Ağız Bakımı Eğitimi
Your Office
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları
Estetik Dolgu
Gülüş Tasarımı
Your Office
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Zirkonya Restorasyonlar
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
oz...r
Dolgu randevum vardi. Derdimi dinledi kontrol etti ve tedaviyi yapti. Mukemmel bir insan, eli hafif, isinin uzmani ve cok zeki biri elleri dert gormez insallah.
be...
Bir doktor bu kadar mı güler yüzlü olur çok anlayışlı işinin inanılmaz güzel ve özenerek yapıyor fazlasıyla tahriş olmuş ve dişlerim delinmişdi temizleyip üstten kaplama yaptı ve başka hastahaneye gittiğimde dişlerimi porselen diş gibi yapıldığını soylediler bütün doktorlar gelip dislerime bakti
i̇...o
Ayrık diş tedavim için kendisine genel diş hekimliği tarafından yönlendirildim. Muayene edip tedaviyi yapmayacağını, gerek olmadığını öne sürdü. Çok rahatsız olduğumu ve tedavisinin yapılmasını istediğimi belirttiğim halde yapmak istemedi.
ak...a
Ön dişlerim ayrık olması sebebiyle tedavi yaptırmak için hekim arayışına girdim. Uzman dt begüm hanıma arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. ön dişlerimdeki ayrıklıklar için lazerli dolguyla lamine tedavisi yapdı. Kendi dişim gibi oldu. Çok memnunum herkese tavsiye ederim.
z....k
Çocukken düştüğüm için ön dişlerim kırılmıştı, dolgu yapılmıştı ama yandaki dişlerimle arasındaki fark çok belli oluyordu, estetik dolgularda başarılı olduğunu duyunca gittim çok memnunum oldum artık farkedilmiyor rahatça kullanabiliyorum
ce...ğ
Doktor Begüm hanıma eski kırık diş dolgumu yeniletmek için gitmiştim. Eski dolgum belli oluyordu ve renk birebir tutmamıştı. Gülerken elimle ağzımı kapatıyordum. Begüm hanımın uzmanlığının da estetik dolgular üzerine olduğunu öğrendim. Gerçekten ön dişimde dolgu olduğunu artık kimse anlamıyor. Begüm hanım ve dentalpark ailesine çok teşekkür ederim.
ha...
Diş doktorundan çok korkardım ama eli çok hafifti kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kaldım ön diş dolgularım sayesinde artık gülebiliyorum
se...r
Dişimde ağrı vardı Begüm hanım kanal tedavisi yaptı, hekimimizden çok memnun kaldım eli çok hafif tedavim güzel geçti memnunum
öz...r
Geçtiğimiz ay ön dişlerimdeki ağrı ve diş etlerimdeki kanamalar şikayetiyle gittim, detaylı incelemeden sonra çürük başlangıcı olduğunu söyledi ve aynı gün tedaviye başladı. Hem çürüklerin için dolgu hem de sonrasında güzel bir kaplama ile ağrılarından kurtuldum. Şimdi dişlerimi kurtarmanın ve estetik görüntünün tadını çıkartıyorum. Önce tedavi için sonra da gülernyüz ve ilginiz için teşekkür ederim Begüm hocam. Zaten kliniğe girdiğinizde aileden biri gelmiş gibi karşılanmak çok hoş
Ön bölge estetik dolgumu yaptırdım ve çok memnun kaldım çok başarılı aşırı Güler yüzlü bir doktor tavsiye ediyorum
Begüm Evran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Begüm Evran, Restoratif Diş Tedavisi. Size Begüm Evran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, Diş Dolgusu, Lamina Uygulamaları, Diş Beyazlatma, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Inlay - Onlay (Porselen Dolgu), Laminate Veneer, Bonding.
Begüm Evran adresi nerede?Begüm Evran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Begüm Evran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Begüm Evran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Begüm Evran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Begüm Evran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Begüm Evran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Begüm Evran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Begüm Evran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Begüm Evran hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Begüm Evran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Begüm Evran hangi sigortaları kabul ediyor?Begüm Evran tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.