Moodist Hastanesi

Özel Moodist Hastanesi
Acıbadem Mah. Çeçen Sok. No:52, Üsküdar, İstanbul

Nakit

Merhaba
2011 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra kısa bir süre prastisyen hekim olarak çalışıp sonrasında Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları asistanlığına başladım. Ancak üniversiteden beri hayalim hep psikiyatri alanında kendimi geliştirmekti. Hem kendi kişisel merakım hem de sevdiğim için uzun bir süre tekrar Tusa hazırlanarak ( iki tane de çocukla ) psikiyatri asistanlığına yerleştim. Asistanlığımı Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamladım. Şu an İstanbulda psikiyatri uzmanı olarak çalışmaktayım. İlgi alanım özellikle anksiyete , kaygı , panik bozukluk, depresyon, obsesif kompulsif bozukluk, bipolar bozukluk , obezite , psikoterapiler ve hipnoterapidir. İnsanı bütüncül hümanistik bakış açısıyla değerlendiren Kabul ve Kararlılık psikoterapi ekolünü benimseyerek hastalarıma ve danışanlarıma sorunu sadece tek bir bakış açısından değil bir çok farklı yönden kişisel gelişime katkı sağlayacak şekilde uygulamayı tercih ediyorum.

Makaleler
Röportaj

R

Çok ilgili bir doktor. Seans süresinin dışına çıkabiliyor. Sorunu çözmeye çalışıp hastasına yardımcı oluyor. Sayesinde baya iyiyim. Yabancı uyrukluyum, ailem memlekette, bende buradayım. Başımdan kötü bir ilişki geçti. Destek almak amacıyla başvurdum. Hayata bakış açım değişti. Daha da pozitif bir bireyim. Artık küçük şeylerle mutlu olabiliyorum.

K

Panik atak için başvurdum. 2 seans gittim. Kişisel sebeplerden dolayı seansı sonlandırdım. Seanslar sayesinde mucize gibi değişiklikler oldu. Begüm Hanım sevecen ve çok iyi bir doktor. Çözüm odaklı ileriyor. Sempatik birisi.

O

Panik atak için gittim. 1.5 yıldır beraberiz. İlaç kullanıyorum ve terapilere katılıyorum. Çok memnunum kendisinden. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Her konuda destek oluyor. Çok ilgili bir doktor. Hastasının hep yanında oluyor ve işini severek yapıyor.

Hipnoz için başvurdum. 2 seans oldu gideli. Sürecim devam ediyor. Kendimi çok iyi hissediyorum. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Begüm Hanım çok iyi bir doktor. İlgili ve sonuç odaklı birisi. Memnunum kendisinden.

Bazı problemlerimi çözebilmek için gittim. Tavsiye üzerine başvurdum. 2 seans aldım. Sorunumu çözdük. Gitmeme gerek kalmadı. İyi bir doktor, mesleğinde yetkin. Sonuç odaklı ilerliyor. Danışanını yormuyor. Çok memnun kaldım kendisinden.

L

Kaygı bozukluğu için başvurdum. 10 seans oldu gideli, ilaç da kullanıyorum, terapiye de katılıyorum. Olumlu sonuçlar alıyorum. Begüm Hanım'dan çok memnunum. Hastasını yakından takip ediyor. Sonuç odaklı ilerliyor. Samimi, iyi bir dinleyici. İstediğim zaman kendisine de ulaşabiliyorum.

Begüm Hanım süper bir doktor. Danışanıyla çok ilgili birisi. Hemen hemen 1 senedir görüşme sağlıyorum. Çok güzel, özel bir doktora gitmiş gibi hissediyorum. Çok kötüydüm ama şu anda yüzde 80 iyiyim. Kendisi süper üstü.

Ş

Doktor Hanımdan çok memnunum. Sıkıntılarım vardı ilaç tavsiye etti. Panik atağım var 3-4 aydır kendisiyle görüşme sağlıyorum. İyiye gittiğime inanıyorum. Kendisi çok iyi bir doktor. Ben pozitif enerji aldım. Ayda 1-2 kere görüşme yapıyorum. Aldığım hizmet olarak bakarsam çok iyi.

Hem ilaç tedavisi hem de terapi desteği alıyorum. Kendisinden gayet memnunum. Begüm Hanım ilgili bir doktor. 21 Ağustos tarihinde ilk defa kendisi ile görüşme sağladım. 3-4 seans danışmanlık hizmeti aldım. Tam olarak iyi olmasam da eskiye nazaran biraz daha iyiyim. Fayda gördüm.

Ö

Hoca tamamıyla bu alanda çok deneyimli ve insanı tedavi etmeye yönelik gerekli elindeki bütün argümanları kullanarak bilgi, deneyimi ile gerekli bütün özeni göstermektedir. Hocamız danışanlarını sürekli takip etmekte ve takip esnasında gerekli geri bildirimleri bildirmektedir. Begüm Hoca ile yaklaşık 3-4 aydır görüşme sağlıyorum. Özel olarakta görüştüğüm zamanlar oluyor kendisi tamamıyla danışanlarına değer katan bir uzmandır. Seanslarımızdan gayet güzel sonuçlar alıyoruz. Değişim anlamında, özgüvenimizi daha yüksek tutabileceğimiz ve psikolojik anlamda daha rahat hissettiğim bir döneme girmemiz için yardımcı oluyor. Kendisi bu konuda gayet başarılı.