Psikiyatri Randevusu
Kazımiye Mah. Alipaşa Cad. No:2 Başak Danış Gold Business Center Ofis no:18, Tekirdağ
Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Şizofreni Tedavisi
Uzm. Dr. Begüm Bıldırcın Sakarya Muayenehanesi
2014 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde lisans eğitimimi tamamladım, ardından mecburi hizmetimi yapmak üzere Şanlıurfa Haliliye Toplum Sağlığı Merkezine atandım.
2015-2020 yılları arasında Bakırköy Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde ayaktan ve yataklı psikiyatri klinikleri, AMATEM, Adli psikiyatri, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi, Psikoterapi Merkezi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Nöroloji bölümlerinde çalışarak aldığım uzmanlık eğitimimi ‘Kadın Sığınma Evleri ile Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezlerinden (ŞÖNİM) Yönlendirilip Yatırılarak Tedavisi Yapılan Kadın Hastaların Klinik Özellikleri ve Sosyodemografik Verilerinin İncelenmesi’ konulu tezim ile tamamladım. Uzmanlık eğitimim süresince ayrıca Bilişsel Davranışçı Terapi Kuramsal Eğitimi (Hakan Türkçapar), Psikodinamik Psikoterapi Süpervizyonu- Prof. Dr. Mine Özmen (TPD İstanbul Şubesi) ve Destekleyici Psikoterapi (Türkiye Psikiyatri Derneği İstanbul Şubesi) Eğitimini tamamladım.
2020 yılında mecburi hizmetim sebebiyle Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne atandım. Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde psikiyatri uzmanlığı ve Çerkezköy Toplum Ruh Sağlığı Merkezi sorumlu hekimliği görevlerini üstlendim.
2022 yılının sonunda hastalarıma ve danışanlarıma daha nitelikli sağlık hizmeti verebilmek için kendi isteğim ile kamudan ayrıldım. 2023 itibari ile Tekirdağ/Çorlu’da muayenehanemde hasta ve danışanları yüz yüze ve online olarak kabul etmekteyim.
mu...z
Çok uzun süredir kronik depresyondan muzdarip ve çok fazla uzman ile terapi deneyimlemiş biri olarak keşke çok daha öncesinde Begüm hanım ile tanışsaydım diyorum.
Çok kısa sürede beni anlayıp ve farklı pencereden bakmamı sağlayarak çok uzun zaman sonra nefes almamı sağladı.
İyileşmeye başlamanın ve gülümsemenin benim için hâlâ mümkün olduğunu fark etmemi sağladı.
Doğum sonrası eve, bebeğe yetememe endişelerim yüzünden zorlanmaya başlamıştım. Benzeri süreçten geçen arkadaşım önerisi ile geldim. Doktor hanımın düzenli desteği ile zamanla toparladım. Çok teşekkür ederim
b....a
Hayatımda geçirdiğim Çocukluk ,gençlik,yetişkinlik dönemimde yanımda benimle beraber büyümüş gibi hissettiğim çoğu duyguyu benimle empatisini yapan gerçeklikten mantıktan uzaklaşmayan bir hekim panik atak problemimle gittiğim Begüm hanımdan çok memnun kaldım ve kısa sürede çok güzel sonuç aldım kendisine teseşekkür ediyorum.
gö...e
Geçirdiğim bu kötü sürecte bana cok iyi gedi .Begüm Hanım çok ilgili bir doktor , Rahatsızlığım konusunda doğru teşhis ve doğru tedavi süreciyle bana büyük güven verdi ve rahatsızlığımı kesin çözümle sonuçlandırdı.Rahatsızlığım ile bu denli ilgi ve alaka ile ilgilenmesi açıklayıcı şekilde bilgilendirmeleri, bir hasta olarak çok memnun kaldım.
n....a
Kalıplaşmış düşünceler nasıl yıkılır, farklı bakış açıları nasıl kazanılır , kişinin kendi farkına varması hangi aşamalarla olur, bana pek çok açıklayıcı detayla beraber olumlu düşünceleri kazandıran müthiş bir doktordur.Çok memnun kaldım çok güzel keyifli bir süreç oldu tavsiye ederim.
y.....
İlk kez bu tarz bir yere girip yorum yapmak istedim çünkü sonuna kadar hakediyor.Kaygı bozukluğu sebebiyle Begüm Hanımın muayenehanesini uzun araştırmalar sonucu buldum birçok doktora ile bu sebeple muayene olmuştum ama hiçbirinde bu kadar hızlı sonuç almadım . Seanslar dolu dolu geçiyor muayenehane de gayet ferah ve temiz çok ilgili ve başarılı bir hekim . Gönül rahatlığıyla ilk tercihiniz olabilir .
Begüm hanımla yaklaşık 3 aydır düzenli seanslar yapıyoruz, geçmişte yaşadığım, konuşmaktan korktuğum, kimseyle paylaşamadığım şeyleri paylaşabildim, beni çok rahatlattı, konuşurken çok zorlandım ama Begüm hanım yanımda olduğunu hissettirdi; anlaşıldığımı hissettim, bu benim için çok önemli bir şey. Seanslara devam ediyoruz ve daha çok yol alacağımdan eminim.
Bir suredir is yogunlugum nedeniyle yasadigim gerginlik ve kaygi sikayetleriyle Begüm hanima basvurdum. Daha once hic psikiyatriye gitmedigim icin biraz da cekinerek basladim tedaviye. Su anda tedavi surecindeyim ve tedavinin etkisini hissetmeye basladim. Gerginligimi ve kaygilarimi kontrol altina alabilmeye basladim. Begum hanim bu surecte cok yardimci oldu, ilk basvurdugumdaki o cekincelerimin hepsi gecti. Rahat ve guvende hissettigim bir tedavi surecim var ve genel anlamda her seyden cok memnun kaldim.
b....g
doktor hanım beni ve problemlerimi önemsediğini hissettirdi bana. tavsiyelerine uydukça kendimi daha iyi hissediyorum. öneri üzerine gelmiştim kendisine, artık benim de önereceğim bir doktor
i̇...m
Son 1 yıldır depresyon hastalığıyla mücadele ediyorum. Dr Begüm Hanımla yaptığım görüşmeler sonrasında çok daha iyi hissetmeye başladım. Beni dinlediğini ve anladığını hissettim. Tedavim bitene kadar düzenli görüşmelere devam edeceğim. Şimdiden çok teşekkürler.
Begüm Bıldırcın Sakarya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Begüm Bıldırcın Sakarya, Psikiyatri. Size Begüm Bıldırcın Sakarya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Anksiyete Bozukluğu Tedavisi, Bağımlılık Tedavisi, Bağımlılık Terapisi, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Beck Depresyon Ölçeği, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bipolar Bozukluk Tedavisi, Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi, Bütüncül Psikoterapi.
Begüm Bıldırcın Sakarya adresi nerede?Begüm Bıldırcın Sakarya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazımiye Mah. Alipaşa Cad. No:2 Başak Danış Gold Business Center Ofis no:18 Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Begüm Bıldırcın Sakarya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Begüm Bıldırcın Sakarya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Begüm Bıldırcın Sakarya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Begüm Bıldırcın Sakarya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Begüm Bıldırcın Sakarya hangi dilleri konuşuyor?Begüm Bıldırcın Sakarya ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Begüm Bıldırcın Sakarya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Begüm Bıldırcın Sakarya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Begüm Bıldırcın Sakarya hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Begüm Bıldırcın Sakarya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Begüm Bıldırcın Sakarya hangi sigortaları kabul ediyor?Begüm Bıldırcın Sakarya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Tekirdağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Tekirdağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikiyatristler