Dumlupınar, Yeşil Yol Cd. no:5/3, Afyonkarahisar Merkez, Afyonkarahisar
me...d
Çocuğumun dikkat eksikliği sorunlarıyla ilgili olarak Begüm hanımı tercih ettik ve bu süreçte çok memnun kaldık başarılı bir terapi süreci geçirdik çocuğumuz çok mutluydu Begüm hanım ile terapi geçirdiğinde bunu hissedebiliyorduk ve sorunlarını aşmasını da sağladı teşekkür ederim kendisine
al...
Tanıdığım en mükemmel piskokog kendisiyle yaptığım seanstan sonra o kadar iyiydim ki tüm yüklerimi üzerimden atıp adete bir kuş gibi hissetim kendimi tanımamda çok yardımcı oldu uzman görüşü sayedinde hayatıma olumlu yönde şekil verdim iyiki sizi tanımışım piskokog hanım size ne kadar teşekkür etsem az
Begüm Hocaoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Begüm Hocaoğlu, Psikoloji. Size Begüm Hocaoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu.
Begüm Hocaoğlu adresi nerede?Begüm Hocaoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dumlupınar, Yeşil Yol Cd. no:5/3 Afyonkarahisar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Begüm Hocaoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Begüm Hocaoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Begüm Hocaoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Begüm Hocaoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Begüm Hocaoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Begüm Hocaoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Begüm Hocaoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Afyonkarahisar Aile İçi İletişim Sorunları
Afyonkarahisar Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Afyonkarahisar Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Afyonkarahisar Obsesif-Kompulsif Bozukluk