birçok bilgi verdi.İletişimi çok kuvvetliydi, çok güleryüzlüydü.Bu konuda çok yardımcı oldu. Küçük yaş grubu olduğumuz için küçük yaş grubuna alışmasını sağladı.Begüm Hanım'ın söylediklerini yapmaya başladıktan sonra kendisinin dediği gibi önce sesler çıkması, sonra kelime çıkması gibi ilerlemeler gördük.Hala da ilerlemeler var. Alanında çok uzman, bize verdiği örneklendirmelerle konusuna çok hakim.Ulaşmak istediğim durumlarda her şekilde ulaşabildim,geri dönüş sağladı.Bazen videolar paylaştık kendisiyle, bizi destekledi.Hala devam ediyoruz kendisinden destek almaya.
Begüm Hanım'a kızım ilk gittiğinde konuşmakta zorlanıyordu, kelimeleri telaffuz edemiyordu. R harfini S gibi,G harfini D gibi çıkarıyodu.Cümle kuramazdı.Begüm Hanım'a gittiğimizde 2.seansta kızım kendine geldi, konuşmaları düzeldi.Kendini çok güzel ifade ediyor.Daha önce kendini anlatamadığı için her yerde geride tutardı, ifade edemezdi.Şimdi hem kendine özgüveni geldi, hem de konuşmamız çok düzeldi.Biz çok memnun kaldık Begüm Hanım'dan.Çok tatlı konuşuyor, kızım da çok sevdi kendisini.Koşa koşa gidiyordu kızım kendisinin yanına.Bize de çalışmalar veriyordu, onları çalışıyorduk.Birkaç seans gittik, kızıma çok iyi geldi.Kızım şimdi bırakmak istemiyor Begüm Hanım'ı.
Begüm Hanım'la 1 ay çalıştık.Çocuğumuzla ilgili önerileri ve yönlendirmesiyle baya faydası oldu.Evde yaptığımız uygulamaları videoya çekiyoruz ve kendisine atıyoruz.Yorum yapıyor, beni yönlendiriyor. Çocuğumuz çok fazla kelime çıkartamıyordu, şu an daha iyi.Kelimeleri artmaya başladı.Kelime çıkarmadan önce Begüm Hanım önce çocuğa nasıl iletişime geçebileceğini öğretti.Şimdi seslendiğimizde hemen dönüp bakıyor.Begüm Hanım'ın da çocuklara karşı yaklaşım tarzı çok iyi.İlk gittiğimizde çocuğumuz derse girmek istemiyordu.Sonradan severek gitmeye başladı, çabuk alıştı.Begüm Hanım ses tonuyla çocuğumuzu sakinleştiriyordu.
Begüm Altunbaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Begüm Altunbaş, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Begüm Altunbaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Online Terapi, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Down Sendromu ve Dil Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, Konuşma Terapisi, Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi.
Begüm Altunbaş adresi nerede?Begüm Altunbaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Acıbadem İstanbul
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Begüm Altunbaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Begüm Altunbaş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Begüm Altunbaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Begüm Altunbaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Begüm Altunbaş hangi dilleri konuşuyor?Begüm Altunbaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Begüm Altunbaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Begüm Altunbaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Begüm Altunbaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Begüm Altunbaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Gecikmiş Dil ve Konuşma
İstanbul Konuşma Sesi Bozuklukları
İstanbul Akıcılık Bozuklukları
İstanbul Dil ve Konuşma Bozuklukları
İstanbul Artikülasyon Bozukluğu
İstanbul Çocukluk Çağı Apraksisi
İstanbul Fonolojik Bozukluklar
İstanbul Disleksi (Okuma Bozukluğu)
İstanbul Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri