bulunmaktadır.
Şu anda da Özel Mars Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde hizmet vermektedir.
Ağız Bakımı Eğitimi
Estetik Dolgu
Estetik Porselen
Gülüş Tasarımı
Özel Mars Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
Özel Mars Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kendisinden çok memnun kaldık. Kızımın dişini çekerken kızım biraz korktu. Fakat kendisi çok iyi bi şekilde yatıştırdı.
tu...
Begüm Hanım ile ön iki dişime estetik dolgu işlemi yaptırmak için görüştük. Uzun yıllardır yaptırmak istediğim bir işlemdi. Begüm hanım süreci bütün ayrıntılarıyla çok güzel bir biçimde açıkladı ve içimi çok rahatlattı. Estetik dolgu işleminden çok memnun kaldım. İyi ki Begüm Hanım ı tercih etmişim.
z.....
Çok ilgili ve işini güzel yapan bir hekim. Begüm hanımın yaptığı dolgularım kullanışlı ve sıkıntısız oldu.
h ....
Doktorumuz gerek işlem öncesi detaylı anlatım. Gerekse işlem sırası ve sonrasında neler yaşayacağımız hakkında beni yeterince bilgilendirdi. Her şey anlattığı gibi. Ne eksik ne fazla. Ben başka doktor tercih etmiyorum. En azından Begüm hanım burda oldukça. Başka doktorun yaptığı düşen dolguyu profesyonelce temizledi ve adeta yeni bir diş gibi işledi. Ellerine sağlık Hocam.
Begüm Hanım içten, samimi, çözüme yönelik çalışan, titiz bir diş hekimidir. 1 tane diş çekimi, 3 tane kanal tedavisi ve 1 tane kaplama tedavisi yapıldı. Ben gayet memnun kaldım, önerebilirim.
o....o
Kendisi çok sabırlı, kibar ve anlayışlı. Dolgu olan dişim kırılmıştı, gayet güzel bir şekilde tedaviyi tamamladı. Uyuşukluk sebebi ile ağzımın tam kapanıp kapanmadığını o an anlayamamıştım, birkaç gün sonra tekrar gittiğimde, gayet kibarca sorunu halletti, bir sorun olursa da tekrar gelmemi söyledi. Yaptığı işin arkasında olan profesyonel birisi. Teşekkür ediyorum.
ş.....
Begüm hanım işini aşkla yapan, çok ilgili bir hekim. Uzun süredir hekim arayışımın sonucunda Begüm hanımı araştırıp tedaviye başladım. Sorunlu dişimi çekime veya kanal tedaviye gitmesini önleyip dolguyla kurtardı, sonrasında hiçbir ağrım şikayetim olmadı. Gözümde büyüttüğüm sancılı diş serüvenim Begüm hanım sayesinde çözüldü. Kendisinin renkli ve kibar kişiliğinden dolayı da ayrıca tedavi sırasında kendinizi çok rahat hissediyorsunuz. Yıllardır süren doğru hekim arayışım Begüm hanımla birlikte son buldu. Hekimimizin eline ve emeklerine sağlık, teşekkürler…
n....g
Ben kendisine daha önce dolgu işlemi yaptırdım ve süreçten çok memnun kaldım. Kendisi hastasına karşı çok samimi birisi, işlem sürecim de genel anlamıyla çok iyiydi, ağrı sızı gibi durumlar yaşamadım, gayet rahat bir süreç geçirdim.
u....s
Ben daha önce kendisine diş temizliği işlemi yaptırmıştım ve çok memnun kaldım. Kendisinin işinde çok iyi olduğunu düşünüyorum, aynı zamanda kişilik olarak çok güleryüzlü olduğunu söyleyebilirim, bu anlamda gayet güzel bir tedavi süreci geçirdim.
g...
Dişimde oluşan kırık nedeniyle eczacı bir aile dostumuzun önerdiği diş kliniğinde Begüm Hanım müsaitti, ki iyi ki o müsaitmiş. Çok tatlı, kibar ve hangi işlemlerin yapılacağını tek tek anlatan, işlem sırasında oluşabilecek reaksiyonları açıklayan çok ilgili bir doktor. İşlem sonrası hiçbir ağrı veya tekrar revize gereken bir durum olmadı. Eli çok hafif, neredeyse hiç fark hissettirmeden dolgu ve diş işlemini yaptı. Tabii ki bu deneyim sonucunda en yakın arkadaşımı, eşimi ve görümceyi de götürdüm. Kendisi bence işinde çok başarılı.
Begüm İçen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Begüm İçen, Diş Hekimi. Size Begüm İçen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Begüm İçen adresi nerede?Begüm İçen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Rüstem Paşa Mahallesi Çeşme Sokak No:2/4 Yalova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Begüm İçen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Begüm İçen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Begüm İçen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Begüm İçen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Begüm İçen hangi dilleri konuşuyor?Begüm İçen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Begüm İçen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Begüm İçen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Begüm İçen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Begüm İçen hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Begüm İçen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Begüm İçen hangi sigortaları kabul ediyor?Begüm İçen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.